Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yere gitmemeli, sezonu tamamlaması sağlanmalı. Gerekirse kapısında yatılmalı. Bu adam tüm günahları başkasına yükleyip, enkazı başkalarına bırakıp gidemez, gitmemelidir. He zaten niye gitsin o da ayrı konu. Haftada tek maç oynayacak, ense yapa yapa 20 milyonu cebine koyma şansı yakalamış. Daha Arda, Selçuk, Hakan Balta ile oynanacak ayak tenisleri, sabahlara kadar kurulacak okey masaları var, tam hayallerindeki emekliliği yaşıyor, neden gitsin..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayni oyunculari oynatmaya devam edersen daha cok kaybedecegiz hoca. Degisim sart.

O ilk 11i yönetemeyen adam senin aldığın şampiyonlukların yarısından biraz azından imzasi var...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
OK
20200912_165347.webp

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Bir teknik direktör sahaya Arda, Diagne ve Feghouli gibi kicini kaldiramayan 3 hücum oyuncusunu (+ Belhanda yi) sürerek nasil bir taktik nasil bir oyun plani düsünebilir ki kafasinda. Gercekten düsünüyorum düsünüyorum anlam veremiyorum.

Futbol da hizin önemini anlatmama gerek yok herhalde. Biz ise sahaya bir tane bile hiziyla öne cikan ofansif futbolcu sürmeden bu takimin mac kazanmasini bekliyoruz. Daha cok bekleriz de bu gidisle.

Arda transferi tamamen sacmaydi. Alinmasi hem kendisine hem bize zarar olabilir - cok kotu degil ama cok yavas.

Bir yere gitmemeli, sezonu tamamlaması sağlanmalı. Gerekirse kapısında yatılmalı. Bu adam tüm günahları başkasına yükleyip, enkazı başkalarına bırakıp gidemez, gitmemelidir. He zaten niye gitsin o da ayrı konu. Haftada tek maç oynayacak, ense yapa yapa 20 milyonu cebine koyma şansı yakalamış. Daha Arda, Selçuk, Hakan Balta ile oynanacak ayak tenisleri, sabahlara kadar kurulacak okey masaları var, tam hayallerindeki emekliliği yaşıyor, neden gitsin..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kesinlikle gitmemeli

yarıştan koptuğumuz kesinleşmeden veya sezon tamamlanmadan gitmemeli

Teknik direktörlük yapmamalı, başka bir görev verilmeli kendisine. Takım şuan hocasız olsa gene aynı takılır

Arda transferi tamamen sacmaydi. Alinmasi hem kendisine hem bize zarar olabilir - cok kotu degil ama cok yavas.

Hadi aldirdi diyelim ama her firsatta ilk 11 oynatmasi cildirtiyor insani. Bu adam 3 senedir top oynamiyor, bu tempodan bu seviyeden cok uzak. Hali saha falan degil burasi.

evet konusuyor su an

Ne sezonu tamamlaması yaw. Sezonu bir sekilde tamamlarsa gene başlar takımı degistiricez, gelenler gidenler olacak cart curt demeye. Tek çıkış yolu bir an evvel istifa edip gitmesi. Ha kesinlikle kovulmamali diyorsanız ona katılıyorum, zati kovacak bir irade de kulüpte mevcut değil o konuda endişeye mahal yok. Hangi durumda istifa eder o da meçhul. Gidecek yer yok çünkü. Kitlendik kaldık.

Fatih Terim: "Ben Galatasaray'ı değil maçı bıraktım. Kendilerine yazık eden bir takım vardı. Kime, neye tepki gösterdiğim çok açık. Her şeyi söyleyebilirler, istediklerini yazabilirler. Bütün kötü gidişten beni sorumlu tutabilirler. Hatta borçlardan da beni sorumlu tutabilirler."

Yine suçlu kendisi değil!

ben yakarım da yav ne olacak

isterse ondan sonra 5. olalım yine yakarım

şu karanlık bir kalksın takım aydınlansın başarıdan daha önemli

şu diktatörlük despotluk bir bitsin gerisi zamanla düzelir ki buna kına da yakılır
başarı aradıgım yok ama kanserin devam etmesi ve gelecek uyum çözüm adına bir halt olmaması beni kudurtan. dönüp dolaşım aynı şey. akp gs chp hepsi aynı bok insan kuduruyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt