Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben isveren olsam yakinimi almam adam koskoca galatasaraya evlat torun ahbab ne varsa toplayip kazandiriyo
godfather terim

bir kere de kalli gibi düdük fırlattığını görelim
topçuların sırtlarında un çuvalı taşıdığını görelim anasını satayım
dönmüşler 10 metrede ayak tenislerine orta kafa gollere. ekim ayında götünüzden solursunuz inşallah da o zaman sorar taraftar

Artik sadece yonetimi suclamayi biraksaniz? Yonetime Sortloth'u onersin, Mert Cetin'i onersin, Vedat'i Cagne'ye 13 milyon vermeden once onersin. Koskoca Fatih Terim, aldirdigi scout transferleri kotu ciksa hic birsey olmazdi, kimse agzini dahi acamazdi. Elimizde Onyekuru ornegi varken gittik Babel'in alinmasina izin verildi. Kulupteki kredisi sonsuz olan Fatih Terim scout transferi yaptirmayacak da kim yaptirsin? Insallah biryerlerden baslanir ve genc dinamik takim kurulur.

400-500 binleri 3.kaleciye niye gömüyoruz? Fatih niye geldi? Okan bu kadar kötüyse niye 4-5 sene kontrat yaptin? Simdi Fatih niye 2 sene imzaliyor?

Nedir bu!!

Gelecege yatirim yapacagiz dediginde klubun geleceginden bahsediyor zannediyordum meger istedigi topcularin gelecegine yatirim yapmakmis niyeti.

Pirlo'nun kendisini John Travolta'ya benzetmesi güldürmüstü:). 6 ayda ayni elbiseyi iki kere ustunde gormedik demisti. Adamin ne kadar kiyafeti varsa dusun artik. Transferde ayni kiyafette oldugu gibi musrif ve zevksiz. Bu savurganligin sonu iyiye gitmiyor. Bu sefer zor cikariz bu isin icinden. Artik anadolu takimlarinin devri basliyor. Kendisi gibi aslinda futbol adami olmayan figurler yuzunden ulke futbolu dibe vurdu. Avrupa'yi gectim, artik yerel ligde bile bir favoriligimiz kalmadi. Durum rahat iken(ndiaya, garry, ozan satislarini goz onunde bulundurursak) takimi batiran adam bu yoklukta ne yapacak dusunemiyorum bile.

400-500 binleri 3.kaleciye niye gömüyoruz? Fatih niye geldi? Okan bu kadar kötüyse niye 4-5 sene kontrat yaptin? Simdi Fatih niye 2 sene imzaliyor?

Nedir bu!!

yeter yahu her şeyi eleştirme, anksiyete bozukluğu mu var sende? şurada iki nöbet, terim başlığı okuyalım dedik pesimistliğinle burnumuzdan getirdin pes..

Forma güzelmis

EfhpnexXYAAMaZ2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt