Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyede hangi td e her türlü imkan sunulmuş cagne Babel jimmy şener ve diger bi sürü transferi kim aldırdı takıma yönetime gelirsek tam terimin istedigi bi yönetim var başta güclü yönetimlerle 2 günde kavga edip sorun cıkaran birisi kendisi
Bizzat FT mi istedi bunlari? Bana bunlari ne yapin edin alin mi dedi? Yoksa yonetim hoca biz ancak bunlari alabiliyoruz mu dedi? Bunu kim biliyor?

Devre arasi ve devre bitimi hangi transfer duzgun oldu yonetim tarafindan?

Bizzat FT mi istedi bunlari? Bana bunlari ne yapin edin alin mi dedi? Yoksa yonetim hoca biz ancak bunlari alabiliyoruz mu dedi? Bunu kim biliyor?

Devre arasi ve devre bitimi hangi transfer duzgun oldu yonetim tarafindan?
iyi olan şeyler hocadan kötü olan şeyler yönetim den oluyo ztn hep ne hikmetse akp liler gibi

Evet takimi oynatan hoca, takima transfer yonetimden. Bu sene kampa zamaninda duzgun 3 oyuncu alip hoca yapamasaydi ben de yererdim hocayi.
Gecen seneki Kadro o kadarda rezil oynucak bi kadro degildi hoca birazda kendine bakcak bu takımın sistemi oyun planı ne niye yarım saatte pilimiz bitiyo

sürekli aynı bahane

Yeni taşında Belhanda&Feghouli&Babel ve Falcao sevdasından vazgeçmesi dileğiyle ...

Gecen seneki Kadro o kadarda rezil oynucak bi kadro degildi hoca birazda kendine bakcak bu takımın sistemi oyun planı ne niye yarım saatte pilimiz bitiyo
Geçen sene enteresandı. Sakatlık, bariz hakem hataları, pandemi...

* Hocaya sol kanat vermediler sezon başında, Onye geldi gördük...
* Nzonzi, Seri, Lemina, tutmadı FT Nzonzi'yi kesti gördük... Bu transferler zamanında gelse hazırlık maçı oynasa belki önceden belli edecekti.
* Taraftar baskısı ile kötü Falcao geldi buna rağmen hocanın yaptıklarını gördük...
* Ben rezil oynadığını düşünmüyorum geçen sene. 6. olmak ile rezil oynamak arası bağ kurmak saçma.
* Pil bitmesine bir şey diyemem haklısın o konuda.

Mutlu yıllar canım hocam,seni seviyoruz. Birlikte nice başarılara. :sarıkalp::kırmızıkalp:

Türkiyede hangi td e her türlü imkan sunulmuş cagne Babel jimmy şener ve diger bi sürü transferi kim aldırdı takıma yönetime gelirsek tam terimin istedigi bi yönetim var başta güclü yönetimlerle 2 günde kavga edip sorun cıkaran birisi kendisi
Diagne o zaman mecburiyetten alındı...eğer alınmasaydı o sezon Şampiyonluk hayatta olamazdık çünkü elimizde Forvet yoktu...Babel ise o sezon bize bedelsiz geldi ve Fulham ile çok iyi bir sezon geçirmişti...şener ve jimmy ise sadece rotasyon için alınmış bir oyunculardı ve eğer Şampiyonluğa oynayan takımların yaptığı tip transferlerdir bunlar...bizim asıl problemimiz takımdaki transferlerden sorumlu yöneticilerin çok kötü olmaları...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Diğer takımların taraftarları tutturmuş Pirlo Pirlo diye.Ortaya atılan bi yalanı gerçek gibi kabullenip Twitter'da gündem oluşturmuşlar.Burda da okuyan o taraftarlardan vardır.İyi baksınlar bu videoya..

Diğer takımların taraftarları tutturmuş Pirlo Pirlo diye.Ortaya atılan bi yalanı gerçek gibi kabullenip Twitter'da gündem oluşturmuşlar.Burda da okuyan o taraftarlardan vardır.İyi baksınlar bu videoya..

Kitabı okudum şu linkte var konuyla ilgili mesajım.

"Terim ile ilgili anılarında Terim'in ciddi şekilde egoist olduğundan ve kendini kulübün önüne koyma çabasından bahsediyor, Başkanı bile sallamadığını belirtiyor ancak en büyük problemin Terimin konuşmalarını çevirmeninin yeterince iyi çeviremiyor oluşuna bağlıyor, Terim 5 dk konuşurken çevirmen 30 saniyede çeviriyormuş. Bir nevi dilin önemi, Pep'in başarısındaki sırlardan biri de bu gideceği her ülkenin dilini öğreniyır, Mou da bu konuda tercümanlıktan geldiği için iyidi."

ne diyolar bilmiyorum da pirlonun yazdıkları hocayı iyi göstermiyor

Kitabı okudum şu linkte var konuyla ilgili mesajım.

"Terim ile ilgili anılarında Terim'in ciddi şekilde egoist olduğundan ve kendini kulübün önüne koyma çabasından bahsediyor, Başkanı bile sallamadığını belirtiyor ancak en büyük problemin Terimin konuşmalarını çevirmeninin yeterince iyi çeviremiyor oluşuna bağlıyor, Terim 5 dk konuşurken çevirmen 30 saniyede çeviriyormuş. Bir nevi dilin önemi, Pep'in başarısındaki sırlardan biri de bu gideceği her ülkenin dilini öğreniyır, Mou da bu konuda tercümanlıktan geldiği için iyidi."
Şimdi birleşmişler Twitter'dan yalan yanlış bilgilerle hocaya sallıyolar..

Pirlo önce gitsin dişlerini fircalasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt