Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca hala Feghoulı yi takımda tutmaya çalışıyormuş gibi haberler dolanıyor. Çok yazık olur. Terim i Terim yapan disipliniydi. Malesef çöküşün tek sebebi bu. Takım çiftliğe dönmüş ama hocanın tek derdi iyi polisi oynamak.

Sağ beke yabancı birini istiyorsak sol bekin Türk olması şart. Caner o yüzden bizim için çok değerli.

bjk ile yenilemedi, fb ile anlaşamadı. Kaçırmamak lazım.
Caner'i alacağına sol beke kimseyi koyma daha iyi en azından adamdan sayıp pas vermezler.

Dün cezalı olduğum için yazamadım ama 3 yıldır fark yediği maçtan sonra ılımlı Fatih hocamıza alışamadım. Nerede Samsun'da 2-0'dan döndükten sonra bile sinir harbi yaşayan İmparator, nerede dün son 5 dakikasını yürüyerek oynadığımız için fark yediğimiz Alanya maçından sonraki Fatih Terim. Zaten kalan tek farkı azmi, futbolcular üstünde kurduğu hakimiyet, hakem ve medya yönetimiydi. Onları da yapmayacaksa teknik direktör olarak varlığının Galatasaray'a zarardan başka bir şey getireceğini düşünmek hayalperestlik oluyor.

Bu defa da gönderilmesi gerekenler cidden gitmezse, yaz benden de oraya bir eksi.

Cikmaz.sokaktan bizi cikaran bu adam
4 sene ust uste bjk şampiyonluğu izlemeye cok.mu merakliydin aga
Cikmaz sokakta bizsek yanmisiz valla
Biri smsle.para topluyor
Dgeri 7 senedir teneke kupa bile.alamiyor
Biz bitmisiz harbiden

Aynı fikirde değilim. Terim’in bizi çıkmaz sokaktan çıkardığını düşünmüyorum. Biz FB, BJK değiliz. Bizde Terim dışında bir çok TD şampiyon oldu, ama ömürleri kısa oldu.

Hala Donk ile falan anlaşıyorlar. Bu gidişle bizden bir şey olmaz. Gelecek sezon ortası yönetim göndermek zorunda kalırsa şaşırmam.

Ha şu var.. Lig bitmiş, hoca hala takımdaki oyunculara ' şansınızı iyi kullanın ' temennisinde bulunuyor. Bu gerçekten çok komik. Şu kalan son 3 maçta, futbolcu 3 gol veya 3 asist yapsa takımda kalıp, gelecek sene de yedek kulübesinde rekabet yaratmadan oturup, bir de para vereceğiz. Zaten o zaman tamamen çöp olur, 100k Euro bile etmeyecek kıvama gelir ve her zamanki gibi sözleşme sonunu bekleriz.

Gidecekler şimdiden kesilip atılması gerekir. Gençler oynasın. Hocayı bu konuda çok eleştiriyorum. Devamlı gençleri çıkarttım/oynatıyorum diyor ama, malesef son zamanlarda hiç üstlerine gitmiyor. Oyuncu kulüp tesisleri ve ülke şartları dahilinde bir yere kadar gelişir. Bizim ülkemizde oynayarak gelişen bir yapı hakim. ( Taraftar arkasında durursa ki, iş varsa sonuna kadar duruyor ) Almanya veya Fransa gibi direkt akşama kadroya koy, çatır çatır oynasın mı bekliyor hoca anlamadım ki. Sırf 3.'lük iddiası falan diyecek ama, zaten eldekilerin hali ortada. Bu saatten sonra iddia middia hikaye zaten.

Hocanın seneye kafasındaki ilk 11:

-----------------Volkan Babacan
Şener------Marcao-----------Luyindama----------Caner
------------Taylan------------Seri
Feghouli-----------Akbaba---------Emre Kılınç
---------------------Oğulcan

LESH

Yok avrupada başarı lazımmış artık bıkmış da..
Bak evladım senin avrupada en büyük başarını getiren zaten bu adam, senin böyle bir vizyona sahip olmanı, avrupadan yeni kupa istemeni sağlayan adam bu adam.
2000’i geçtim,
2013 Cl’ de bu adam vardı 2018’de bu adam vardı bir forvetin olsa belki çok rahat çıkacaktın.
2019’a yol kazası diyelim fakat o gruptan hangi Türk takımı ilk 2’de çıkabilirdi meçhul.

•Eleştir/formsuz de/sevme ama başarısız,komisyoncu vs. şeyler söylenmez kimse kusura bakmasın

Ekli dosyalar

• IMG_3897.webp
    IMG_3897.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 37
AG’ye karşı bari gençlere şans verse. Nasılsa bir iddian kalmadı. Ne lig de, ne hayatta.

Seneye 2 senedir gösterdiği rezalet Avrupa performansını izlemek zorunda kalmayacağız, bu kendisi için de bizim için de bi avantaj. Seneye şampi olamazsak ya da daha önemlisi iyi bir futbolla en azından 2. falan olamazsak bence kendisiyle TD olarak yollar ayrılmalı ve Dursun gibi adamlar yerine kendisi başkan olmalı. Mustafa Cengiz hic bir finansman , dış kaynak bulmadan sırf kısıtlı kaynakları iyi yonetebildigi icin başkanlık yapabiliyosa hocada yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt