Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neftçiye şov yapmak kolay, asıl şovu fener ve rangers maçlarında yapacaktın Fatih hoca. Şimdi maç sonu hangi bahaneleri süreceksin acaba

Ee hocam ezbere oyunla Arda&Feghouli&Falcao&Babel ve Belhanda ile olmuyormuş değil mi ? şu inadından ah bir vazgeçsen

En uzun deplasmana gittik vs diyecek.3 m euro alıp her deplasmana gidecek hocayı buluruz hocam.Sezon sonu şampiyon olarak bırakırsın inş.

ocagı bekleyın bos yapmayın diyebilir

Dünkü hoca Gerrard bile modern futbol nasıl oynatılır dersi veriyor, artık kendisinin emekli olma zamanı gelmiş demektir

Tudoru soru bombardımanına tutan basın heyetini bekliyoruz.
hocam geçmiş olsun virüs pandemi uzak yolculuk vs
ya tek 1 soru ya bu soru bütün her şeyi öğrenebileceğin soru zaten ne diyecek acaba çok merak ediyorum ya eşşşşşeeeekk gibi oynayan feghouliyi sorun bi şeyi sorun artık yönetimden de bunaldım bu bahanelerden de bunaldım

Rangers macina da tek os taylanli çıksın da 5lik olalım. Iyi ki iki mac kazandık 6 yiyene kadar devam eder artik.

Helal hoca (y)(y)(y)

Iki mac kazaninca fenere, glasgowa ona buna hep aynı kadro ve düzenle çık. Madem böyle kadroyla çıkıyorsun bari maclar 3-2 4-2 falan bitsin. Lakin bizim kaleye sutumuz yok. Komedi. 2-0 geriye düşüyoruz gol lazim babel ve belhandayi çıkartıp ekoro ve omeri sokuyor. Toshack geçiyor herhalde.

Neyse son senemiz zati. Sabır.

Bu feghuli denen dandik herifi oynatma yemini mi ettin arkadaş resmen ihanet ediyorsun bunu sahada tutarak

hoca istifa et de havai fişek patlatalım Allah askina

Futbol bilgisi Adana’da ki kiraathane dayilarindan hallice. Asy’nin kemikleri sizliyordur. Memlekette her alanda kalite o kadar düstü ki, artik bu batakliktan Geri dönüs mümkün mü, süpheliyim.

4 saat ucak yolculugu yapıldı arkadaşlar haksız eleştiriler görüyorum

ayıp ediliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt