Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başta taraftar ve yönetim olmak üzere gelene geçene sahte kabadayılık ve atar yapmak için Antalya maçından 3 puan almayı bekliyordu.

Geçen 7 haftada yaşattığı rezillikleri, aklı sıra bu 3 puan ile hasir altı edecekti ama o da elinde patladı.

Azıcık kendine ve koltuğuna saygısı varsa bunca rezillikten sonra köşesine çekilir ve istifa eder.
Ama kovulmaya kendini o kadar alıştırmis ki; birilerinin yine tekmeyi basmasını bekliyor.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

İşin acı tarafı ben seneye de Fatih Terim'İn çok farklı olacağını zannetmiyorum o bizim bildiğimiz Fatih Terim'den çok çok farklı bir halde hocamız

Yine ezbere işler yapmaya devam edecektir seneye de

Ilk gol birysel hata ikinci gol penalti
Onun disinda koca bir cöp izletti bize yine

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Iyi transfer dönemi gecmez. Dönem kapalmadan yönetime göndermeler baslar.

Gecen sene gibi takim hazir olmaz ve ilk 10 macta 12-13 puan aliriz. Yönetim istifa eder, Mustafa basgan hocayi kötülemeyim diye hastaligini sebep olarak sunar. Hoca utanctan bundan sonra artik Ocak ve Temmuzu bekleyin demez. Kis transfer dönemine kadar acayip seri baslatmazsa istifa eder.

48 saat icinde kovulmazsa, yeni sezona 25 cople girer ilk yari bitmeden lige havlu atariz. Is isten gectikten sonra kovulur birde ustune tazminat oderiz.

Kendini cok birsey zannediyor, burnu havada egoist tavirlarla kendi egosundan hic taviz vermiyor.

Bu adam CL'de 6 macta 1 gol atmis oyke bir havasi varki sanki CLi kazanmis.

Her mac onu ve sonrasi hikaye anlatip romantizm kokan cumleler kurup akp secmeni ile es deger bazi biatci taraftarlarin gonlune su serpiyor.

Sonuc = 0

Yonetim ligin en iyi takimini eline verdi, buda 5fi yapti.

Cl fiyasko
Kupa fiyasko
Lig fiyasko
20 oyuncu kotulesti 1 oyuncu cikardi oda bir kac futbol oynayip kendini de Bruyne zannetmeye basliyan Ömer.

Seneye Arda gelsin, 8ci hafta istifa edip kacar. Ama bu sefer kacicagi poz vericegi demiroren yok.

Senede 3milyon avro alan takimin hocasi her hafta adale sakatligi veriyor, 1 gram dahi utanma yokmu?

Bide mac oncesi taktik antreman yapmissiz, herhalde kaleye sut atmama antremani gerceklestirdik.

Bu adami savunan sadece kazandirdigi kupaya gore savunuyor, 3 senedir rezil kepaze futbola cevap veremez

Kendini cok birsey zannediyor, burnu havada egoist tavirlarla kendi egosundan hic taviz vermiyor.

Bu adam CL'de 6 macta 1 gol atmis oyke bir havasi varki sanki CLi kazanmis.

Her mac onu ve sonrasi hikaye anlatip romantizm kokan cumleler kurup akp secmeni ile es deger bazi biatci taraftarlarin gonlune su serpiyor.

Sonuc = 0

Yonetim ligin en iyi takimini eline verdi, buda 5fi yapti.

Cl fiyasko
Kupa fiyasko
Lig fiyasko
20 oyuncu kotulesti 1 oyuncu cikardi oda bir kac futbol oynayip kendini de Bruyne zannetmeye basliyan Ömer.

Seneye Arda gelsin, 8ci hafta istifa edip kacar. Ama bu sefer kacicagi poz vericegi demiroren yok.

Senede 3milyon avro alan takimin hocasi her hafta adale sakatligi veriyor, 1 gram dahi utanma yokmu?

Bide mac oncesi taktik antreman yapmissiz, herhalde kaleye sut atmama antremani gerceklestirdik.

Bu adami savunan sadece kazandirdigi kupaya gore savunuyor, 3 senedir rezil kepaze futbola cevap veremez
Her sene toparlıyoruz sorsan. 😂 😂

İnşallah seneye bu yılki hatalarından ders alarak başlar. 2003-04'teki rezil sezonunu da izledim, bu kadar büyük takıma benzemeyen Galatasaray hiç görmedim.

Donk ile sözleşme yenilenmesini isterse bilin ki seneye de böyle olacak

Şayet öyle bir istekte bulunursa çok açık söylüyorum kovulması taraftarıyım

İnanarak mı yazdın r'taş??

Evet. Bu kadar büyük kariyer 2 yıl üst üste rezil sezonu kaldırmaz. Seneye bugünkünden çok daha iyi olacağımıza eminim ama futbolculardan da ziyade çevresindeki personeli çok iyi seçmesi lazım. Bu kadar sakatlıklar, yorgunluktan görülen aptalca kartlar, bitik halde yenilen son dakika golleri özellikle sezona hazırlanma sürecinden çok daha nitelikli bir çaba gösterilmesi gerektiğinin ispatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt