Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ftsporlular, size bir soru daha

( doğru cevap veremeyeceğinizi biliyorum ama dile getirmeniz bile kendi içinizde doğruyu görmeniz bana yeter)

Hakem konusundan bağımsız,
, dün akşam Rize karşısında biz 1-0 geriye düşseydik maçı beraberliğe getirebilirmiydik?
Yoksa üstüne ikinci golü yiyip rakibe 3 puanı bırakırmiydik?

Bu soruya doğru cevabı verip, bu cevabın kimden ve neden kaynaklandığını sorgulamaya başladığınız zaman bu rezillikler'den kurtulmamız adına ilk adımı atmış olacaksınız.
Ben klasik bir terimciyim...
Ama çevirebileceğimizi sanmıyorum renktaş..
Dost acı söyler maalesef aynı fikirdeyim seninle
Fakat bize o penaltı verilir miydi..Sen de bunu düşün.

yeni gelen yönetimle de 1 sezon geçirsin baktık yine olmuyor ayrılırız ama
hocanın bence en az 2 senelik kredisi daha var.

Hocadan eldeki bu kadroyla şampiyonluk beklemiyorum bir iki genç kazandırırsa kafi(kerem ve ali yavuz)

Patlamak için maçı beklemiyorsa sessizliğini ben olumlu yorumluyorum. Tüm hırsını sahaya verdiğinde ülke sınırları içinde rakibi yok.

Patlamak için maçı beklemiyorsa sessizliğini ben olumlu yorumluyorum. Tüm hırsını sahaya verdiğinde ülke sınırları içinde rakibi yok.
yönetime güvenmiyor bu net ama aylardır neden sustu anlayamadm sadece transfer degil hiç konusmadı !!

fatih hoca sahaya tam konsantre olamıyor maalesef eskisi gibi özellikle teknik anlamda kendi oyun anlayısından vazgecip pas oyunu denilen sacmalıga gecti
saha icinde oyunu hic okuyamıyor kötü giden oyuncuları dk35te degistiren fatih hoca gitti 80den önce oyncu almayan adam geldi
bunun gibi pek çok şey var
bunların sebebı cok hocanın destek alamaması yalnız bırakılması vs ama yaşlanmasınında etkisi var bence
eskiden fatih hoca bukadar pasif degildi aylar oldu takımla ilgili tek demeç bile vermedi

yönetime güvenmiyor bu net ama aylardır neden sustu anlayamadm sadece transfer degil hiç konusmadı !!

fatih hoca sahaya tam konsantre olamıyor maalesef eskisi gibi özellikle teknik anlamda kendi oyun anlayısından vazgecip pas oyunu denilen sacmalıga gecti
saha icinde oyunu hic okuyamıyor kötü giden oyuncuları dk35te degistiren fatih hoca gitti 80den önce oyncu almayan adam geldi
bunun gibi pek çok şey var
bunların sebebı cok hocanın destek alamaması yalnız bırakılması vs ama yaşlanmasınında etkisi var bence
eskiden fatih hoca bukadar pasif degildi aylar oldu takımla ilgili tek demeç bile vermedi

Kabullenilmiş çaresizlik mi diyeyim, bu yönetimden bir beklentisi kalmadı artık. Yönetim de biliyor zaten bir daha seçilmeyeceğini. Tepkisizliği ona yoruyorum biraz da. Eğer iyice salmaz, ödemeleri aksatmazlarsa ben hocanın ne yapıp edip şampiyonluğu alacağına inanıyorum.

Kabullenilmiş çaresizlik mi diyeyim, bu yönetimden bir beklentisi kalmadı artık. Yönetim de biliyor zaten bir daha seçilmeyeceğini. Tepkisizliği ona yoruyorum biraz da. Eğer iyice salmaz, ödemeleri aksatmazlarsa ben hocanın ne yapıp edip şampiyonluğu alacağına inanıyorum.
bende umutlanmak istiyorum ama kadro olarak çok yetersiziz 50 civarı mac oynayacagız kadro derınlıgı hic yok 50 macı kac oyuncu kaldıracak
aslında hoca icin olumlu emarelerde yok degil selçuk harici riera balta necati bunları antrenör olarak getirmesi scott piriyi özel olarak cagırması bunlar cok olumlu
fakat şu kadro savaş için yetmeyecek dun aksam görduk fenerın kadro ve özellikle erol yetersiz kalacak ama hakemler ve tff hiç olmadıgı kadar ittirecek
fatih hoca simdiye kadar susmayıp yönetimi sıkıştırsaydı cok daha iyiolurdu bence cunku butun camia ve taraftar hocanın arkasında

bende umutlanmak istiyorum ama kadro olarak çok yetersiziz 50 civarı mac oynayacagız kadro derınlıgı hic yok 50 macı kac oyuncu kaldıracak
aslında hoca icin olumlu emarelerde yok degil selçuk harici riera balta necati bunları antrenör olarak getirmesi scott piriyi özel olarak cagırması bunlar cok olumlu
fakat şu kadro savaş için yetmeyecek dun aksam görduk fenerın kadro ve özellikle erol yetersiz kalacak ama hakemler ve tff hiç olmadıgı kadar ittirecek
fatih hoca simdiye kadar susmayıp yönetimi sıkıştırsaydı cok daha iyiolurdu bence cunku butun camia ve taraftar hocanın arkasında

Kamuoyu önünde yapmaz onu. Kadro derinliği problem ama fazla abartılıyor bence. Ligde kimsenin öyle abartı bir rotasyonu yok. Başak nispeten iyi ama onlar da bu fikstürde telef olabilir. Söylendiği gibi 2 orta saha, 1 kanat transferi gelirse ligi götürürüz.

Nerdesiniz ey ftsporlular?

Hocanız prensi belhanda ve evladı bitik Arda'yi ilk 11 çıkarmış siz hala kuşlarla dalga geçiyorsunuz.

Asıl eğlence Florya'da ama kimse görmüyor :) :)

Hahahahaa belhanda ilk 11 hahahahhahahaha gelse gülme :):)
Bakalım bu sefer ft'yi savunmak için nasıl şekle gireceksiniz?

Nerdesiniz ey ftsporlular?

Hocanız prensi belhanda ve evladı bitik Arda'yi ilk 11 çıkarmış siz hala kuşlarla dalga geçiyorsunuz.

Asıl eğlence Florya'da ama kimse görmüyor :) :)

Hahahahaa belhanda ilk 11 hahahahhahahaha gelse gülme :):)
Bakalım bu sefer ft'yi savunmak için nasıl şekle gireceksiniz?

1599933063237.webp

Bu ne ya, tam yine baski kurduk 3 oyuncu birden degisti. Tek Arda ciksa yeterdi.

Bir rahatsızlık geçiriyor gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt