Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahane uretecek en kucuk bir durumu yok. 35 futbolcu transfer ettirdi. Falcao-Babel-Diagne-Arda 4'lusunu aldiran ben degilim. Sonra hizli futboldan dem vuranda. Belhanda fakirinde israr edende. Feghouli'nin formsuzlugu acikken yerine tek bir macta adam denemeyende. O kadar balliki, bunca kotu transfere ragmen halen elinde ligi kazanacak kadar iyi bir kadro var. Ulkenin en iyi savunmasi bizde acik ara. Orta saha ve hucumda'da ligdeki rakiplerden eksigi yok. Tonla transfer yapip halen memnun degilsen once donup kendine bakacaksin. Elendigin takim kadro olarak kesinlikle bizden ustun degil. Demekki futbol oynatmayi beceremiyosun. O zaman kosene cekilceksin. Gerci suc sende degil. Seni israrla destekleyen taraftar ve halen kovmamis olan yonetimde.

Fatih hoca overrated bir hocadır. Galatasaray'ın hezimetlerinde de hep o vardır. 6-0'lık, 6-1'lik, 5-0'lık facialarda hep o vardı. Artık açın gözünüzü. Geçen sezon ligin en pahalı takımını 6. yaptı, bu sene 2 zorlu maçı da kazanamadı. Hep bir bahane buluyor. Yeter artık kabak tadı vermeye başladı.

Mesela benim bildiğim Fatih Terim bu Feghouli'yi keserdi takımdan haftalarca yedek kulübesinde bekletirdi ama şimdiki Fatih Terim "eğer Feghouli paşamız oynamak isterse" Kasımpaşa maçında ilk 11'e yazacakır Feghouli'yi

Çünkü artık herşey ezbere dönüyor mesela Arda iyileşene kadar Babel oynamak zorunda orda Arda iyileşince de o geçecek oraya çünkü Emre Kılınç'ın solda oynaması teklif dahi edilemez

Başımıza bu gelenler hep Fatih Terim'in eskisi gibi olmadığı için zaten

En azından geçen seneye göre elde oynayabilecek oyuncular var ben ne kadar yetersiz görsem de Kerem, Ali Yavuz falan filan oynayabilir orta sahaya da bir genç bulabilseydik keşke
Fatih Terim daha cesur olmalı umarım geçen seneden ders çıkarmıştır bi polyannacılık yapıyor bir yönetime laf çakıyor bu saatten sonra kimse bunu yemez

Benim tanıdığım Fatih hoca bu değil.. Radikal kararlar almaya korkmazdı Fatih hoca.. Benim bildiğim Fatih Terim bugünden tezi yok Feghouli, Babel ve Falcao ya forma yüzü göstermezdi..
ama biliyorum ki hafta sonu ilk 11 de olacaklar..
Dünkü maçın sonucundan bağımsız yazıyorum..

Gençleri oynatsın yahu kimse bir şey demez gençleri oynattığı için

Ama ısrarla her hafta aynı bitik isimleri sahaya sürüyor ve farklı bir sonuç bekliyor

O zaman yapılan eleştirileri de kabul edecek arkadaş

Mesela benim bildiğim Fatih Terim bu Feghouli'yi keserdi takımdan haftalarca yedek kulübesinde bekletirdi ama şimdiki Fatih Terim "eğer Feghouli paşamız oynamak isterse" Kasımpaşa maçında ilk 11'e yazacakır Feghouli'yi

Çünkü artık herşey ezbere dönüyor mesela Arda iyileşene kadar Babel oynamak zorunda orda Arda iyileşince de o geçecek oraya çünkü Emre Kılınç'ın solda oynaması teklif dahi edilemez

Başımıza bu gelenler hep Fatih Terim'in eskisi gibi olmadığı için zaten
Eski Fatih hoca takımın en çok gol atan oyuncusu Burak'ı bile formsuz diye birkaç maçlığına kulübede bekletmişti. Şimdi formsuz oyuncular ilk 11 oynamaya devam ediyor. Maalesef hoca de eski hoca değil. İşte bu disiplinden koptuğu için zaten oyuncular da laylaylom havasında oynuyor. 2012 model Terim ile 2020 model Terim arasında çok fark var...

Eski Fatih hoca takımın en çok gol atan oyuncusu Burak'ı bile formsuz diye birkaç maçlığına kulübede bekletmişti. Şimdi formsuz oyuncular ilk 11 oynamaya devam ediyor. Maalesef hoca de eski hoca değil. İşte bu disiplinden koptuğu için zaten oyuncular da laylaylom havasında oynuyor. 2012 model Terim ile 2020 model Terim arasında çok fark var...
Mesela en son bizim takımda ne zaman formsuz diye bir oyuncu kenara geldi hatırlıyor musun reis ? ben hatırlamıyorum en çok maaş alan ismi ağır basan adamlar oynuyor işte mesela Taylan yerine bir orta sahamız olsaydı Taylan'ın oynamayacağının garantisini verebilirim

Hoca formayı dağıtırken performansları ön planda tutmadığına yemen edebilirim, Feghouli Galatasaray kariyerinde ilk defa kötü oynamıyor senede 3-5 maçı iyi oynayacak diye 4mil.€ maaşla sene boyunca oynuyor 1 kere de kenara çekilmedi çünkü Fatih Terim müsaade ediyor buna

+1

demek ki listede fazla adam yoktuo zaman. şuan ise rahat 5-6 kişi vardır eminim.
Yok bence o zaman da varmıştır. Scout ekibi uzun süredir kulüpte faal halde. Biraz isimli oyuncu alıp taraftara oynamak istedi yönetim bunu da yapamayınca gene sosyal medyadaki gazlamayla biraz da elleri mahkum Cagne'yi aldılar. Sosyal medya yönetimin üzerinde çok etkili oluyor ki bu hiç iyi değil. Mesela Falcao'da aynı mantıkla alındı. O da yanlış transfer.

Bizim her şeyden önce artık Avrupa futbolundaki yerimizi bilmemiz lazım. Eski dönemde mesela bi Wolves elemede bize denk gelse net favoriyiz çok iyi kura derdik ama artık öyle değil. Ekonomik olarak da bunlarla yarışamayız. Bizim yapmamız gereken Orta Avrupa ve Kuzey ülkelerinden ( Belçika Fransa 2 lig de olabilir) potansiyelli gençleri alıp, yararlanıp, parlatıp iyi fiyatlara satmak olabilir ancak. (Birebir Marcao örneği) Artık ülkenin de ekonomik durumuna bağlı olarak isimli ama vakti geçmiş yaşlı oyuncular tercih edilmemeli.

20201002_131504.webp
20201002_131422.webp
20201002_131341.webp
20201002_131315.webp
20201002_131247.webp
20201002_131224.webp
20201002_130833.webp
20201002_131006.webp
20201002_130933.webp
20201002_130903.webp
20201002_130749.webp
20201002_130701.webp
20201002_130544.webp

Hocam en başta şu 4-1-4-1 oyun sevdasından vazgeç ne zamandır deniyorsun şöyle 3 maç arka arkaya başarılı olamadık şu taktik ile birlikte. O tek orta saha Taylan olamaz bu çocuk Kante mi Busquets mi orta sahayı tek başına tutsun bir de önde oynayan dörtlüye bak Arda/Babel & Emre & Belhanda & Feghouli tabii bunların önünde oynayan adam da Falcao şu 4/5 oyuncunun arkasındaki tek orta saha Kante olsa Busquets olsa bir yerden sonra onlar bile patlak verir biz Taylan'ın tek başına bu adamların arkasını toplamaya çalışıyoruz

Transfer gelmiyor mu ? Etebo&Taylan ikilisini birlikte iki merkez orta saha olarak oynatırsın hocam, Emre Kılınç dünyanın hiçbir yerinde orta saha oynayamaz bu adamı sol kanatta oynatmak ayıp mı ? Arda oynasın diye orta saha çıkartmaya çalışıyoruz adamdan tabii Feghouli meselesi var daha 4 mil.€ maaş alıyor eskiden kanat için yetersiz diyorduk şimdi sahada durması bile yetersiz Feghouli'nin aynı şekilde Falcao örneği var Falcao'yu götürüp stoperlerin kucağına atıyoruz sanki 22 yaşında Porto'da oynayan Falcao performansı bekliyoruz Falcao o stoperlerin markajından kurtulamaz hocam Falcao'nun bir oyuncuyla ikili mücadeleye girip de ayakta kalabilmesi imkansıza yakın

Fatih Terim ya hiçbirşeyin farkında değil takımın çok iyi olduğunu filan zannediyor ya da gerçekten eski hırsını kaybetmiş amaan ben mi kurtarıcam Galatasaray'ı kaç yaşıma gelmişim diye düşünüyor

Avrupa nasil hayal ya? Görende Avrupa Liginde herkesin bütcesi bizimkinden yüksek. Yenildigimiz takimin brüt maas gideri 20 milyon Euro. Bizimki net 40a yakindir. Dandik ülkelerden, 3 veya 4 de 1 bütceli takimlar AL'de gruplardan cikiyor ve Top 16 ya bile kalan oluyor. O bile hayalsa kapatsinlar futbol subesini.
Hayal değilde ne renktaş. Avrupa'da son yılda kaç maça çıkmışız bir galibiyet mağlubiyet sayılarına bir bak. Gelen geçen tokatlıyor. O saydığın düşük bütçeli takımların bile bir yapılanması var biz de her şey günü kurtarmaya yönelik. Önemli olan para değil yönetebilmek ve bu bizim ülkede imkansız.

Neyse şl hayali kurmaya devam en son iyi oynadığımız da yıl 2012-2013'dü heralde aradan 8 sene geçmiş. Ayrıca Galatasaray büyük bir camia o küçük takımlar gibi yapılanma zor iş böyle kulüplerde, biraz realist bakmak lazım.

Bam bam bam disinda baska bir sey bilmiyorsun niye israrla ayaklari düzgün diye tek forvet oynatip ölmüs kanatlari sahaya sürüyorsun
Cift forvet ve enerjik adamlari sür artik sahaya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hocam artık kendine gel. Yemişim ulan Babel'ini Feghouli'sini. Vallahi de billahi de şampiyon falan olmayalım oynasın bizim çocuklardan birkaçı gıkımı çıkarırsam namerdim. Olmazsa yerine başka gençleri deneriz.

Taraftarın artık umudu ihtiyacı var. FFP olayı da herkesi aşırı yordu psikolojik olarak. Ölmüş eşeklere ihtiyacımız yok. İster oynasınlar, ister oynamasınlar. Hazırla artık şu gençleri, motive et, bir plan sun. Fiziksel eksikliklerini kapat. Çok zor değil fiziksel eksiklliği kapatmak. 6 ay iyi bir program ve özel hayat düzeni ile Rambo gibi olurlar istendikten sonra. Sen yeter ki iste.

Feghouli-Babel-Falcao lanet olsun bunlara. Takımın maaş bütçesinin yarısı bunlara gidiyor %1 katkıları yok. Böyle ölmüş eşekleri oynatma, hadi bunlar alınmış bundan sonra da aldırma lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt