Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
We Have Terim! They Don't!
FB_IMG_1599671565635.webp

hedef23

Hoca cumartesi yonetime agir konusabilir. Istedigi hicbir oyuncu alınmadı. Istifa bile olabilir

hocanın oynattığı futbol, aldırdığı oyuncularla ilgili iyi düşüncelerim yok ama bu sezon transfer konusunda belli ki scout ekibine güvenmiş ve onların önerdiği isimlere onay vermiş. yönetim gitmiş coulibaly gibi topçularla görüşmüş ve almayı becerememişler. bu yönetim geldi geleli sanırım belirlenen listedeki ilk isimlerden hiçbirini almayı başaramadı.
başkan beyefendi, görgülü bir insan allah şifa versin ama galatasaray gibi potansiyelli takımı dursun özbek, mustafa cengiz gibi adamlar kaldıramıyor. galatasaray lise hegemonyasından kurtulmadıkça asıl gücüne kavuşamayacak.

Ftsporlular, size bir soru daha

( doğru cevap veremeyeceğinizi biliyorum ama dile getirmeniz bile kendi içinizde doğruyu görmeniz bana yeter)

Hakem konusundan bağımsız,
, dün akşam Rize karşısında biz 1-0 geriye düşseydik maçı beraberliğe getirebilirmiydik?
Yoksa üstüne ikinci golü yiyip rakibe 3 puanı bırakırmiydik?

Bu soruya doğru cevabı verip, bu cevabın kimden ve neden kaynaklandığını sorgulamaya başladığınız zaman bu rezillikler'den kurtulmamız adına ilk adımı atmış olacaksınız.

Ftsporlular, size bir soru daha

( doğru cevap veremeyeceğinizi biliyorum ama dile getirmeniz bile kendi içinizde doğruyu görmeniz bana yeter)

Hakem konusundan bağımsız,
, dün akşam Rize karşısında biz 1-0 geriye düşseydik maçı beraberliğe getirebilirmiydik?
Yoksa üstüne ikinci golü yiyip rakibe 3 puanı bırakırmiydik?

Bu soruya doğru cevabı verip, bu cevabın kimden ve neden kaynaklandığını sorgulamaya başladığınız zaman bu rezillikler'den kurtulmamız adına ilk adımı atmış olacaksınız.
Tamam hocam sevmiyorsun hocayı da müneccim olmak gerekir bunu bilmek için.
Fatih hoca ile çok maç çevirdik geçen sezonda geriye düşüp en çok maç çeviren takım biziz.
hakem kararıyla sonuçlanmış maçta bile Fatih hocaya sallamak ne biliyim normal gelmiyor.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala tudor boku yiyorsunuz, gelsin tudor ama transfer komitesi uyesi veya kondisyoner olarak.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Tudoru istemek neyin kafası hocayı geçen senenin ilk yarısı ve pandemi sonrası çok eleştirdim özellikle pandemi sonrası eski hırsını kaybetmiş gibiydi ama tudor veya türevi biri gelsin fatih terimin ruhsuz ölü halini bile deli gibi ararız yeni hoca geldikten en fazla bir ay sonra

Bazi satilik kalemlerin sacma sapan bir sekilde yonetime vurdugu şu günlerde, bu konuyla ilgili 3-5 kelam etmesini isterim bugun. Sonra transfer konusunu konusabilir.

Tudor gelsin. Size müstehak gelsin de derbi maçlarda yine aptal saptal oyun oynayıp şansımızın da yaver gitmesi ile rezil skorlar alalım. Gelsin. Sneijder gibi birini yollayıp Belhanda'yı alan Tudor layık size, o Belhanda gitsin diye her gün dua ediyorsunuz. Gelsin gelsin Tudor. Gelsin de 10. hafta da orta sırada takılalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt