Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pas oyunu değil, pas ağırlıklı dikine oyun oynuyoruz. Hoca gıyıl gıyıl pas oyununun bir sonuç vermediğini 2.5 yıl sonunda gördü. Geçen yıl Seri-Saracchi-Mariano birlikteliğini yakaladığımızdan beri çok daha fazla geride oyalanmaz olduk. Üst üste istatistiklerin ancak upskirt yaratabileceğine dair kanıtlar geliyor.

Ne zaman Terim istifa diyeceksin reis? Max 5 maç diyorum ben. Sende de agresifleşmeler var. :D

Ölse istifa demez yaw. Bir kac defa elestirir, onu da tam yapmaz. Hoca basarisiz, veya hoca hatali vs vs vs yazar, sonra AMA der ve sucu baskalarina atmaya baslar. Tipik terimci

Terimi her zaman eleştirdim ben.Sorunun hoca kaynaklı olduğunu dusunmuyorum sadece.Bu yönetim kalacaksa kimi getirirsen getir aynı olur fark etmez.
Yönetimde suç büyük tabii, zaten burda herkes hemfikir. Ama bu leş futbolun sorumlusu da hocadır. Kadro kötü eyvallah ama hiçbir şey oynamayacak kadar da kötü değil. Ligde bizden daha kötü futbol oynayan bir takım yok gibi bir şey. K. Paşa'ya filan karşı top oynatması için Messi ile Ronaldo'yu mu verelim eline.
Sıfır hocalık yapan birinin yerine eli yüzü düzgün bir TD gelse illa bir şeyler değişir. Yani o bodladığım kısma kesinlikle katılmıyorum.

Yönetimde suç büyük tabii, zaten burda herkes hemfikir. Ama bu leş futbolun sorumlusu da hocadır. Kadro kötü eyvallah ama hiçbir şey oynamayacak kadar da kötü değil. Ligde bizden daha kötü futbol oynayan bir takım yok gibi bir şey. K. Paşa'ya filan karşı top oynatması için Messi ile Ronaldo'ya mı ihtiyacı var yani.
Sıfır hocalık yapan birinin yerine eli yüzü düzgün bir TD gelse illa bir şeyler değişir. Yani o bodladığım kısma kesinlikle katılmıyorum.

Yahu elbette değişir.Ama uzun vade olarak dusunursen bir halt olmaz.Bir kere bu yönetim her sene eksik mevki bırakıyor.Taylan ve eteboya mecbur bırakılmak zorunda değil Fatih terim.Rakibin sosa ve gustavo ile oynuyorken hele.Hadi versinler bakalım erolun eline bizim kadroyu ne halt yapabiliyor?

@Umut Gül Arkandan neler diyorlar böyle reis? Neyse ki ben varım da haberin oluyor yani. :D

Katılmıyorum kendisine.Fatih terim istifa etse uzulurum tabi ama sonuçta sorun yok.Tekrar edeyim hala ihalenin buyuk kısmını hocaya bırakamam.Ayrıca terimci yaftası yiyiyoruz ama tudor gitmeden herifi savundum diye linç de yemiştim.

Yahu elbette değişir.Ama uzun vade olarak dusunursen bir halt olmaz.Bir kere bu yönetim her sene eksik mevki bırakıyor.Taylan ve eteboya mecbur bırakılmak zorunda değil Fatih terim.Rakibin sosa ve gustavo ile oynuyorken hele.Hadi versinler bakalım erolun eline bizim kadroyu ne halt yapabiliyor?
Abi FB'den bize ne yav. Adamlar şampiyon olmak için battı balık yan gider hesabı tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışıyor. Muhtemelen şampiyon olacaklar.
Hoca rakibin 18 tane transfer yapmışken, senin yönetimin ise bariz eksikleri bile gidermemişken takımı şampiyon yapsın demiyoruz. İyi kötü top oynatsın, bir halt olmayacağı 50 sefer belli olmuş kadayıflara ısrarla şans vermek yerine gençleri oynatsın diyoruz. Hepsi bu. Kimsenin şampiyonluk beklentisi yok zaten.

Katılmıyorum kendisine.Fatih terim istifa etse uzulurum tabi ama sonuçta sorun yok.Tekrar edeyim hala ihalenin buyuk kısmını hocaya bırakamam.Ayrıca terimci yaftası yiyiyoruz ama tudor gitmeden herifi savundum diye linç de yemiştim.

evet hırsızsın çünkü :kırmızıkalp: çaldın

Abi FB'den bize ne yav. Adamlar şampiyon olmak için battı balık yan gider hesabı tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışıyor. Muhtemelen şampiyon olacaklar.
Hoca rakibin 18 tane transfer yapmışken, senin yönetimin ise bariz eksikleri bile gidermemişken takımı şampiyon yapsın demiyoruz. İyi kötü top oynatsın, bir halt olmayacağı 50 sefer belli olmuş kadayıflara ısrarla şans vermek yerine gençleri oynatsın diyoruz. Hepsi bu. Kimsenin şampiyonluk beklentisi yok zaten.

Şuna karar verelim.Ben Fatih terimin oynattığı oyundan sadece bugun değil 2016 yılından beri zevk almıyorum.Bundan sonra da alacağımı sanmıyorum.İlk aşamada buraya geldiği zaman beklentim iyi oyundan çok şampiyonluktu ve hoca bunu başardı.Fatih terimden iyi futbol beklemiyorum artık.O adam 2011 yılında kaldı.Bunun sebeplerinden biri de çok guclu duruma gelmesi ve artık ispat edecek birşeyi kalmaması.Daha önce yazdım eğer hoca heyecanını kaybetmiş ise hemen yarın istifa etsin.

bak yukarıda da söylediğim şeyi yapmış.

adam Yönetim hocaya mobbing uyguluyor diyecek kdr şuuru mabada indirmiş. :asd:
Hoca sağolsun, her açıklamasında, her çıkardığı 11'de, her oyuna soktuğu oyuncuda, her oynatmadığı oyuncuda vs kendisini savunacak argüman bırakmıyor. :asd:
Şaka bir yana, hocayı en çok seven romantik tayfa bile yavaş yavaş gerçekleri görecek. Aşırı sevgi bazı şeyleri görmeyi engelliyor ama herkes ufaktan dediğimize gelmeye başladı zaten.

Şuna karar verelim.Ben Fatih terimin oynattığı oyundan sadece bugun değil 2016 yılından beri zevk almıyorum.Bundan sonra da alacağımı sanmıyorum.İlk aşamada buraya geldiği zaman beklentim iyi oyundan çok şampiyonluktu ve hoca bunu başardı.Fatih terimden iyi futbol beklemiyorum artık.O adam 2011 yılında kaldı.Bunun sebeplerinden biri de çok guclu duruma gelmesi ve artık ispat edecek birşeyi kalmaması.Daha önce yazdım eğer hoca heyecanını kaybetmiş ise hemen yarın istifa etsin.
Heyecanını kaybetmeme ihtimali mi var yav.
Kulüpteki ekonomik zorluklar, hakemler, medya, yaşı olmuş 67, geçen sene Kadıköy galibiyeti görmüş ki tek eksik parça buydu zaten. :D
Adam kazanabileceği her şeyi kazanmış.
İstifa etmek istiyordur ama istifa ederse rakip taraftar arkasından kaçtı diyecek diye edemiyor. Kovulsa dünyalar onun olur. Tüm ihale yine yönetime ve topçulara kalır kendisi kahraman ilan edilir.

Hoca sağolsun, her açıklamasında, her çıkardığı 11'de, her oyuna soktuğu oyuncuda, her oynatmadığı oyuncuda vs kendisini savunacak argüman bırakmıyor. :asd:
Şaka bir yana, hocayı en çok seven romantik tayfa bile yavaş yavaş gerçekleri görecek. Aşırı sevgi bazı şeyleri görmeyi engelliyor ama herkes ufaktan dediğimize gelmeye başladı zaten.

Forumda Fatih terimi gerçekten ölumune savunan kaç kişi var ki zaten ? Ben kesinlikle o grupta değilim.Çoğu insan hocanın çok fazla hata yaptığını göruyor, bizler yanlış olan şeyleri köru korune savunacak insanlar değiliz ama sorunu sadece hocada arayan bir tayfanın da her zaman karşısında olacağıma garanti verebilirim.Hocanın istifa etmesi kolay.Daha önce de 3 kere gitti.Bu sefer giderse bu son olacak zaten.Yeni gelecek hoca bakalım 2 3 sene içinde nasıl bir sistem kuracak ? Çok merak ediyorum.

fatih terimin heyecanını kaybettiğini sanmıyorum

kesinlikle 10 şampiyonluğa ve 5.yıldıza ulaşmak istiyor

fatih terimin heyecanını kaybettiğini sanmıyorum

kesinlikle 10 şampiyonluğa ve 5.yıldıza ulaşmak istiyor
Maç içinde oyuncu değiştirmeyi unutan biri için imkansız hedefler şu anki durumda. Çok iyi kadro kurursun leş gibi bir oyunla da olsa yine bir şekilde şampiyon yapar da, öyle bir ortam yok ve çok uzun bir süre de olmayacak. :D

ölumune savunan algisi yanlis bir algi. geçen sezon ve bu sezon hocayi seven birçok kisi hocayi elestirdi. elestirmek dogal ve dogru. oynanan oyun, oyuncu tercihleri ve koskoca yaz bi halt yapmamiz gibi bir suru yanlis seyler hocaya yazilir.

lakin burada tepki verdigimiz seyler antuda yazan mesajlarin burada yazilmasi, kucumseyici ve aşağılayıcı yorumlarla hocaya kin bicilmesi. kin bicen ya maldir, ya artniyetlidir, ya da artniyetli maldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt