Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi futbol ile alakası kalmamış ihtiyarlar yüzünden gençlerin önünü açilıyor mu ki?

Başarısız olmalarına rağmen gelenden geçenden fark yemelerine rağmen hocalığı bırakmayan yüzü kızarmayanlardan bu çocuklara sıra gelmez.

Çocuğun antrenörlük gibi hayali varsa çok yanlış kişiyi örnek almış.

Ancak kebapçı başka konusunda veya laf ettiği kişiler ile imza töreni yapma konusunda ilerlemek istiyorsa kendine süper bir örnek bulmuş.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Senin gibi futbol ile alakası kalmamış ihtiyarlar yüzünden gençlerin önünü açilıyor mu ki?

Başarısız olmalarına rağmen gelenden geçenden fark yemelerine rağmen hocalığı bırakmayan yüzü kızarmayanlardan bu çocuklara sıra gelmez.

Çocuğun antrenörlük gibi hayali varsa çok yanlış kişiyi örnek almış.

Ancak kebapçı başka konusunda veya laf ettiği kişiler ile imza töreni yapma konusunda ilerlemek istiyorsa kendine süper bir örnek bulmuş.

Pasta kesmeye YETER!

Taraftara küfür eden adamı basının üstünde taşıyıp sürekli forma veren zattan da ancak böyle rezil bir hareket beklenirdi.

Kendisini kucaklamaya çalışan taraftarı iterek.

Pasta kesmeye YETER!

Taraftara küfür eden adamı basının üstünde taşıyıp sürekli forma veren zattan da ancak böyle rezil bir hareket beklenirdi.

Kendisini kucaklamaya çalışan taraftarı iterek.

Pasta kesmeye YETER!

Türk futbolunda düzgün karakterde, stabil, sövmeyen, kızmayan insan var mı?

Şampiyonluklar iyi güzel hoş ama illa ki adımızla şanımızla hamzasıyla cevatıyla bir şekilde kazanıyoruz ben artık top oynayan rakiplere sahayı dar eden bir galatasaray istiyorum.

Yürekli futbol oynatacak,adaletli forma verecek,etliye sütlüye karışmayacak işine bakacak futbolu seven bir hoca istiyorum.

Fatih terimin bahanelerinden yalanlarından sürekli ona buna çatmasından bıktık usandık.Efsanedir baştacıdır eyvallah ama yeter artık

Transfer de sıkıntı çıkar başkana sallar,maç kaybedilir oyuncusuna sallar ateşe atar sözde evlatlarını,Hakem konuşmam der her kötü sonucu hakeme bağlar,4 tane yedirir iyi oynadık der,6 kasım da 6 yedirir istisnasız şekilde,temmuz gelsin ocak gelsin bahar gelsin kış geçsin vsvsvs. gider daha bu liste

Bu yıl ki başarısızlıktan dolayı bunları söylemiyorum üç yıldır kendisini ve oynattığı futbolu eleştiriyorum mesajlarım geçmişim de duruyor isteyen bakabilir.

Fatih terimin hocalık kariyeri benim için bitti gibi bişey kendisinden tek beklentim altında iyi birini yetiştirmesiydi ki onu da yapmıyor hernedense

şanımızla hamzasıyla cevatıyla bir şekilde kazanıyoruz

:asd:

2013den bu yana iki trilyon hoca geldi gitti hamza dışında hiç biri sampi olamadı ama sorarsan bir şekilde kazanıyormuşuz

cevat da 12 sene önce şampiyon oldi bu arada.

Galatasaray son 6 haftaya potada girerse o kupayı alır. Mevzu her zaman o 6 haftaya potada girmek.

Cevat değildi 2008deki mesele Kalliydi.

Hoca Galatasaray'ın menfaatleri için Caner Arda Sinan ve Semih Kaya transferlerini yapmak istiyor ve yapacak.Ne altyapı oyuncusu oynatıp takımı riske atacak ne de yeni parlatan gençleri transfer edecek çünkü bildigi evlatlarına şans verecek.

Geleceğin Galatasaray'ı kolay kurulmuyor.Bodrumda güneş altında ayak tenisi yaparken dusundu hocamız bu 4 ismi.Hayirli uğurlu olsun şampiyonuz diyebiliriz

Yav öyle uzun uzun yazıyorsunuz

Yok iyi futbol görmek istiyoruz vs iyi güzel tepkiler de hoca gittikten sonra bunun olacağını garantisi var mı ?

Geçmişte benzer şeyler yaşadık hala daha yabancı hocayla felan doğru yapılanma hayali kuranlar var

Sadece son seneleri baz alırsak 2,5 senede 2 şampiyonluk yaşamış hocayı kovalım diyenler var şaka gibi :asd:

Yav öyle uzun uzun yazıyorsunuz

Yok iyi futbol görmek istiyoruz vs iyi güzel tepkiler de hoca gittikten sonra bunun olacağını garantisi var mı ?

Geçmişte benzer şeyler yaşadık hala daha yabancı hocayla felan doğru yapılanma hayali kuranlar var

Sadece son seneleri baz alırsak 2,5 senede 2 şampiyonluk yaşamış hocayı kovalım diyenler var şaka gibi :asd:

Para yok, pul yok. Cezamız var, satmadan alamıyoruz. Hangi yabancı hocayı getirip “Sen şurda bekle adam satarsak istediklerini alacağız” deyip şampiyon olmayı bekliyoruz açıkçası pek anlamadım. 2 günde gider adamlar ya da şampiyonluk falan beklemeyin deyip parasına bakarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt