Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leş kadronun 1 numaralı sorumlusudur. Emre Taşdemir, Şener, Belhanda, Diagne, Sekidika, Ömer Bayram. Bunların sezon başlarken kadroda olmaları Fatih Terim'in eseri. Sürekli yanlış oyuncu tercihleri hep Fatih Terim'in eseri. 2 sezon önce b.k gibi oynamış bir takım şampiyon olmuş geçen sezon daha da rezalet oynamış takım. Ona rağmen sezona bu oyuncu grubu ile başlamak Fatih Terim'in eseri

3 galibiyet almış ha
bu leş kadroya rağmen hemde
bu işbilmez yönetime rağmen hemde

işte bu yüzden ÖLÜME KADAR SENİNLEYİZ İMPARATOR
değil ocaklar yılın tüm ayları Çin takviminin tüm hayvanları yoluna kul köle olsun hocammm

Ulkenin durumunu özetleyen bir yorum.

giphy.gif

Her maç takımı bir önceki haftadan daha kötü nasıl oynatmayı başarıyor acaba. Ben asıl bunu merak ediyorum. :asd:

avrupa'da ki rezil istatistiklerin yanına tr ligini de eklemeye karar vermiş kıymetli hocamız.

artık terimin miadı doldu bu seneyi kör topal bitirip yeni hoca arayışına başlamalıyız

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Ey yönetim bir halt yediniz yok bir ise yaradiniz yok bari erken secime giderkene terimi kovun da en azindan gitmeden dogru birsey yapin

hocam senin için ölürüm ama sen artık tam bir gerizekalısın. bunu da söylettin bana sonunda

Yahu bok mu var sarı kartlı bi bok yapmayan falcaoda hala ısrar ediyorsun

Golden önce arda ve diagne girdirmek zaten tuaf olacakti ama golden sonra girdirmen daha bir tuaf oldu, heralde terimin yerine dublörü cikiyor sahaya

Bu kağnı arabası modundaki oyun anlayışıyla anca 5. oluruz.

Kazanmamiza sevindim.

Feghouli denen yaratigi gelecek hafta oynatma ltfen hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt