Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç içinde oyuncu değiştirmeyi unutan biri için imkansız hedefler şu anki durumda. Çok iyi kadro kurursun leş gibi bir oyunla da olsa yine bir şekilde şampiyon yapar da, öyle bir ortam yok ve çok uzun bir süre de olmayacak. :D

adam istiyor net

terim gibi admalar tarihe geçecek ne varsa isterler normal olarak tabiki

ama istemekle yapabilmek farklı şeyler zaten

ama istemediğini heyecanı olmadığını sanmıyorum

Bu akşam takımı yine oynatamayacağını biliyorum da, nasıl bir kadro çıkaracak onu çok merak ediyorum.

Son 15 macta 3 galibiyet

Ama GENCLERI taraftarin önüne atmamak lazim degil mi

El öpenlerin cok olsun HOCA!

4 milyon lira da bana versene.

Hoca her türlü küfürü hak ediyor... Kendi düşen ağlamaz!

Bu maci farkla kazansak bile bu anlayisla bu sezon basarili olmayi birak iyi futbol bile oynayamayiz. Ust uste puanlar kaybettik, berbat bir futbol oynuyoruz ve buna ragmen hatalarindan ders cikarmayip ayni oyunculari oynatmaya devam ediyor, hic farkli seyler denemiyor, ondan sonra mac sonrasi hikaye anlatiyor, beni tanidigim Fatih hoca bu degil.

Eger bazi seyler duzelmeyecekse sezon sonu vedalasmak en dogrusu olacaktir.

Dingonun ahiri olmus, yönetim ve terim birbirni yerkene baskana inat heralde böyle kadrdo cikariyor.

video oyunlarındaki yapay zekalar gibi takım yönetiyor. kadroyu ve maçı skipleyip geçiyoruz her hafta

Şu başlıkta en çok kıl olduğum tayfa " bak bizde elestiriyoruz yaaa" diyen ama "Terim giderse yerine kim gelecek?" diye ağlamaktan başka cümlesi olmayan biatcilar. Takım dağılmış umurlarinda değil, kafa yapıları aynı ülkedeki Saraycı kitle.

1603552725631.webp

Beyin ölümü gerçekleşmiş bu arkadaşın.

Bu saatten sonra gram faydası olmaz Galatasaray'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt