Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Edirne'den sonra birşey yapamazsın kusura bakma.

Hocam lütfen torun sev artik, herzaman efsane ve kalbimizde kalacaksin ama birakma zamanin geldi ve gecti bile, sende kurtul bizde kurtulalim bu 3 senedir süren rezil futboldan

gerard cidden taktik dersi verdi o vasat kadroyla
yolculuk molculuk geveler maç sonunda

Feghouli ve Falcao ile baslamasi hataydi ve ustune her zamanki gibi degisiklikleri de yanlis yapti bu ikisini sahada birakti. Birini sonradan cikardi.

hainlik yapmayın hocanın bildigi vardır lige konsantre olmak icin pek önemsemedi avrupayı

ligi alınca görürüm sizi!!!

Kulüpte hesap soracak 1 Allahın kulu yok ki Fatih hoca bu takımın hali ne bu takım niye başı kesilmiş tavuk gibi oynuyor diye. Hepsi hocanın önünde düğmesini ilikleyecek kadar korkuyor... Ah Aysal başkanım ah çıkıp antrenmanı basıp hesap sorardın sen olsaydın
başkan kovulmak istiyorsa hesap sorabilir

Lig sonuncusu dahil Babel ve Feg’i beraber başlattığın hiçbir maçta skor alamadın hala şu maça beraber başlatıyorsun. Turu verdik.

Kılınç Feg kanatı yapıp Falcao - Diagne başlasan geçmiştik.

Kulüpte hesap soracak 1 Allahın kulu yok ki Fatih hoca bu takımın hali ne bu takım niye başı kesilmiş tavuk gibi oynuyor diye. Hepsi hocanın önünde düğmesini ilikleyecek kadar korkuyor... Ah Aysal başkanım ah çıkıp antrenmanı basıp hesap sorardın sen olsaydın
Bugun basimizda olsaydi dönüşte Terimi uçağa almazdı.

bişi olmaz hojam. kadro 50 maçı kaldırmazdı ztn.

40 maç iyidir. kupadan da elenelim. sadece lig

belki ikinci falan oluruz rakipler mallık yaparsa

Yüklenmeyın 4 saat dönüş yolculugu var hocamızın morali bozulmasın

nede olsa bu işi gönül rızası ile yapıyor bide sizi cekecek hali yok!

Artık yaşlı oyuncu ve yaşlı hoca devri bitti.

hoca biliyor bu senenin suçlusu yönetim olacak. transfer yapmamışlar, oyuncu satamamışlar. hoca taylan'dan ön libero yaratıyor filan kendince bir hikayesi var bu sezon kendisine yazmayacak. ama ben galatasarayın efsanesi olsam derim ne oluyor, bu vasat yönetimin haddine mi galatasaray' ı aciz bir kulüp gibi göstermek. benim sayemde kulübe yöneticilik yapıyorlarsa ben bırakıyorum derim. ne kendi itibarımın ne de kulübün itibarının zedelenmesine izin vermem.

Genelde maçın öncesinde bahane bulmaya başlıyorsa bilin ki o maçı kazanamayız. Son 2 senedir bunu çok fazla yapıyor. Bizi keriz sanıyor maalesef. Sıkıntı şu, bu açıklamalar ile zaten takıma inanmadığını gösteriyor. Takımın kötü bir kadroya sahip olduğunun hepimiz farkındayız da en azından takımı iyi çalıştır, en azından fizik olarak ezelim ama o da yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt