Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculara sallanıyor filan ama kötü oyun hocaya yazar.
Motive olamayan , korkak mücadeleden kaçan bir takım var sahada hep.
Erzurum görebileceğimiz en cacık takımdı.

Oyunculara sallanıyor filan ama kötü oyun hocaya yazar.
Motive olamayan , korkak mücadeleden kaçan bir takım var sahada hep.
Erzurum görebileceğimiz en cacık takımdı.
ne demek hocaya yazar.

kimse laf söyleyemez hocamıza

oyunculara yazar kötü oyun, ne yani çıkıp hoca mı oynasın renktaş. ayıptır

Iyi oyun iyi oyuncular ile oynanir. Taylan-Feghouli-Babel-Arda-Falcao-Diagne-Omer-Donk-Akbaba gibi temposuz, top surmeyen(Babel ve Omer haric) ve duragan oynayan oyuncular ile iyi oynama sansin yok. Ligdeki takimlar cok mu iyi diyecekseniz ama cogunda tempolu ve hizli oyuncular var. Hiz ve tempo gunumuz futbolunda cok sey ifade ediyor. Kanatlarda oynayan oyuncular profil olarak bizim icin dogru oyuncular degil. Topu devamli ayagina isteyen, agir, adam eksiltmeyen ve topsuz kosu yapmayan oyuncular ile oynadigimiz icin berbat bir oyun ortaya cikiyor. Taylan, Babel, Omer, Diagne gibi adamlar rotasyon oyunculari ama hoca’nin istedikleri gerceklesmedigi icin bu oyuncular ile oynamak zorunda.

Hepimiz Onyekuru diyoruz, Rodrigues diyoruz Bruma diyoruz, bu oyuncular ust duzey oyuncular mi? Degil. Oyun gorusu yuksek oyuncular mi? Degil ama hiz, dribbling ve topsuz kosular ile cok fark yarattilar. Onyekuru’nun kadikoy performansini hatirlayin, cok kacirdi ama bir cok pozisyona da girdi. Son 10 yilda fener’in defansini bu kadar yipratan oyuncumuz olmamistir.

Orta sahaya deginmeye bile gerek yok 3 tane kaliteli oyuncu gitti yerlerine 1 tane oyuncu geldi. Devre arasi transfer donemine kadar ne kadar cok puan toplarsak o kadar iyi.

Hoca’ya kizdigim nokta genclere guvenmeyip sans vermemesi. Yoksa Guardiola’yi da getirsen bu orta saha, kanatlar ve forvetler ile basarili olma sansi yok.

Iyi oyun iyi oyuncular ile oynanir. Taylan-Feghouli-Babel-Arda-Falcao-Diagne-Omer-Donk-Akbaba gibi temposuz, top surmeyen(Babel ve Omer haric) ve duragan oynayan oyuncular ile iyi oynama sansin yok. Ligdeki takimlar cok mu iyi diyecekseniz ama cogunda tempolu ve hizli oyuncular var. Hiz ve tempo gunumuz futbolunda cok sey ifade ediyor. Kanatlarda oynayan oyuncular profil olarak bizim icin dogru oyuncular degil. Topu devamli ayagina isteyen, agir, adam eksiltmeyen ve topsuz kosu yapmayan oyuncular ile oynadigimiz icin berbat bir oyun ortaya cikiyor. Taylan, Babel, Omer, Diagne gibi adamlar rotasyon oyunculari ama hoca’nin istedikleri gerceklesmedigi icin bu oyuncular ile oynamak zorunda.

Hepimiz Onyekuru diyoruz, Rodrigues diyoruz Bruma diyoruz, bu oyuncular ust duzey oyuncular mi? Degil. Oyun gorusu yuksek oyuncular mi? Degil ama hiz, dribbling ve topsuz kosular ile cok fark yarattilar. Onyekuru’nun kadikoy performansini hatirlayin, cok kacirdi ama bir cok pozisyona da girdi. Son 10 yilda fener’in defansini bu kadar yipratan oyuncumuz olmamistir.

Orta sahaya deginmeye bile gerek yok 3 tane kaliteli oyuncu gitti yerlerine 1 tane oyuncu geldi. Devre arasi transfer donemine kadar ne kadar cok puan toplarsak o kadar iyi.

Hoca’ya kizdigim nokta genclere guvenmeyip sans vermemesi. Yoksa Guardiola’yi da getirsen bu orta saha, kanatlar ve forvetler ile basarili olma sansi yok.

Gencleri biz mi abartiyoruz yoksa cidden hazir degiller de ondan mi oynamiyorlar. Valla sıkıldim. Ilk 11 cikmalarina gerek yok ama skoru aldigimiz maclarda denesek bari insan cidden farkli birseyler gormek istiyor.

Ben bu son macta skor da gelince
Ali yavuz--Babel---Ogulcan/kerem
-----------------Kilinc

Şoyle bir kurgu bekledim. Ama yine bekledigimizle kaldik malesef

Kulüp olarak söyle bir sıkıntımız var yarın yeni gelecek yönetimde bununla karşılaşacak her ne kadar iyi yönetmesede begenilmesede Galatasaray başkanları bu kulübün hiyerarşisinde tepesindedir ama fatih hoca kulüpte başkanlar gölgede kalıyor ve başkan ile hoca arasında çatışma başlıyo bu geçmişte ünal aysal ilede böyle oldu şimdi mustafa cengizlede böyle oldu yarın yeni gelecek yönetim ilede böyle olucak bu belli

Adam gibi bir yönetimle çalışamadı fatih hocam yanarım ona yanarım.
Mustafa Cengiz başkan iyi başlamıştı ama hastalığı sonrası bütün konuşmaları ve icraatlarıyla sıvadı resmen.
hasta diye açık konuşamadı bence Fatih hoca başkanı çok üzmek istemedi.
milli takım arasında bizim takım sadece dinleniyor çalışmıyor demek skandal
enik mi ulan Fatih Terim 2 dakika da koşarak gelecek?
süren zamanı
fiorentina da başkanla sürtüşme
Aysal zamanı
ve şimdi
ben hepsinde Fatih hoca yı haklı gördüm.
bunlar firavun demişti hoca evet firavunlar çoğaldı Fatih hocam ima dan anlamaz bunlar sülale bırakma dümdüz git

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada bahsettigi hakemler kim sizce? Bence bir tanesi Firat. Meshur fb macindan beri macimizi yonetmedi. Umit Ozturk de olabilir.

Yonetim defolana kadar hocayi elestirmememeye karar vermistim. Sabrimi zorluyorsun renkdas :D

Yalnız kaldığını kabul ediyorum, istediği oyuncuların bazılarının gelmediğini de. 1 sezon adamı forvetsiz de bıraktılar herşeye kabul.

Ama geldiğinden beri bir sistemimiz yok malesef, ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Eleştirilicek konuları var Fatih Terim'in, bu gerçekle yüzleşir isek hocaya bir iyilik yapmış oluruz.

Ne yaparsam yapayım benim her türlü arkamdalar mottosu 'tek bir insana herşeyi yükleme' döngüsü hiç bir zaman başarılı olmamıştır.

Yeni yönetimin de kucağına bomba olacak ona üzülüyorum. Eminim onlar da keske kovulsa da bomba bizde patlamasa diyorlardır. Gelecek sezona yeni yönetim ve yeni td ile baslayacagimiza kendimi inandirmistim. Yazik oldu.

Yonetim defolana kadar hocayi elestirmememeye karar vermistim. Sabrimi zorluyorsun renkdas :D
Hoca’yi istedigin kadar elestirebilirsin, bu benim gorusum kimseyi ikna etme derdinde de degilim. Dunya’daki her teknik direktor elestirilir, en iyileri bile elestiriliyor bunda bir sorun yok yani. Asil elestirmeyen taraftarda bir sorun vardir.

Yeni yönetimin de kucağına bomba olacak ona üzülüyorum. Eminim onlar da keske kovulsa da bomba bizde patlamasa diyorlardır. Gelecek sezona yeni yönetim ve yeni td ile baslayacagimiza kendimi inandirmistim. Yazik oldu.

kovulmadan gitmez gibi görünüyor üstat.

Gelecek sezon Terim’in yerine Okan’i mi hayal ediyordun :asd:

hatalarindan donup bu gunleri tekrar yasariz ins guzel insan

depophotos_16383091_16_9_1565084212.jpg

kovulmadan gitmez gibi görünüyor üstat.
Sorun o zaten. Yeni yönetim gelecek onlar da korkudan kovamayacaklar. Kovsalar bir ton dertle ugrasacaklar. Tam bir batağa saplandık kaldık. Adam tam bir bomba. Ligi beş sene üst üste 15. sırada bitirsin gene de kovarsan kulübü kaosa surukler. 99 gun gonlunu hos et 100. gun en ufak terslikte seni taraftarin kucagina atar kendini kurtarmaya bakar. En büyük yalakasi olan apoyu bile atti iste. Sence yeni yönetim boyle bir bombayı ister mi? Bence istemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt