Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bisey diycem.

2. Yari 8 de 8 yapan GS eger Corona olmasaydi su an biz 23.sampiyonlugu kutluyormuyduk, kutlamiyormuyduk?

Buna objektif cevap verin once.

O yuzden bu yil icin soylenecek hic bisey yok. Muslera, Falcao, andone,lyundama, Lemina, onyekuru once sitma sonra Monaco aldi, Marcao, FT nin , AA ın Corona, Baskanin ameliyatlari !! Yasamadigimiz acayiplikler kalmadi.

Ustune sayisiz hakem dogramalari, bize uygulanan katmerli cezalar!

Resmen lanet gibi bi sezon yasiyoruz!

Seneye bu takim yine FT ile sampiyon olacaktir.

Ancak bu donem iyi bir oyuncu pazarlama sirketi ile anlasmamiz sart ki, Falcao, Fegh, Belhanda gibi kamburlardan kurtulalim.
Bak siz güzelce yazmışsınız hiç polemiğe girmeden. Sizin gibi insanlarla sabaha kadar konuşurum.

Corona olmasaydı şampiyon olurduk lakin bu başarısızlık coronaya ait mi? Ligdeki 18 takımdan sadece bize mi geldi bu corona?

Sakatlar elbette ki şanssızlık ama onu da tamamen şanssızlığa bağlamak doğru değil. Antrenman programı, kondisyon, pozisyon almayı öğretmemek vs. gibi eksikliklerden oluşan sakatlıklar da var.

Başarı olunca hocanın hakkını veriyoruz. Açın fbye koyduğumuz maçtaki yorumlarımı. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Lakin başarısız olduğunda da eleştirelim. İngiliz Mirror gazetesi adı Mourinho'ymuş falan dinlemiyor "Animal" diye eleştiriyor. Bizde en ufak eleştiride fenerlisin hainsin mesajları dönüyor. Hükümetin yanlışlarını görüp eleştirdiğimizde sen teröristsin nankör hiç mi iyi tarafları olmadı mesajları aldığımız gibi. Maalesef bazı şeyler artık duygusal bir hâl almış.

Hocanın bir sene kötü olma kredisi yokmu diyen arkadaşlar bu takım 3 senedir kötü evet 2 şampiyonluk geldi 3 senede bu 2 şampiyonluğun sebebi 1 taraftar 2 başakşehirin tecrübe eksikliğidir bu sene pandemiden dolayı çok net belli olmuştur lütfen gerçekleri görmezden gelmeyelim

yani
msji bana pm seklinde gonderirseniz iyi olmaz mi

Laa arkadaş tamam bende eleştiriyorum Terim'i ama bu kadar değil

Tazminat peşinde koşuyor ne demek yaa

Milli takımdan alacağı tazminatı (sizin aklınızın alamayacağı bir paradan bahsediyorum) bir kalemde çocuk esirgeme kurumuna bağışlamış birinden söz ediyorsunuz

Mantıklı ve edepli eleştirmek lazım

Bir günde kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz İmparator Fatih Terim ölene kadar seninleyiz.

Bak siz güzelce yazmışsınız hiç polemiğe girmeden. Sizin gibi insanlarla sabaha kadar konuşurum.

Corona olmasaydı şampiyon olurduk lakin bu başarısızlık coronaya ait mi? Ligdeki 18 takımdan sadece bize mi geldi bu corona?

Sakatlar elbette ki şanssızlık ama onu da tamamen şanssızlığa bağlamak doğru değil. Antrenman programı, kondisyon, pozisyon almayı öğretmemek vs. gibi eksikliklerden oluşan sakatlıklar da var.

Başarı olunca hocanın hakkını veriyoruz. Açın fbye koyduğumuz maçtaki yorumlarımı. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Lakin başarısız olduğunda da eleştirelim. İngiliz Mirror gazetesi adı Mourinho'ymuş falan dinlemiyor "Animal" diye eleştiriyor. Bizde en ufak eleştiride fenerlisin hainsin mesajları dönüyor. Hükümetin yanlışlarını görüp eleştirdiğimizde sen teröristsin nankör hiç mi iyi tarafları olmadı mesajları aldığımız gibi. Maalesef bazı şeyler artık duygusal bir hâl almış.

Iftira ardindan iftira. Lan eleştiriye kim birşey diyor 1-2 isbilmez dışında

Iftiralar ve nefret mesajlar, Terime laf atmak için mağlubiyeti bekleyenler linç ediliyor. Antuda böyle mesajlar normal, Galatasaray forumunda değil.

Terimden nefret eden galatasaraylı maldır.

yani
msji bana pm seklinde gonderirseniz iyi olmaz mi
Nursel Ergin, Rıdvan Dilmen ile olan anısını anlattı

Ciddi ciddi bir sorum olacak

biz 3 senedir futbol olarak ne oynuyoruz

Biri çıkıp bunu anlatsın bize

Taktiğimiz ne

oyun planımız ne

Varyasyonlarımız ne

Kondüsyonumuz ne durumda

Takım disiplini ne durumda

Ben izlediğimde topu geride boş boş dolaştıran sonra ileriye şişiren ve oradaki futbolcuların bireysel yetenekleri ile karambol oluşturup pozisyona girmeye çalışan bir takım görüyorum

Kaçırdığım bir detay varsa bilgilendirin lütfen arkadaşlar

Ciddi ciddi bir sorum olacak

biz 3 senedir futbol olarak ne oynuyoruz

Biri çıkıp bunu anlatsın bize

Taktiğimiz ne

oyun planımız ne

Varyasyonlarımız ne

Kondüsyonumuz ne durumda

Takım disiplini ne durumda

Ben izlediğimde topu geride boş boş dolaştıran sonra ileriye şişiren ve oradaki futbolcuların bireysel yetenekleri ile karambol oluşturup pozisyona girmeye çalışan bir takım görüyorum

Kaçırdığım bir detay varsa bilgilendirin lütfen arkadaşlar
3 sezonun 2 sinde bizi şampiyon yapan sey neydi peki? demek yapılıyor bir şeyler. yoksa sadece gazla şampiyon mu olduk biz? bana cok mantıklı gelmiyor. (konuyu oraya getiriyorsun diye yazdım)

bu arada bende beğenmiyorum takımı. katılıyorum yani söylediklerine.

Hocanın bir sene kötü olma kredisi yokmu diyen arkadaşlar bu takım 3 senedir kötü evet 2 şampiyonluk geldi 3 senede bu 2 şampiyonluğun sebebi 1 taraftar 2 başakşehirin tecrübe eksikliğidir bu sene pandemiden dolayı çok net belli olmuştur lütfen gerçekleri görmezden gelmeyelim

O golleri taraftar mi atti kardeş. Millet kazanılan şampiyonlukları bok atmak için niye bu kadar can atıyor, anlamış değilim valla. Covid öncesi oynanan futbol iyiydi puan kaybettiğimiz maçlar kaçırılan şanslar yüzünden kaybettik.

Eleştirilecek çok şey var ama alnimizin teriyle alınan şampiyonluklara bok atan ya mal ya fblidir kimse kusura bakmasın.

O golleri taraftar mi atti kardeş. Millet kazanılan şampiyonlukları bok atmak için niye bu kadar can atıyor, anlamış değilim valla. Covid öncesi oynanan futbol iyiydi puan kaybettiğimiz maçlar kaçırılan şanslar yüzünden kaybettik.

Eleştirilecek çok şey var ama alnimizin teriyle alınan şampiyonluklara bok atan ya mal ya fblidir kimse kusura bakmasın.
haklılık payı var şükrü. bende ne oynuyoruz hiçbir fikrim yok son virajları iyi alıyoruz o kadar. o da taraftar kaynaklıydı pandemiden dolayı en büyük gücümüz kesilince tepetaklak olduk. sakatlıklarında cok etkisi var. bu iki detay bitirdi bu sezonu.

geçtiğimiz 2 sezonda da dönem dönem iyi oynadığımız anlar oldu ama sezon basından beri gümbür gümbür gelen bir takım/oyun göremedim.

ffp meselesi bitsin de 1 2 sezonda anlasılacak hersey. takım kuramıyoruz. kiralıklarla olmaz bu iş. şu ffpden dolayı altyapıdan birkac oyuncu cıkarabilsek en büyük kaar bu olur adımıza. yabancı kiralıkların hepsi parasını alayim gideyim modunda. takım böyle olunmuyor.

takım bizim olduğunda olacak bunlar. kiralık takımda yapmak çok zor bunları. bir yabancının gelip takım + kültüre alışması yarım sezonu buluyor zaten.
bu sezon dediğim gibi işler hiç iyi gitmedi telafisinin olduğunu düşündükleri zamanlarda çok puan kaybettik tam ayağa kalkıyoruz derken pamdemi patlak verdi sonra sacma sakatlıklar derken hedeften koptuk. geçtiğimiz 2 sezonda iyi top oynamadan sampiyon oldu bu takım. inanmaları yetti çünkü.

nzonzi luyindama falcao hatta onyekuru, geçtiğimiz sezon dan akbaba bunlar ilk aklıma gelen yararlanamadığımız oyuncular. sakatlık listesini çıkarsak sezonun tamamı düşünüldüğünde 3 5 maç hariç tam kadro oldugumuz zaman dilimi yoktur. as 11 oynamak önemlidir ama biz her mac farklı kombinasyonlarla oynamak zorunda kaldık bu da oyuna direkt etki ediyor.

ha bu sakatlıklarda teknik ekibin hatası olduğunu oyuncuların iyi hazırlanmadığını düşünüyorum. özellikle adele sakatlıkları. artık nası rahat bir ortamda antrenman yapılıyorsa kaslar biraz zorlandığında atıyor.

hoca, albayrak/yusuf günay korona oldu, baskan kanser oldu. hakem hataları had safhaya ulastı günah çıkarılan maçlar oldu. çok absurd seyler yasadık. sezonun tamamı düşünüldüğünde bu kadar aksilik kimsenin basına gelmemistir herhalde.

nazar boncugu diyip önümüze bakacağız.
Kiralik diyorsunda renktas, bugun hangi futbolcumuz kiralik Saracchi ve Seri gibi oynadi? Hangisi elini tasin altina koydu?

Alisma ulkeyi tanima felan bos isler renktas, 2020de hala bu kafadaysan hatalisin. Kaliteli futbolcu kendini belli eder. Luyindama mesela tak diye geldi girdi oynadi aldi yerini, marcao keza oyle.

Islerin iyi gitmemesinin tek sebebi Terim'dir. Sezon oncesi Belhanda ve Feghouliyle yola cikilmaz denildi, israr etti onlarda ve gorduk olanlari. Ayrica takima pas oynaticam diye nzonzi yi aldi sonra pas disinda birsey yapmiyor diye kesti.

Jimmy felan alindi hic oynamiyor. Adam 5si sag kanat mi ne senede 1milyon avro aliyor. Sener 3ci sag bek 1milyon avro aliyor.

Pandemi bir bize ugramadi, seri yaptigimiz yerde bile bir suru yanlis yapildi. Mesela Malatya macini kil payi ecel terleri ile kazandik.

Terim artik biatcilarini yanindan atip, adam gibi teknik ekib kurmali.

haklılık payı var şükrü. bende ne oynuyoruz hiçbir fikrim yok son virajları iyi alıyoruz o kadar. o da taraftar kaynaklıydı pandemiden dolayı en büyük gücümüz kesilince tepetaklak olduk. sakatlıklarında cok etkisi var. bu iki detay bitirdi bu sezonu.

geçtiğimiz 2 sezonda da dönem dönem iyi oynadığımız anlar oldu ama sezon basından beri gümbür gümbür gelen bir takım/oyun göremedim.

ffp meselesi bitsin de 1 2 sezonda anlasılacak hersey. takım kuramıyoruz. kiralıklarla olmaz bu iş. şu ffpden dolayı altyapıdan birkac oyuncu cıkarabilsek en büyük kaar bu olur adımıza. yabancı kiralıkların hepsi parasını alayim gideyim modunda. takım böyle olunmuyor.

Tabi var. Genel olarak devamlılık getiremiyoruz; bazen iyi bazen kötü oynuyoruz. Lakin mevcut sorunları yüzünden şampiyonlukları başkaları yüzünden kazanıldı diyenlere uyuz oluyorum. Orada her şeye rağmen kadro ve hocanın performansı var.

Kadro planlama konusunda Terim ve yönetim sınıfta kaldı bana göre. Limitli imkanları olsa da bi türlü beceremiyorler. Her seyi son anda hal etmeleri zaten sezonun ilk yarisindaki kısır futbola kısmen sebep oldu.

Takımda bir çok eksik var terim i eleştirirken de bir siniri olmalı yaşattıkları yeter .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt