Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rezil olacak kötü ayrılacak söylemlerine de katılmıyorum

başarısız olmak niye rezil olmak olsun

ilk defa başarısız oluyor da değil

ayrılık olursa o sıradan bir ayrılık olur

itibarına da zarar vermez

Rezil olacağı bir durum yok.Fatih terim şampiyonluk bile kaybetse hala futbol tarihimizin en buyuk hocası.Bence de bırakabilir.Ama ondan önce bu yönetimin gitmesi lazım.Bugun terim gider ve yönetim kalırsa zaten yönetimin istediği şey olur.Bakın biz yaptık ama hoca bıraktı ne yapalım diyecekler.Halbuki en buyuk hata onlarda.

Ilerleyen maclarda genclerden birine 5-10 dk surer verir ayni gecen sezon Sekidika’ya yaptigi gibi ondan sonra taraftarlara bak 5-10dk oynadi yeterli degil goruyorsunuz mesajini verir ama Feghouli-Babel-Arda-Belhanda-Omer’i falan duzenli olarak oynatir. Ust uste bok gibi oynamalarina ragmen yine oynatiyor. Cunku kariyerleri var, hoca’nin gozunde yildiz isimler. Hoca hala oyuncularin gecmisine guvenip sahaya suruyor.

Kerem, Sekidika ve Ali Yavuz 3’lusunden en az ikisi ilk maclardan itibaren oynasaydi su an her sey cok farkli olurdu. Hizli, dribbling yapan ve adam gecebilen oyuncu her zaman is yapar. Bruma ve Rodrigues’e beyinsiz deniliyordu, ne zaman pas vereceklerini bilmiyorlar deniliyordu ama adamlar gol atiyordu, assist yapiyordu, pozisyon yaratiyordu. Onyekuru’ya ilk basta bencil deniliyordu ama hoca sirf Everton gibi takimdan geldigi icin uzerinde durdu ve ligin ikinci yarisinda acildi. Iste hizli, dribbling yapabilen ve adam gecebilen oyuncularin farki. Yuksek bonservis odenen oyunculari hoca oynatiyor ama dusuk maliyetli oyuncularin yuzune bakmiyor. Sekidika veya Kerem 4-5 milyona alinsaydi her mac oynuyor olurdu, Fatih hoca bu sekilde calisiyor maalesef. Eski Terim’den eser kalmadi. Gecmiste Sneijder’i 70lerde oyundan alabilen, Burak’i cezalandirip yedekte bekleten teknik direktor araplarin nazini cekiyor.

Sonu Ersun'un gidişi gibi olacak.
3-4 maç sonra "İmparator Fatih Terim" vs diye twitter'da fav peşinde koşan romantik tayfa da kendisine sövmeye başlayacak. Zaten Rangers maçında net bir şekilde takke düştü kel göründü. Hala kendisinden bu saatten sonra bir cacık olmayacağı gerçegi kabullenmek istemeyenler sadece malumun ilanını erteliyor.

Kanıtlayacak bir şeyin kalmamış, Kadıköy galibiyeti de gördün... Bırak artık hocam. Bırak da iyi analım. Takımın içine edip gitti olarak hatırlamayalım.

Sırf hem GS taraftarı hem de rakip taraftarlar arkasından kaçtı demesin diye duruyor hala. Resmen kovulmayı bekliyor. Kovulunca kahraman olacak yine. Bütün ihale de önce yönetime sonra da oyunculara kalacak. Ama yemezler bu sefer.

Bu saatten sonra sana hiç üzülmem. Kusura bakma, kendi düşen ağlamaz. Kendi itibarının peşine düştün yine. Şu anda GS filan umurunda değil senin.

Gidecek ve gitmeli. Terimciler de artik anlasin ki O'nun gucu taraftardan ve camiadan geliyor. Iste seyircisiz maclarda takimin hali ortada ve camia da ikiye bolununce durum ortada. Yeni gelecek isme hem taraftar hem yonetim en az 1.5 sene sabretmeli. Onun icin basini hizaya getirecek birileri sart. Ozan Korkut veya Burak Elmas ile zor olur.
Tamam, gelmis gecmis en efasene 3 isimden birisi ama gecmise takilip kalmayin. Kimse transfer filan demesin, gecen sene kac tane transfer yaptigimizda ortadaydi.

O zaman ki Lucescu kalsaydı eğer bırak ligi ciddi ciddi Avrupa'ya ambargo koyardik( kupa alma olarak değil sürekli çeyrek final yapma vs.)

O zamanlar Lucescu çok iyi sistem hocasıydi ve elindeki malzemeden çok iyi iş çıkarmayı biliyordu.
Nitekim 2003 yılında sıradan bjk kadrosu ile ft'yi tokatlamisti.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Neden bilek Ahmet? UEFA kupasini almis eski teknik direktorunu getirmenin hata oldugunu nereden bilirdik?

Neden bilek Ahmet? UEFA kupasini almis eski teknik direktorunu getirmenin hata oldugunu nereden bilirdik?
Şuradan bilirdin

Elinde zaten şampiyon olmuş ve eksik malzeme ile çok iyi iş çıkarmış biri olduğu için onunla devam ederdin.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Mod arkadaşlar konuya bir göz atsalar ıyi olur

6-0 lar
Pirlolar havada uçuşuyor. Millet zaten gergin .

hedef23
Neden zoruna gidiyor Renktaş?

UEFA kupası nasıl tarihimiz ise 6-0 da tarihimizin en büyük rezaletlerinden biridir ve bu rezaleti bize ; 6 sever ft yaşattı.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Şuradan bilirdin

Elinde zaten şampiyon olmuş ve eksik malzeme ile çok iyi iş çıkarmış biri olduğu için onunla devam ederdin.

bir an evvel
KURTULSAK !!
Oynanan oyundan kimse zevk almiyordu ama Allah var iyi savunma yapiyorduk. Gelen Adam da Fatih Terim ama. 4 sene sampiyon yapmis ve UEFA kupasini almis. Kisisel bir nefretin yoksa sen de %100 desteklemisindir.

Oynanan oyundan kimse zevk almiyordu ama Allah var iyi savunma yapiyorduk. Gelen Adam da Fatih Terim ama. 4 sene sampiyon yapmis ve UEFA kupasini almis. Kisisel bir nefretin yoksa sen de %100 desteklemisindir.
2002 'de gelmesini istemedim ama 2011 de karşı çıkmamıştım gelmesine.

Lucescu'nun futbolu gerçekten sıkıcıydı ama kimseden fark yemeyeceğimizi ve herkese kafa tutabileceğimizi iyi biliyorduk.
Ayrıca Luce sonrasında bjk ve Shaktar ile gayet ofansif oynatmaya başladı

İtalya'nin defansif özelliklerini bizimle üstünden atıp bizden sonrasında ofansi da işin içine kattı.
Ayrıca bizdeki malzeme özelikle 2002 de çok kötüydü o kadroya göre çok iyi iş çıkardı.

Tabi ne dersek diyelim kimse derwall gibi olamaz
Bize derwalla gibi ülke futboluna bile yön verecek kalıcı ve etkili değişiklikler yapabilecek bir hoca lazım.
Derwall'in etkisi UEFA kupasını almamızın temellerini attı.
Neden yeni bir yapılanma ile CL kupasında üst noktalara ulaşmayalim ki?

bir an evvel
KURTULSAK !!

Problem Terimin birakmasi degi. Birakirsa yeni gelecek T.D´nin her puan kaybinda Fatih Terim gelsin diye bagiran taraftar kitlesinin cok olmasi ! Yeni gelecek T.D bu yüzden cok destek almayacak. Terim ya milli takimda olacak yada T.D artik biraktim diyecek ki yeni gelen T.D rahat calissin. Ben sahsen genc ve dinamik Okan´i artik takimin basinda görmek isterim

Kesinlikle bırakmamalı ya takımı toparlayacak ki pek sanmıyorum ya da dibin dizini göreceğiz ve kovulacak.Şu durumda giderse gölgesi yeni gelen hocayı zora sokar.

Zaten soktuğu bir ton sözleşme var onların bitmesini beklesin

Yav karşıda salihle sipsi diye bi adamdan oluşan orta saha vardı dün neyin transferi yapılmamış terime :asd:
Daha öncesinde toplamda Arda’nın maaşına oynayan orta saha adamlarına sahip Anadolu takımlarına da ezildi.

defans desen Türkiye’nin en iyisi an itibariyle.
kaleci kova, keza muslera olduğunda da iyi top oynamıyoruz; defans ve kaleci sürekli olarak rezil futbolun üstünü örtüyordu sonuç bakımından.

forvet; ismen en iyi dursa da iyi kötü ligin iş yapabilecek 3-4 forvet hattı arasındadır desek karşı çıkan olmaz.

kendi oyununu takıma üstelemek yerine elindeki kadrodan Nasıl faydalanabileceğini çözümleyebilmeye uğraşsa belki sene sonuna kadar kurtarır.( kesinlikle sezon sonuna kadar istifa etmemeli/ettirilmemeli/kovulmamalı. Sürekli enkaz bırakıp gitmesin bi zahmet)

Keza şenor kendisinden bu bağlamda fersah fersah önde ki kendisi de ortalama bi teknik adamdan fazlası değilken. Trabzon’da Bursa’da gösterdi bunu.

aynı şeyleri tekrarlayıp da başarı bekleyen sözünü hatırlatmakta fayda var.

1. bjknin 2003te şamp olan kadrosu fbnin 2001de şamp olan kadrosundan çok daha iyi idi
2. ben de lucenin kalmasını tercih ederdim lakin 2002de luce 78 puanla şamp, 2003te ft 77 ile 2. oldu diye de taarruzun manası yok

1. bjknin 2003te şamp olan kadrosu fbnin 2001de şamp olan kadrosundan çok daha iyi idi
2. ben de lucenin kalmasını tercih ederdim lakin 2002de luce 78 puanla şamp, 2003te ft 77 ile 2. oldu diye de taarruzun manası yok

Adı Fatih değil de Fatihinho ve Fatodor olsa kapısında kul olunurdu diyebilir miyiz?

1) İş bitirici yönetici,
2)Takım düzenini ve yapısını doğru kuracak Fatih Hocaya yardımcı olacak teknik ekipte bir isim gelmeli önce sonra hoca yalnız kalıyor ve her işle kendisi ilgilenmek zorunda oluyor kendisinin futbola kanalize olması lazım.

Futbolcular maas indirimi yapmisti, hoca yaptimi?
Hocaya burdan vurmaya çalışmak bence gaddarca dostum, eleştirilecek o kadar şey varken bunlardan vurursanız benim gibileride terimci diye görürsünüz.
Hoca böyle bir şey gerekli olsa ( ki gerekli ) emin ol yapar,yapmıştır bundan sonra da yapacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt