Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keko musun biz niye yakalaım biz mu kurduk kadroyu yıllardır biz mi oynatıyorus feguli belhandayı

ben yakarım da yav ne olacak

isterse ondan sonra 5. olalım yine yakarım

şu karanlık bir kalksın takım aydınlansın başarıdan daha önemli

şu diktatörlük despotluk bir bitsin gerisi zamanla düzelir ki buna kına da yakılır

Bize galibiyet ver laga luga yapma
20200914_121109.webp

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Babel'i göndermek istedi,
Diagne'yi göndermek istedi,
Belhanda'yı göndermek istedi,
Feghouli'yi göndermek istedi,

Gönderemediler.

İstediği adamları alamadılar.

Daha önce istifa etmeyi birçok kez düşündüğüne eminim. Ki bunlardan birini kendisi de belirtti.

Kafasını sahaya verebildigine inanmıyorum. İstemediği bir sürü oyuncuyu motive edip maça çıkıyor.
Bu oyuncuları kimler aldırdı peki ?

Gönderemediler.

Daha önce istifa etmeyi birçok kez düşündüğüne eminim. Ki bunlardan birini kendisi de belirtti.

Kafasını sahaya verebildigine inanmıyorum. İstemediği bir sürü oyuncuyu motive edip maça çıkıyor.
yav ne babelinden bahsediyon üstat adamı o istedi 2.5ten 3 sene kontrat bagladılar 2. devre takımdan gönderdi kiralık yazın komple göndermek istedi
neyine bakıp aldırdın derler adama ekonominin içine edip gidiyor her sene arkasını topluyolar sonra bi şekilde konuyor takıma
defolsun artık yeter yav onun saçma sapan oyununa mı kaldı takım şu an mesut bakkalı getir bundan daha kötü ne verebilir bize

Ayni oyuncularla oynamaya devam ediyoruz ve farkli bir oyun bekliyoruz yanlislik burda iste

Koca ilk yariyi cöpe attik ardindan ikinci yari farkli seyler deneyerek Mac sonuna kadar kafasi kesilmis tavuk gibi cirpindik skoru düzeltmek icin

Fatih hoca’nin farkina varmasi lazim bu takim kotu bir takim degil sadece oyuncu tercihleri yanlis

Ofanstaki 4 ceset ile neyi hedefliyor gercekten anlamak güc. Hepsi birbirinden berbat.

En hareketli olan adami da kestigi icin kaleye bile gidemedik ilk yari. Kafanda ne var bilmiyorum ama yanlis birseyler oldugu kesin.
Gol nasil atilmaz o dersi veriyorlar. Kasimpasa iyi olsa uzulmeyecem. Birtane hizli adamin olsa yenerdin bunlari.

keremle ali y varken israrla feghouliyle ardayi oynatmasi dogru degil. eger kotu oynarlarsa en azindan yonetime bir mesaj gonderilmis olur. derhal toparlanmasi lazim

Şu an çok önemli bir görüşmedeymiş.
Sucukcular ile pazarlık halindeymiş.

Sucukcularin yönetim ekibiyle;
100 tane sucukcu sabaha kadar kendi evinin önünde bizi bırakma diye yalvarmasi için fiyat pazarlığı yapıyormuş.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Gönderemediler.

rengim doğrusu şuydu

babeli istedi 10 milyon euroluk kazığı soktu sonra göndermek istedi alan çıkmadı

gomisi albayrak ile ayak yaparak gönderdiler üzerine diagne başta olmak üzere yaklaşık 25 milyon euroluk kazık soktular alan çıkmıyor

belhandaya gelen teklifi devre arasında reddetirdi sonra da berbat bir sezondan sonra alanı çıkmadı

Şu an çok önemli bir görüşmedeymiş.
Sucukcular ile pazarlık halindeymiş.

Sucukcularin yönetim ekibiyle;
100 tane sucukcu sabaha kadar kendi evinin önünde bizi bırakma diye yalvarmasi için fiyat pazarlığı yapıyormuş.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt