Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben genel kanının aksine çok iyi oynadığımız düşünmüyorum. Beklenti çok düşük olduğu için yada taraftarımız kendini ona ayarladığı için bu oyun çok iyi geldi insanlara. Başakşehir yaşlı bi takım olmasına rağmen maçın sonlarına doğru bizim ceza alanı çevresine çok rahat geldi, top yaptı, orta yaptı pozisyonlar oldu. Fatih birini çıkaramasaydı maç nereye giderdi sizce? Özellikle savunma anlamında orta saha direnci yok. Statik ve savunma yapmayan ileri adamlarımız yorulmadan 1 2 tane attık attık yoksa işimiz hala çok zor. Ben söylemiş not düşmüş olayım da.

Ftsporlular, size bir soru daha

( doğru cevap veremeyeceğinizi biliyorum ama dile getirmeniz bile kendi içinizde doğruyu görmeniz bana yeter)

Hakem konusundan bağımsız,
, dün akşam Rize karşısında biz 1-0 geriye düşseydik maçı beraberliğe getirebilirmiydik?
Yoksa üstüne ikinci golü yiyip rakibe 3 puanı bırakırmiydik?

Bu soruya doğru cevabı verip, bu cevabın kimden ve neden kaynaklandığını sorgulamaya başladığınız zaman bu rezillikler'den kurtulmamız adına ilk adımı atmış olacaksınız.
Al sana soru, bugun FT istifa etse ne yapariz, kimi getiririz?

Ftsporlular, size bir soru daha

( doğru cevap veremeyeceğinizi biliyorum ama dile getirmeniz bile kendi içinizde doğruyu görmeniz bana yeter)

Hakem konusundan bağımsız,
, dün akşam Rize karşısında biz 1-0 geriye düşseydik maçı beraberliğe getirebilirmiydik?
Yoksa üstüne ikinci golü yiyip rakibe 3 puanı bırakırmiydik?

Bu soruya doğru cevabı verip, bu cevabın kimden ve neden kaynaklandığını sorgulamaya başladığınız zaman bu rezillikler'den kurtulmamız adına ilk adımı atmış olacaksınız.

Daha önce kaç kez yaptık, yapabilirdik tabi ki.

Tudorcu tayfaya önerim. Juventus forumlarına üye olmalarıdır. Orada istedikleri gibi Tudor'un aslında bir Klopp ekolünden geldiğini anlatırlar. ;) Amme hizmeti olarak gideceğiniz forumu da ben size buldum. Buyurun. Juventuz Forums

Ben genel kanının aksine çok iyi oynadığımız düşünmüyorum. Beklenti çok düşük olduğu için yada taraftarımız kendini ona ayarladığı için bu oyun çok iyi geldi insanlara. Başakşehir yaşlı bi takım olmasına rağmen maçın sonlarına doğru bizim ceza alanı çevresine çok rahat geldi, top yaptı, orta yaptı pozisyonlar oldu. Fatih birini çıkaramasaydı maç nereye giderdi sizce? Özellikle savunma anlamında orta saha direnci yok. Statik ve savunma yapmayan ileri adamlarımız yorulmadan 1 2 tane attık attık yoksa işimiz hala çok zor. Ben söylemiş not düşmüş olayım da.

Başak kendi çabalarıyla ilk pozisyonu bulana kadar da biz maçı 5-0 yapabilirdik yalnız. Şu an takım, oyunuyla geçen yılki 9 maçlık seride olduğu gibi lig için komik bir farkla rakipsiz ama sizin gibi ben de Galatasaraylı olmanın getirdiği vizyonla işe Avrupa'da rakibimiz olmasını hayal ettiğimiz takımların boyutundan bakıyorum ve evet oyun olarak hala gerideyiz. Savunma anlamında Taylan'ın 6 olması bizim için müthiş bir kazanım oldu. Devşirme olmasına rağmen Melo'dan beri (belki 2 şampiyonluğun kritik maçlarında Donk-Fernando) 6 numarada en nitelikli kırıcılığı getirdi. Ama önünde Belhanda ve ondan da savuna bilmez Kılınç olduğu için bu orta sahadan büyük bir yırtıcılık beklemek doğru olmaz. Ama hocanın esas savunma niteliği hücumdan başladığı için oyunu çift yönlü oynayabilen bir kalite 6 numara bulur ve Taylan'ı 8'e atabilirsek merkezden kırılma noktasında da rakibe çok daha az şans tanıyan bir takım haline gelebiliriz. Ben eldeki kadroyla bile ligdeki hiçbir takımın bu orta sahaya büyük zorluklar çıkaracağını sanmıyorum ama Avrupa çapında ciddi bir hayal için rakibin ayağından topu çabuk kazanabilmek adına çok daha yetkin bir orta sahaya ihtiyaç duyduğumuz aşikar. Ya da Seri'nin 1 maç oynayıp 2 maç yatmayanını bulup eldeki iyi malzemeyle ayağından rakibe top vermeyen bir pasör takıma dönüşeceğiz. 2 farklı sistem, 2 aykırı ama doğru sonuç. Kalan 15 günde ne tarz bir 6 veya 8 numaraya yöneleceğimiz bizim sezonun geri kalanında nasıl bir takım profiline dönüşeceğimizin sinyali olacaktır. Tabii Apo bir zahmet bu pozisyonlardan en azından birini doldurabilecek bir yöneticilik gösterebilirse.

bu sezona çok iyi başladık maşallah ve en önemlisi oturmuş bir sistemimiz var şu an...belki kanatlar istendiği gibi hızlı ve skorer değil ama oda olacaktır...birde önümüzdeki sezon artık FFP olmamasından dolayı sağlam hızlı ve teknik iki kanat ile çok değişik bir hal alabilir şimdiki uyguladığımız sistem...Türkiyede bu sistemi uygulayan başka bir Takımda yok şu an...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Eibj6yjXcAAFblD
EiYNNEOWoAEbBzj

Yillardir 4-1-4-1 sistemini deniyordu Fatih hoca ve Kendi adima yazayim acikcasi nefret etmistim bu sistemden cunku temposuz bir oyun vardi orta saha kurgusundan dolayi

Uzun bir aradan sonra (Fernando-Badou-Belhanda) dogru bir orta saha kurgusu ile oynuyoruz ve cok iyi gidiyoruz

2011-2012 sezonunda oynattigi 4-1-3-2 ile merkez agirlikli bir oyunu bu sezon tutturdu hoca 4-1-4-1 ile,aradaki tek fark o dönem elmander gibi caliskan bir forvet oyuncusu vardi bu yuzden cift forvetli bir duzen ile yapiyorduk bu oyunu,simdi ise tek forvet ile yapiyoruz ve Iyi gidiyoruz forvetin arkasinda oynayan 4’lu merkez orta saha özelligi olan oyuncular ve birbirini tamamliyorlar uyumlu bir sekilde

Fatih hoca’nin buyuk ihtimal aklindaki oyun buydu cunku göreve geldiginden bu yana deniyordu bu duzeni Ama olmuyordu oyuncu kadrosundan dolayi Yanlis tercihleri vardi vs

Bek katkisini da üst seviye ye cikardigimiz an cok iyi bir takim izleyecegiz

Bu sezona çok konstantre ve aşırı hırslı gireceğinden emindim kendi adıma. Allah kaza bela vermezse bu sene çok güzel geçecektir. :sarıkalp::kırmızıkalp:

hoca normalde senin ev sevmediğim yanlarından biri basın toplantılarındır

ama bugün bence tarihe geçecek ve senin başkanlığın konusunda fikrimi değiştirebilecek bir açıklama yaptın

ben karşımda hayal kuran, hedef koyan ama hayal satmayan gerçekçi galatasaray mensupları görmek istiyorum

gerçekler önce biraz acıtır ama uzun vadede gerçekçilik kazandırır

tebrik ederim

Soru: "Fatih Terim hakkında ne düşünüyorsunuz?"
Hajduk Teknik Direktörü Hari Vukas: "Kazandığı kupalar kendisini anlatıyor zaten. Fazla konuşmaya gerek yok."

Bu kulüpten aldığı her kuruşu fazlasıyla hak eden tek kişi benim gözümde.

Not: Metin Oktay vs dönemlerinin canlı tanığı olmadığım için kıyaslamaya dair değildir son 30 yılı baz alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt