Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1601834571954.webp

Istifa ediyorsa emikliye ayriliyorum demeli. Yoksa bu seneyi bitiren hoca icin sorun olmazda, ama bir sonraki sene gelen hoca 2-3 mac arka arkaya puan kaybederse hemen Terim gel bizi kurtar sesleri baslar Twitterde.

yönetimi becereksizligi yüzünden sinirli olmasinda 150% hakli

ama öyle hakem 10dk uzatmadi diye sahayi terk etmek cok yanlis ayrica oynadigimiz futbol bok gibi olmasina ragmen her mac ayni taktik ile sahadayiz

istifa edebilir

rangers maçından sonra yine faslıyı herkesin önüne attın
artık seni kimse kurtaramaz terim bey
gideceksin bu takımdan emeklerine teşekkür edilecek ve bitecek her şey.

Takım zaten ağır oyunculardan kurulu iken bir de Emre'yi kesmesi büyük bir hata. Geriye düştüğümüzde veya golü bulamadığımızda çift forvete döndüğü hiçbir maçta sonuç alamadık Maicon ve Donk'lu Antalya maçı dışında. Hele de forvet hattında 2 ceset varken çift forvet fikrini aklından çıkarması lazım. 2. yarı ilk yarıdan daha kötü oynadık yine. Neyse ki bu maçta Taylan ve Etebo'yu sahada tuttuğu için orta saha çok boşalmadı. Şu ilerdeki ağır 4'lü yerine Ali Yavuz mu olur Oğulcan mı olur bilmiyorum ama birilerini oynatması lazım birkaç dakika çünkü bunlarla bir şey yapamıyoruz.

bu kafayla kimse başarılı olamaz. isterse guardiola gelsin. kimse genç falan oynatmayacak hayal görmeyin.

Korkak herif nasıl da oyuncularını yanlız bırakıp sahayı terk ederek kaçtı.

Şimdi burda bazı yalamalar, Mourinho'da öyle yapıyor diye savunur ancak ft, mou'nun takım elbisesi'nin düğmesi bile olamaz.

Geldiği günden beri 2 Başak maçı dışında 3 senedir bu takıma bir kez bile top oynatmadi.
O Maçlarda da takımı taraftar oynatmış demek bunu kimse anlamamış.

Hadi şimdi yallah Bodrum'a yada tüpçü'nun yanına.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Babel'i göndermek istedi,
Diagne'yi göndermek istedi,
Belhanda'yı göndermek istedi,
Feghouli'yi göndermek istedi,

Gönderemediler.

İstediği adamları alamadılar.

Daha önce istifa etmeyi birçok kez düşündüğüne eminim. Ki bunlardan birini kendisi de belirtti.

Kafasını sahaya verebildigine inanmıyorum. İstemediği bir sürü oyuncuyu motive edip maça çıkıyor.

kına yakarsınız. gelecek adam kimi oynatacak kadro bu.
Ya bi boş yapmayın ya, kadro buymuş da hoca ne yapsınmış da hoca giderse bitermişiz de zart da zurt da. Artık midem bulanıyor şu argümanları görünce. Elle defa bilalele anlatır gibi anlattık burda.
Yönetim ve hoca el birliğiyle takımın ebesine atladılar. Bu kulübün daha ne tür bir bir rezillik yaşaması lazım şu gerçegi idrak etmeniz için acaba?

Ofanstaki 4 ceset ile neyi hedefliyor gercekten anlamak güc. Hepsi birbirinden berbat.

En hareketli olan adami da kestigi icin kaleye bile gidemedik ilk yari. Kafanda ne var bilmiyorum ama yanlis birseyler oldugu kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt