Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel ve Falcao yu diriltmeye calisiyor bin defa dedik olmaz bunlardan birsey diye

Glasgowda hava baya soguktu. O da etkilemis olur oyuncularimizi. Bizim ligde daha gecenlerde su molasi yapiliyordu. Glasgowda mac zamani 7-8 dereceymis tek.

Kurtaricı diye omeri sokuyor o da milletin kıçına orta açıyor. Hocamizin özeti.

Bunun taktigini götü boklu erol bile cözdü ona bile üstünlük kuramadı

Anlat hoca şimdi! Ne anlatacaksın acaba? Biz de hoca sahaya döndü, kendini tamamen sahaya verdi diye seviniyorduk. Babel ile maça başlamak nedir hoca? Yapacağın tek şey solda Emre orta sahada Etebo ile başlamaktı. Senin ben Babel tutkuna soykayım. Al şimdi Babel'ini yanlamasına kendine monte et.

Ekibimizin en iyi forvetini malatyaya postalamasini da alkışlayalım.

Sahilde kum, hocada bahane tükenmez. Hatırlayın 2014'te İzlanda maçında rüzgar yüzünden yenildik demişti. Bir Allahın kulu da dememişti hoca bize rüzgar var da rakip takıma yok mu diye. Her kaybettiğimizde bir bahane buluyor. Bir kere de evet biz kötüyüz ben hatalıyım dediğini görmedim.

Ne zırvalayacaksın yine? Bak Gerrard hayatının kapağını yaptı sana. Carcar konuşacağına işini yap dedi. Haksız mıydı? Sonuna kadar haklıydı. Hadi şimdi evlatlarını da al yoluna bak.

Hoca hem sen hem biz orta saha yok diye çırpınıyoruz ama etebo yu inatla oynatmıyorsun hala emre yi asıl yerinde oynat orta sahaya koy eteboyu inatların var ve bundan vazgeçmiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt