Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu transfer dönemine %90 yönetim %10 Terim derim, hele de Feghouli-Belhanda'ya yaptıkları mobbingi de işin içine katarsak. Senin yönetimin şu şartlarda Beşiktaş'a topçu vermiş abi yav, böyle bir rezillik olur mu? Bir Fatih Terim takımının Süper Lig'i 6. bitirmesi kadar rezil bir tablo.

bu kadroya bu sene değil önceki sene geldik aslında ben 2 sene için verdim o yüzdeleri

Hodjama vermediniz ndidi debruyne doucoure
Napsın(!) “ne ka ekmek o ka köfte” sonuçta.
Klopp’la pep’e ver bu kadroyu küme düşer.
3. Hafta yine terim diye bağırırsınız.

Yav hocam eleştir ona bir şey demiyorum. Ama 2013 müydü neydi onda ki adam Amrabat, Bruma filan aldırır da 0 katkı alır amenna derim. Aldığın Babel sırf kariyerine alınmış bonservissiz, Falcao bonservissiz, Feghouli kontratı yemeye çalışıyor, Arda futbolu bırakmaktan döndürülmüş. Yani herifin eline bir Garry kadar topçu veremiyorsun yav, yok yani ne yapacak adam? Elde ne varsa oynatıyor işte. Bir de senin yönetimin gidiyor takımda iyi kötü fark yapan 2 tane ayağı düzgün herife mobbing yapıyor. Şurada hala baş suçlu Fatih Terim ilan etmek ezberden konuşmaktır diye düşünüyorm.

15ea1db587e2dfd02039f05bf3b103a3.gif

Maç sonu hoca açıklamaları iddia oranları

Milli maç yorgunluğu 2.0
Hakemler 5.0
Ocak’ı bekleyin 10.00
Ülkenin borçları da benim yüzümden 100.00

12. haftayi goremeyebilir.

Hocam artık biraz yüzün varsa istifa et. Senin vereceğin bir şey kalmamış bu takıma veya futbol camiasına teknik direktör olarak. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Geçmişine de saygı duyarak artık yaşından dolayı içinde ne istek, ne hırs, ne de aşk kalmış. Görev niyetine yapıyorsun.

Giderken de yönetimin ağzına sıç. Onların da defolmasını sağla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt