Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz inanç renktaş bende katılıyorum, göze hoş gelen futbol oynamıyoruz ama Türkiye'de hocanin borusu öter, o biraz hırs yapsın yeterki.

Avrupada zaten bir bok yapamayız, makas çok acıldı.

Bu sene şampiyon oluruz.

Tabi fenerin kadrosu oturursa ve daha ne kadar transfer yapar bilmiyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

kurduğu takım, aldırdığı oyuncular berbat durumda. Ne oynayacağını kendisi de bilmiyor. Doğaçlama gitmeye çalışıyoruz ama gitmez bu. Benim görebildiğim kadarıyla FT 2. Yarıyı göremez. İstifa etsin diye zırlayacak halim yok. Günü geldiğinde herkes gitmek zorunda kalır. Ve Terim gidicidir. Kendinizi kandırmayın. 3 sezondur hiçbir şey düzeltemediği gibi, elde olanı da tüketti. Mucize mi bekleyeceksin şimdi? Eline verilen nispeten daha hazır takımla şampiyon olduk. Bunun üstüne katacağı yerde iyice s.çtı sıvadı. Mucize beklemeyin yani, bundan sonra Terim ile gerilemekten başka şansımız yok.

Fatih Terim bu ligin babasidir
Bir yolunu bulur yine

Geçen sezon zar zor 6. Bitirdik. Önceki sene başak’ın görülmemiş ikramıyla şampiyon olduk. Şimdiki futbolahiçbir çare yok. Kariyerini başarısız olarak sonlandıracak. Adam hala babel gibi çöpe 3.3m verdiren, 7m falcao oynatan zihniyette geri kalmış eski bir futbol adamı. Bu tiplerin dünya futbolunda borusu ötmüyor artık, silinip gittiler. FT türünün son örneği olarak kaldı başımıza.

Geçen sezon zar zor 6. Bitirdik. Önceki sene başak’ın görülmemiş ikramıyla şampiyon olduk. Şimdiki futbolahiçbir çare yok. Kariyerini başarısız olarak sonlandıracak. Adam hala babel gibi çöpe 3.3m verdiren, 7m falcao oynatan zihniyette geri kalmış eski bir futbol adamı. Bu tiplerin dünya futbolunda borusu ötmüyor artık, silinip gittiler. FT türünün son örneği olarak kaldı başımıza.
Pandemi olmasa sampiyonduk, o ara oynadigimiz oyunda baya baya modern futbola uygun bir oyundu

Yönetim ne kadar beceriksiz olsada hocanın gorevi elindeki kadrodan en iyi verimi almak. Hafta ici berbat oynayan Belhanda ve Feghouli'yi bugun ilk 11 oynatan hocada yönetim kadar olmasada sucludur. Hocanın kafasini devamli saha disindaki olaylara yormasına gerek yok, taraftar aptal degil, herseyin farkında zaten. Galatasaray bundan daha zayif kadrolarlada daha önce şampiyon oldu. Yönetim oyuncuların maaslarini zamanında vermeyi becerir ve hocada saha disi yerine saha icine konsantre olursa yine şampiyon olabilir.

Umarim son sezonu olur, artik yeni yuzler, yeni bakis acilari, yeni futbol anlayisi getirecek hocalar gormek istiyorum. Modern futboldan uzak, modasi gecmis 70 yasinda olan teknik direktorler ile bu kadari anca iste. 2 senedir ligin en kotu futbolunu oynayan 3-4 takimdan biriyiz. Biraz direnc gosteren takimlara karsi hep puan birakiyoruz. Aksi takdirde efsane olmus Wenger gibi kufur yiyerek yollanacaksin herif 25 yil hocalik yaptigi takimdan kotu ayrilmisti. Terim'in sonu da onun gibi olacak boyle devam ederse. Aynisi yonetim icinde gecerli, bidaki secimde umarim topluca bir degisim olur baska turlu devam edemeyiz.

Umarim son sezonu olur, artik yeni yuzler, yeni bakis acilari, yeni futbol anlayisi getirecek hocalar gormek istiyorum. Modern futboldan uzak, modasi gecmis 70 yasinda olan teknik direktorler ile bu kadari anca iste. 2 senedir ligin en kotu futbolunu oynayan 3-4 takimdan biriyiz. Biraz direnc gosteren takimlara karsi hep puan birakiyoruz. Aksi takdirde efsane olmus Wenger gibi kufur yiyerek yollanacaksin herif 25 yil hocalik yaptigi takimdan kotu ayrilmisti. Terim'in sonu da onun gibi olacak boyle devam ederse. Aynisi yonetim icinde gecerli, bidaki secimde umarim topluca bir degisim olur baska turlu devam edemeyiz.
Tamam katılıyorum.

10M EUR bütçe ile kime emanet edeceğiz takımı? Modern futbol oynatan, yeni bakış açısı ve futbol anlayışına sahip hangi hocalar var?

Tamam katılıyorum.

10M EUR bütçe ile kime emanet edeceğiz takımı? Modern futbol oynatan, yeni bakış açısı ve futbol anlayışına sahip hangi hocalar var?
Bir tane siradan Alman hoca getirsinler orada egitimini almis, isim kariyeri falan onemi yok. Yillik 1 milyon euroya calistirirsin. Ana dolu takimlari 10 milyon euro butce ile bizim takimi sahadan silip supurdugune gore, imkansiz degilmis demek.

Bir tane siradan Alman hoca getirsinler orada egitimini almis, isim kariyeri falan onemi yok. Yillik 1 milyon euroya calistirirsin. Ana dolu takimlari 10 milyon euro butce ile bizim takimi sahadan silip supurdugune gore, imkansiz degilmis demek.
Amaç bizi sahadan silmek mi yoksa Avrupa'da başarılı olmak mı?

Koca kulüpten bahsediyoruz burada "hah tamam, hoca Alman ve eğitimini de orada almış. Gel başla." diyerek kaç milyon taraftar tamam demeyecek. Taraftar baskısını düşünmek gerekir. Ütopik söyledikleriniz. Uygulamada sıçar yani.

Amaç bizi sahadan silmek mi yoksa Avrupa'da başarılı olmak mı?

Koca kulüpten bahsediyoruz burada "hah tamam, hoca Alman ve eğitimini de orada almış. Gel başla." diyerek kaç milyon taraftar tamam demeyecek. Taraftar baskısını düşünmek gerekir. Ütopik söyledikleriniz. Uygulamada sıçar yani.
Buyuk kulup dedigin yillardir Avrupa'da erkenden eleniyor, oldugunda da maclarda rezil olup geliyor yani hangi buyuklukten bahsediyoruz? Artik bu kafa yapisi ile devam edilemeyecegini kavramak lazim. Bu kadar buyuk maas butcelerle sicip batirmak her baba yigidin harmani da degil, ironi yapacaksak bi de olayin bu yuzunden bakmak gerek.

Artik bu modasi gecmis kafalarla basariya ulaşamayacağımız asikar, zaten bana kimse 2 yildir futbol izledigimizi anlatmasin. Biz daha kendi ligimizde oynamasini bilmiyoruz, Avrupa bizim neyimize?

ft döneminde iyi oynadigimiz mac sayisi mi daha fazla ya da tudor dönemindeki iyi oynadigimiz mac sayisi mi fazla
tudorun isterseniz enkazi aldigi andan itibaren hesap yapabilirsiniz

tudor malca isler yapmasaydi o sezon acik ara farkla sampiyon olurduk
ftyi de tamamen silebilirdik
lucescu 1 tudor da 2nci bir kirilma anidir bence bizim icin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Herhangi bir Alman değil. Öyle transfer olmaz.

Ama şu anda alabileceğimiz ve kaliteli hoca olmasına rağmen işlerin iyi gitmediği bir fırsat transferi var.

Farke.

Norwich’e oynattığı çok güzel futbolla Türkiye’nin içinden geçer.

Oyuncularıyla ilişkileri
Oynattığı pozitif futbol
Oyuncularının fiziksel olarak üst seviyede olması...

Çok beğendiğim bir TD.

Küme düştü ve bu sezona iyi başlamadı.

Tam fırsat transferi.

Buyuk kulup dedigin yillardir Avrupa da yok, oldugunda maclarda rezil olup geliyor yani hangi buyuklukten bahsediyoruz? Artik bu kafa yapisi ile devam edilemeyecegini kavramak lazim. Bu kadar buyuk maas butcelerle sicip batirmak her baba yigidin harmani da degil, ironi yapacaksak bi de olayin bu yuzunden bakmak gerek.

Artik bu modasi gecmis kafalarla basariya ulaşamayacağımız asikar, zaten bana kimse 2 yildir futbol izledigimizi anlatmasin. Biz daha kendi ligimizde oynamasini bilmiyoruz, Avrupa bizim neyimize?

Yav haklısın söylediklerine lafım yok. Yeni hoca gelsin ona da sözüm yok. Sabır da ederim bu duruma her sene şampiyonluk istemiyorum. Avrupa'da gruptan çıkalım her sene, arada çeyrek final tamam yeter bana.

Yine de durup düşününce bu söylediklerin gerçekleşir mi? Taraftar baskısı vs çok zor.

İstifa etse, ihale yine başkalarına kalacak ve kendisine sanki zulmedilmiş gibi kral ilan edilecek. Akabinde de yerine gelen TD 3 maç kaybedince aptal gibi adını haykıracaklar.

Sezonu tamamlasa, takımın daha da içine edecek ve inanılmaz bir enkaz bırakacak.

Yani iki ucu da boklu değnek. Ama bizim için ikincisi daha hayırlı. Kendisi de, taraftar da artık yapamadığını ve devrinin geçtiğini kesin bir şekilde görmeli.

Ha bu durum kendisi için ise üzücü olacak. Çünkü sene sonuna kadar kalırsa taraftarın gözünde çok kötü bir şekilde ayrılacak. Ama yapacak bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz.

Yav haklısın söylediklerine lafım yok. Yeni hoca gelsin ona da sözüm yok. Sabır da ederim bu duruma her sene şampiyonluk istemiyorum. Avrupa'da gruptan çıkalım her sene, arada çeyrek final tamam yeter bana.

Yine de durup düşününce bu söylediklerin gerçekleşir mi? Taraftar baskısı vs çok zor.
Olayi taraftarin onaylamasi gerekmiyor, akli yerinde olan taraftar da artik bu eski model yoneticilik ve gunumuz futbolun getirdigi sartlarla bir yere varamayacagimizi biliyor. Diger kalan taraftarlarda her sene Falcao gibi isigi sonmus yildiz oyuncu istiyor olabilir, o simarik kesimi memnun edecegiz diye kulup yonetilmez. Artik kulubu yonetecek olanlar bunun bilincinde olarak hareket etmeli.

renktaş endişelerin de haklısın ama gel sana taraftar baskısı dediğimiz nedir ve çözümü nedir anlatayım

öncelikle çözümü döyleyeyşm: dirayetli akıllı bir yönetim.

taraftar baskısı tamamen ultraslan denen oluşumla alakalı şu an bizde bu gruba yüz vermeyip yüzlerine ne mal olduklarını söyleyince işin yarısı çözülür

hep söylenir derwalle bu takım 14 yılın son senelerinde bile sabretti

ya olsaydı muhtemelen terim efsanesi 97de başlamadan biterdi

ama o günkü yönetimler dirayetli durdular

bu taraftar baskısı lider hocayı yuhalatma ise bu baskı değil organize işlerdir ve maalesef bunu gördük biz

Farkettiniz mi bilmiyorum ama yine Ocak ayını işaret etti grande yani yine aynı terane hepimize geçmiş olsun. Dejavu gibi anasını satayım.
Taraftar artık uyanmaya başladı. Bu şekilde birkaç puan kaybı daha olsun, tek hedef kendisi olacak.
Yönetimin zaten taraftar nezdinde bir geçerliliği kalmadı. Resmen yok hükmündeler. İbra bile olmayacaklar.
Oyuncular desen kimin ne mal olduğu zaten daha yaz transfer dönemi başlamadan bile belliydi.
Babel'e, Fegh'e, Belhanda'ya filan daha ne kadar sövülebilir ve tepki gösterilebilir ki? Bi yüzlerine tükürmediğimiz kaldı.
Ben bu saatten sonra hiçbir oyuncuya tepki göstermem. Bu herifler sonuçta kendi kendilerini yazmıyorlar 11'e. Asıl suç oynatılanda değil oynatandadır.

Velhasıl, hoca ocağı görebilir mi orası büyük bir soru işareti bence.

Son düzenleme:
.................. Der hoca ve ilk 11 de gene belhanda görülür . Ya belhanda ya hoca yada ikisi birden gidecek başka türlü takım 1 kişi eksik ve antrenörsuz oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt