Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana ve çevrene hediye eden etti be güzelim.

Kimseye bişey bırakmadınız ki.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
yok yemek istersen sana özel yaparız aslan

yok yemek istersen sana özel yaparız aslan
Sana Afiyet olsun sevgili sucukcum

Pasta kesmeye YETER!

Sana Afiyet olsun sevgili sucukcum

Pasta kesmeye YETER!
su unsala bi sucuk yedirecegim ama o bildigimizlerden degil ustad

su unsala bi sucuk yedirecegim ama o bildigimizlerden degil ustad
Sana sıra gelmez be Renktaş :)

Pasta kesmeye YETER!

Digiturk uyeligimi sonlandirdim.
Hoca son uc senedir cok formsuz.
Giderek istikrarli sekilde daha kotu oynayan bir takima donduk. Bir de hocada A deyip Z'yi uygulama gibi garip bir huy basladi son uc yildir.
Bu sene de Babel, Belhanda, Feghouli, Jimmy vesaire hepsi kalacak gibi gorunuyor. Bir de Arda geldi... Kagni gibi futbol oynayip, disiplinsiz geriye donmeyen oyunculardan olusacagiz gibi gorunuyor. Kale ve defans gayet iyi ama gerisi gayet kotu.

Maclar baslayinca tahminen dayanamayip tekrar alabilirim ama su an icin iptal ettirdim.

O zaman en yakın olan rezillikleri yazalım;

Avrupa'da 6 maçta 1 golü zar zor atmak,

Ligde gelenden geçenden tokat yemek,

33 yaşında bitik ve hangi bölgede oynadığıni kimsenin bilmediği arda için taraftarı ve yönetimi karşına almak,

Babel'i 6 ay önceden ayartip 5 m€ verip 6 ay sonra kiraya vermek,

Sana şimdilik bunlar yeter yetmezse eğer kadroyu aç ve hocanın çöplere verdiği paralara bir daha bak basiretli sucukcu

Pasta kesmeye YETER!

Biraz da basarilarindan bahsedelim ne dersin,Eger rahatsizlik duymazsan domuzlanmazsan tabi

Kulubun 22 sampiyonlugu var ve 8’inde Fatih Terim takimin basindaydi

Avrupa da basarili oldugumuz sezonlarda takimin basinda Fatih Terim vardi

Sayisiz Turkiye kupasi super kupa ve daha niceleri

Ha birde Senin gibilerin en cok rahatsizlik duydugu uefa kupasi var tabi onu sona sakladim

Oynattigi futbolu veya saha icini elestirmek yerine Adami basarisiz adlandirmak icin 40 takla atmak hakaretlerde bulunmak pustluktur

Biraz da basarilarindan bahsedelim ne dersin,Eger rahatsizlik duymazsan domuzlanmazsan tabi

Kulubun 22 sampiyonlugu var ve 8’inde Fatih Terim takimin basindaydi

Avrupa da basarili oldugumuz sezonlarda takimin basinda Fatih Terim vardi

Sayisiz Turkiye kupasi super kupa ve daha niceleri

Ha birde Senin gibilerin en cok rahatsizlik duydugu uefa kupasi var tabi onu sona sakladim

Oynattigi futbolu veya saha icini elestirmek yerine Adami basarisiz adlandirmak icin 40 takla atmak hakaretlerde bulunmak pustluktur
Terim'in başarılarına kimse birşey demiyor ama yaptırdığı borçlanmalar ve bıraktığı enkazlarda göz önünde bulundurulmalı 2003 yılında adamcağız dediği lucescu yu Canaydın la beraber kovdurdu o sene saçma sapan transferlerle Gs tarihinin ilk borç enkazını yaptı lucescu ertesi sene bjk yi şampiyon yaptı sonra shaktar da yaptıkları ortada terimin kariyerinden daha büyük oysaki o shaktar biz olabilirdik birilerinin egosu Gs dan daha büyük geldi sonraki sene kaçtı zaten gerets olmasa fb üst üste lyon gibi 7 şampiyonluk yaşardı terimin enkazıyla

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Digiturk uyeligimi sonlandirdim.
Hoca son uc senedir cok formsuz.
Giderek istikrarli sekilde daha kotu oynayan bir takima donduk. Bir de hocada A deyip Z'yi uygulama gibi garip bir huy basladi son uc yildir.
Bu sene de Babel, Belhanda, Feghouli, Jimmy vesaire hepsi kalacak gibi gorunuyor. Bir de Arda geldi... Kagni gibi futbol oynayip, disiplinsiz geriye donmeyen oyunculardan olusacagiz gibi gorunuyor. Kale ve defans gayet iyi ama gerisi gayet kotu.

Maclar baslayinca tahminen dayanamayip tekrar alabilirim ama su an icin iptal ettirdim.
Galatasaray APP alalım

yönetimin yaptığı, yapamadığı transferlerden rahatsızsa, aralarında husumet varsa, olan biten rızası dışındaysa istifa eder geçer. çocuk gelin mi bu adam istemediği halde zoraki dursun. ilerleyen dönemlerde ne hoca yönetime, ne yönetim hocaya laf çarpıtmasın medya önünde. alan razı veren razı sonuçta.

1598794342309.webp

Bi arkadaşım kedi almış. Impi impi diye çağırıp duruyordu, sordum bu nasıl isim böyle diye. Meğerse kedinin ismini imperator koymuş, impi yi de kısaltma olarak kullanıyormuş.

sent via GSC

Hocam bu aralar taktik antreman ve atak varyasyonları deniyor. Ayrıca Orta Sahada hızlı top kapma antrenmanları da mevcuttur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt