Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Ben Galatasaray'ı değil maçı bıraktım. Kendilerine yazık eden bir takım vardı. Kime, neye tepki gösterdiğim çok açık. Her şeyi söyleyebilirler, istediklerini yazabilirler. Bütün kötü gidişten beni sorumlu tutabilirler. Hatta borçlardan da beni sorumlu tutabilirler."

Yine suçlu kendisi değil!
Borçlardan kendisi sorumlu tutulabilir dogru söylemiş. Ikinci döneminde ağzımıza etti.

hadi abi hadi
terim tatil.webp

Kimin oynadığını filan geçin. Ceza sahası önünde topa sahip oyuncu pas atacak kimseyi bulamıyor. 4-5 oyuncu ya ofsaytta ya da stoperlerle halay çekme hazırlığında. Şu takıma saha içi yerleşimi, doğru pozisyon alma, topsuz koşu gibi futbolun en temel şeylerini bile aşılayamamak Terim gibi hocalara yakışır. Ayıptır ya şut çekmekten korkuyor oyuncular, hiçbiri şutuna güvenmiyor. Duran toplar paso karavana. Top kaybında her rakip direkt savunmamızın karşısına çıkıyor.

Pasta, ayak tenisi goygoyu az bile yapılmış. Bireysel oyuncu performansına bu kadar bağlı olacaksak kenarda teknik direktöre ne gerek var. Zaten oyuncular koşmuyor, koşamıyor, ayakta duramıyor. Elindeki malzemenin hakkını veremiyorken transfer diye ağlamaz insan.

Bugün ikinci yarı başlamadan oyuncu değiştirmesi sevindirip takımin ilk yarı futbolu, taktik ve genç oyuncu olmamasıyla üzmüştür. Kendisinin takıma kattığı oyunculardan fayda gelmemiştir. Maçta değil 5 dakika 20 dakika olsa kazanamayacagimizi görmemiştir.

bu sezon ligi orta sıralarda bitiririz. fatih terim galatasaray' ın başında olsa da böyle olur x bir hoca gelse de böyle olur. dursa mı daha iyi olur gitse mi daha iyi olur diye de hiç kafa yormaya gerek yok. takılsın kafasına göre işte.

Bir yere gitmemeli, sezonu tamamlaması sağlanmalı. Gerekirse kapısında yatılmalı. Bu adam tüm günahları başkasına yükleyip, enkazı başkalarına bırakıp gidemez, gitmemelidir. He zaten niye gitsin o da ayrı konu. Haftada tek maç oynayacak, ense yapa yapa 20 milyonu cebine koyma şansı yakalamış. Daha Arda, Selçuk, Hakan Balta ile oynanacak ayak tenisleri, sabahlara kadar kurulacak okey masaları var, tam hayallerindeki emekliliği yaşıyor, neden gitsin..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maclarda seyirci baskisi da yok... mis gibi.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir taraftar olarak puan kaybında teknik direktörün eleştirilmesi gayet normal. farkettiğim şu hocaya istifa falan yazdım, bence bu bir hataydı.
Kulübümüze kattıgı sayısız kupalar başarılar göz ardı edilmemeli. Kulübü yeri geldiğinde tffye mhkya karşı savunan tek kişidir. Puan kaybında biz üzülüyorsak hoca üzülmüyor mu ? her defasında ben bir kere GALATASARAY'lıyım demiştir. Galatasaraylı olup sayısız başarı getirmiş birinden daha fazla şey beklendiğini çok iyi bilip puan kaybını da istemeyecek biridir. Bazen dozunu kaçırıp hocanın umrunda değil falan diyoruz da, umrunda olmasa transfer diye diretir mi bu adam. Bir GALATASARAY'lı olarak oyuncularının kötü performans vermesini ister mi ? tek sıkıntısı vardır, 24 yaşındaki çocuğu bile bebe olarak görmesi.

Hoca bu sezonda başarısız olursa kendi birakir zaten. Ben takimi toparlayacağını düşünüyorum.

hedef23

Bu futbolla mı olacak. Zaten tff karşında. Bu futbolla ilk 8’e girmeye oynar mı şüpheliyim.
Biraz inanç renktaş bende katılıyorum, göze hoş gelen futbol oynamıyoruz ama Türkiye'de hocanin borusu öter, o biraz hırs yapsın yeterki.

Avrupada zaten bir bok yapamayız, makas çok acıldı.

Bu sene şampiyon oluruz.

Tabi fenerin kadrosu oturursa ve daha ne kadar transfer yapar bilmiyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

prag, barcelonaya intere dormund'a kök söktürüyor, bielsa leeds ile ikinci lig takımını premier lig babalarına kafa kafaya top oynatıyor
atalanta bütçesine boyuna bakmadan psgnin avrupanın içinden geçiyor ama gel gelelim makas iğne iplik demiyor
koduğumun makası bi bize açık. avrupaya açık olan makas yerel ligin vasat takımlarına karşı da kapalı ne hikmetse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt