Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik profesyonel kadroda forma vermemek icin direndigi oyunculara sans vermeli biraz da. Ogulcan, Sekidika, Ali Yavuz ve Kerem süs diye mi duruyor kenarda? Bu oyunculara bir yatirim yapildi, uzun süreli kontratlar imzalandi. Hücum hattinda bilinen, temposuz oyuncularda israr ediyor.
Oynatırım da es kaza iyi oynarsalar taraftar beni topa tutar niye daha önceden oynatmadın biz sana söylemedik mi korkusu o. Bir de tabii tek tek üzerlerine düşmek gerecek. Ne gerek var. Oynatırım kadayıfları iyi oynarsalar FT effect kötü oynarsalar bu oyuncularla bu kadar oluyor kardeşim, suçlu futbolcular, gençler hazır değil vs vs...
Bu hayatta Fatih Terim olmak vardı valla. Ne yapsan ne desen kasa gibisin, her zaman kazanıyorsun.

Sanmıyorum Etebo veya Taylandan biri oynar Feghouli'yi kazanmamız gerek. Onu da kazanırsak en azından Ocak dönemine kadar lig zirvesine ortak oluruz.

Feghouli ortasaha falan oynayamaz.O tempo ile paramparça olur orada.

Oynatırım da es kaza iyi oynarsalar taraftar beni topa tutar niye daha önceden oynatmadın biz sana söylemedik mi korkusu o. Bir de tabii tek tek üzerlerine düşmek gerecek. Ne gerek var. Oynatırım kadayıfları iyi oynarsalar FT effect kötü oynarsalar bu oyuncularla bu kadar oluyor kardeşim, suçlu futbolcular, gençler hazır değil vs vs...
Bu hayatta Fatih Terim olmak vardı valla. Ne yapsan ne desen kasa gibisin, her zaman kazanıyorsun.

İşte onu olana kadar baya bir iş yapman gerekir.

Alanya maci disinda en fazla 1 gol yedik simdiye kadar (ligde). O golün birini de zaten Fatih hediye etti. Demem o ki bu takim istisnalar disinda her mac 1 gol kesin yiyecek. 2 golü yersek anca biri acayip rezil bir hata veya penalti ile olur. Kale, defans ve orta saha az cok belli ama bu takimda hücum plani nedir, alternatif olarak neyimiz var, ne yapmak istiyoruz? Bu hic belli degil. Babel dürtsün, Falcao arka direkte dokunsun, olmazsa orta sahayi bosaltip forvetleri dizeyim demekle olmuyor. Fatih rezil olunca sonraki macta kenara almayi biliyorsun, biraz da genclere forma ver. Bir tanesini kazansak bile cok büyük etkisi olur. Skor üretemiyoruz kolay kolay. Oyuncularimizin hepsi bilindik oyuncular. Onyekuru gibi bir kiralik oyuncumuz bile yok.

Emre bence kanatta oynasa daha iyi.Feghouli ile babel aynı anda sahada olunca takım gitmiyor.
İşte kendisini kazanmamız zaten Feg'in bir tık daha temposunu arttırması demek. Zekasıyla hem Omar'ı yönetebilir hem de oyun kuran oyuncu sayımızı arttırır fakat şu haliyle kesinlikle giremez kadroya.

Yok yaw taraftar niye topa tutsun. Saksakcilarin diyecekleri belli. Hocamız şimdiye kadar oynatmadiysa bir bildiği vardır, en doğru zamanda oynatip verim almıştır. Erken oynatsaydı oyuncular baskının altında ezilip yokolup giderlerdi. Gene hocamizin hikmeti işte.

İşte onu olana kadar baya bir iş yapman gerekir.
İstediğin kadar baya bir iş yap, olaya mantık çerçevesinde bakan hiç kimse ben o geçmişte şunları yaptı şunları şunları başardı o yüzden her zaman haklıdır gibi bir düşünce yapısının içine girmez. O anca bizim gibi toplumlarda olur.

Şampiyon oldugumuz yıllarda bile iyi futbol oynadığımız maç sayisi bir elin parmaklarını gecmez...
Herzaman söylerim Terim teknik direktör değil motivasyon ustası....Melo tarzı 11 oyuncu ver eline her mac en az 5_6 gol attirir oyuncuların BİREYSEL OYUNLARIYLA ama güzel futbol beklemeyin imkansız terim ile :)

Takımda adam yok ne kadar erken o kadar iyi. Ocak'ta bile düzelse ona da tamamım ben. Bizim şu an hiçbir oyuncudan özellikle Soso seviyesinde birisinden katkı almama şansımız yok.
FM veya Fifa oynamiyoruz. Bu adamlarin hepsi sahada olunca rezil oglu rezil bir futbol izliyoruz. Babel, Belhanda, Feghouli ve Falcao'nun ayni anda sahada oldugu maclari gecen sene biliyoruz zaten. Feghouli'den falan hayir gelmez bu saatten sonra. Adam mac satiyor, hala savunuyorsunuz.

FM veya Fifa oynamiyoruz. Bu adamlarin hepsi sahada olunca rezil oglu rezil bir futbol izliyoruz. Babel, Belhanda, Feghouli ve Falcao'nun ayni anda sahada oldugu maclari gecen sene biliyoruz zaten. Feghouli'den falan hayir gelmez bu saatten sonra. Adam mac satiyor, hala savunuyorsunuz.
Adamdan banane nesini savunayım ama yeteneğine ihtiyaç var. Sen taraftarsın, ben taraftarım 2 maçta adamı keseriz bir daha oynatmayız ama teknik direktör bunu yapamaz. Hele 4-5 milyon euro gibi bir para kazanan oyuncuyu hiç çöpe atamaz.

Adamdan banane nesini savunayım ama yeteneğine ihtiyaç var. Sen taraftarsın, ben taraftarım 2 maçta adamı keseriz bir daha oynatmayız ama teknik direktör bunu yapamaz. Hele 4-5 milyon euro gibi bir para kazanan oyuncuyu hiç çöpe atamaz.
Hocamız sahanin ortasina kaka yapsalar da taraftara kufur etseler de kimseyi kesmiyor ki zati her mac aynı adamlar oynuyor. Gene aynı adamlar oynar. Feguli de oynar. Adalet gereği emreyi keser.

Fatih terim: artık Kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım

Yani kısaca muhalefete ben bu yönetimin arkasından çekildim ortak aday bulup bunları postalayın diyor

Hocayı hep tek başına bıraktılar .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt