Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ft mimik.gif

Kontrat olarak son sene. Seneye bu yonetim secilmezse bakalim +3 opsiyon cekilecek mi

Galatasaray'ın başındaki son senesi. sene sonu emekli olur t. direktörlük yapmaz bir daha.

Geldigi nokta ve dustugu duruma bazen uzuluyorum. Biz 2000 yilinda, 30 dakika Hagi'siz ve 10 kisi oynayip o gunlerin yildizlar toplugu Arsenal'e ezilmemekle kalmayip yine gol pozisyonuna girmis takimiz. Demekki sadece iyi oyunculardan kurulu degil ayni zamandada cok calisan bir takimdik. Bugun kiytirik takimlara karsi turlu bahaneler uretende, o takimi o noktaya getirende ayni adam. Biraz geriye donup bakmali en son ne zaman yaptigim ise saygi duydum diye.

Hoca çok yalnız bu çok belli aldığı kararlar hatalar ...
Yalnızlığının suçlusu da bizzat kendisi yanına yetiştirmek üzere bir tane bile kalifiye adam almadı Hocam şurda yanlış yapıyoruz hocam Genclerden birine şans verelim diyen bir tane adam yok yanında inanmiyorum Hoca sahada yokken gördük ztn yanındakilerin ne yaptığını
Hocanın en büyük eksikliği gözümde budur .Türk Futboluna bir TD yetiştiremedi belki karakter olarak kendi çevresinde bahsettiğim bir herif tarzında birini istemiyordur. Ama etrafındaki 10 insanın ortalamasının hocam kabul etsen de etmesen de

hocam bırakıyorum de bırakalım biz de
yordu artık
5.hafta gideceğine
şimdi git

Hiç konuşmaması, yorum yapmaması enteresan. Normalde eline geçen bu fırsatı değerlendirip önümüzdeki sezon olası bir başarısızlık için yönetimi taraftarın önüne atabilecek durumda... Hayret. Uzun zamandır ilk defa takdir ettim kendisini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt