Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ailenden birini allah olarak mı görüyon sen
öyleyse sıkıntı büyük.
senin için olmayabilir ama çoğunluk için fatih terim aileden biri. hiç görüşmeden bir kelam etmeden üstelik.

varsın gitsin şampiyonluk seneye de kaybedelim. limit arttırıyorum hatta kümeye düşürsün gözümde değeri gram eksilmez. bendeki karşılığı budur hocanın.

Senin gozunde oyle olabilir, ama benim gozumde degil. Acilen gitmeli. devir degisti.

Takim ciftlik olmus, kimsenin umrunda degil. Hala Arda pesinde, Sonra avrupada 6-7 tane yedik mi biz niye boyleyiz oluyor

Bu forum bazen adama sinir krizleri geçirtir küfürbaz yapar. Kendi efsanesini itin götüne sokmaya Meraklı bir başka camia yoktur. 2 koyun versen güdemez birini kurda kaptırır birini çaldıracak tipler konu Terim olunca futbol alimi oluyor. Yazık gerçekten çok yazık
ya bende öyle aşırı sevmiyorum terimi ama hakaret edenler var garip

takımın yarısından fazlası yok zaten ne bekliyolar takımdan anlamadım

...
FB_IMG_1593985268408.webp

22x Turkish Champions

Senin gozunde oyle olabilir, ama benim gozumde degil. Acilen gitmeli. devir degisti.

Takim ciftlik olmus, kimsenin umrunda degil. Hala Arda pesinde, Sonra avrupada 6-7 tane yedik mi biz niye boyleyiz oluyor
Rengim iyi tarafından bakarsak seneye avrupada rezil olmayacağız.

Smişim şampiyonluğu yav ben 40 yaşıma giriyorum beni fatih terim Galatasaraylı yapmadı ondan oncede bu renklere aşıktım şimdide , ama burada boş konuşanlar 20-30 yaşında ömrünün yarısı bu adam sayesinde Şampiyonluk görerek geçmiş:) bizde eleştiriyoruz yarın bıraksa umrumda olmaz ama senin bilgisayar başında bile yapamadığın şeyleri sahada sana yaşatan adama hakaret edersen komik olursun gerek yok böyle şeylere..

Smişim şampiyonluğu yav ben 40 yaşıma giriyorum beni fatih terim Galatasaraylı yapmadı ondan oncede bu renklere aşıktım şimdide , ama burada boş konuşanlar 20-30 yaşında ömrünün yarısı bu adam sayesinde Şampiyonluk görerek geçmiş:) bizde eleştiriyoruz yarın bıraksa umrumda olmaz ama senin bilgisayar başında bile yapamadığın şeyleri sahada sana yaşatan adama hakaret edersen komik olursun gerek yok böyle şeylere..
hakaretlerı raporlayalım

Hocam forumu daha fazla karıştırmadan ve gönüller daha fazla kırılmadan Galatasaray sayesinde kazandığın dunyaligini torunların ile yemeğe gider misin lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt