- 24 Mayıs 2009
- 17.322
- 20.303
- 2.643
Galibiyetin ardından oyuncularına jest yapmak isteyebilir hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bielsa hocamız dün villa'yı fena tokatladıGalibiyetin ardından oyuncularına jest yapmak isteyebilir hoca.
![]()
Bielsa hocamın maçlarını mümkün olduğunca izlemeye çalışıyorum. 20 yaşında kaleciyle, bundan bi halt olmaz denilen forvetle ezdi villa'yı.bielsa hocamız dün villa'yı fena tokatladı
Sorun o zaten. Yeni yönetim gelecek onlar da korkudan kovamayacaklar. Kovsalar bir ton dertle ugrasacaklar. Tam bir batağa saplandık kaldık. Adam tam bir bomba. Ligi beş sene üst üste 15. sırada bitirsin gene de kovarsan kulübü kaosa surukler. 99 gun gonlunu hos et 100. gun en ufak terslikte seni taraftarin kucagina atar kendini kurtarmaya bakar. En büyük yalakasi olan apoyu bile atti iste. Sence yeni yönetim boyle bir bombayı ister mi? Bence istemezler.

Burada bahsettigi hakemler kim sizce? Bence bir tanesi Firat. Meshur fb macindan beri macimizi yonetmedi. Umit Ozturk de olabilir.
Santrafor çok klas değil miBielsa hocamın maçlarını mümkün olduğunca izlemeye çalışıyorum. 20 yaşında kaleciyle, bundan bi halt olmaz denilen forvetle ezdi villa'yı.
6 maç 6 gol üstelik Middlesbrough'da kazma diyorlardı.Santrafor çok klas değil mi
Ben FM de gol kralı oluyorum onunla6 maç 6 gol üstelik Middlesbrough'da kazma diyorlardı.
futbolda hicbisey belli olmaz... gecen sene oynadığımız Ankaragucu maci misal... oda kolaydı güyaterim'in büyük bir şansı var: ankaragücü gibi ligin en zayıf takımlarından biriyle içeride oynuyor, daha sonra perşembe-pazar sürekli oynayan yıpranmış sivas ile dışarıda oynuyor. Sivas rotasyon da yapmıyor. Kışın da gitmemek avantaj.
Bu iki maçı geçersek milli araya 16 puan ile gireriz. Bunca çalkantıya rağmen 2 puan ortalamasını tutturmuş oluruz.
Milli ara sonrası kayseri iç, rize dep ve hatay iç maçları var. Bu maçları da geçmemiz lazım. 25 ya da en kötü 23 puanla karagümrük maçına gidersek süper olur. Daha sonra fikstür biraz zorlaşacak, kış gelecek vs.
futbolda hicbisey belli olmaz... gecen sene oynadığımız Ankaragucu maci misal... oda kolaydı güya