Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey yap be adam, bir şeyi değiştirmeye çalış, yeni bir oyun, yeni bir oyuncu dene. Aynı şeyleri deneyip deneyip ne elde etmeyi bekliyorsun. Kafayı yiyeceğim ya. Senin yaptığını yapabilecek yüzlerce hoca var senin 1/50 maaşına. Beceremiyorsan git evine torunlarını sev.

Bence bu mac icin sert eleştirileri fazlasiyla hakettin.senin aklin sahada olmali.fatih terim bu degil,bu kadar izlemez.degistirir ve dönüştürür.

bu belhanda ve babeli şutlayın hoca kalsın derse cebinden versin parasını,feghouli denen haini kadro dışı bırakın o maaşla kolay kolay gitmez yapışın davillaya 2 kanat 1 ortasaha getirin yine saçma saçma yazmaya başladım gidip pes fm bişeyler atıyım takım kimlerin eline kaldı hoca yönetime kızıyor ama kendi de bir o kadar rezalet..

Bir şey yap be adam, bir şeyi değiştirmeye çalış, yeni bir oyun, yeni bir oyuncu dene. Aynı şeyleri deneyip deneyip ne elde etmeyi bekliyorsun. Kafayı yiyeceğim ya. Senin yaptığını yapabilecek yüzlerce hoca var senin 1/50 maaşına. Beceremiyorsan git evine torunlarını sev.
Einstein: "Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyenler ya aptaldır ya da adı Fatih Terim'dir."

Senden değil imparator, pervaneci bile olmaz bu saatten sonra.

arda belhanda fegholi diğer maçta ilk 11
45dklik kesikle ders verdiğini düşünür

bi gol daha yiyelim diye 2 santrafora döndü büyüksün reis

Çıkıp maç sonunda neyi bahane edeceksin acaba, ben onu merak ediyorum.
Mars'ın hareketlerinin takımı negatif etkilediğini filan söyleyebilir bence.

Bu hafta glasgowa gittiğimiz icin yeterli miktarda ayak tenisi idmanı yapamadık diyebilir.

Hocam ben bir şeyi çok merak ediyorum hani futbolcuların geçmişlerine yatırım yapmayacaktık ya ! bu Kasımpaşa maçında Babel&Feghouli&Falcao&Diagne&Arda ve Belhanda yerine Kerem&Sekidika&Ali Yavuz ve Atalay oynamış olsa ne kaybederdik ? yenilir miydik mesela Kasımpaşa'ya yoksa gol atamaz mıydık ? hani Abilerinden neyi daha kötü yapabilirlerki zaten dibe batmışız

EjRPFSJWAAAyLov.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt