Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ayak tenisini Fener'e de öğretelim yav, garibanlar onca para harcayıp 6 yıldır şampiyonluk göremiyorlar. Bu şampiyonluk getiren antrenman metodunu tüm ezeli rakiplerimizle paylaşmalıyız.

Niye ogretelim yaw keriz miyiz. Sadece biz bilelim hep biz sampiyon olalım.

t.c şükrü veya damadı falan olmasın?

Organize bir takım hiçbir zaman olmadık hatta yakınından dahi geçmiyoruz, bunun aksini söylemek için maç izlememek gerekiyor bana göre. Sıradan demeni de anlamadım kusura bakma oynadığın lig kariyerinin sonundaki adamların gelip tonla gol attığı Türkiye ligi. Rakiplerde çok kötü zaten, Avrupa için yetersiz olsa da şampiyonluk için kadro gayet yeterli.

Galatasaray adına organizasyon yok demek için kör ya da önyargılı olmak gerekir. Kadrosunda eksik olmadığında geçişleri gayet iyi yapıyor, bekler iyi bindiriyor, defansif olarak kompakt duruyoruz, takim boyu uzun değil. 3. bölgeye inmede sıkıntı çekmiyoruz. Erzurum, Gaziantep, Başakşehir maçları bu şekildeydi. Bunun yanısıra kolay kolay pozisyon vermiyoruz. Üstüne üstlük az pozisyon veriyorken bile her an hatalı gol yeme potansiyeline sahip kalecilerimiz var.

Hem Mariano hem Seri'yi kaybetmisken orada kalan son pas istasyonu Saracchi'nin de yokluğunda bütün düzen bozuluyor. Ya da geçişlerin bir numaralı aktörü Belhanda yokken. Ya da başka regista olmadığından her maç 90 dk oynamak zorunda kalan Taylan olmayacağı zaman. İşte mesela Fenerbahçe maçında böyle oldu. Saracchi sakatlandı, Valencia ve Ozan stoperlere baskı yaptı ve iki düz bekle çıkamadık ileri.

Türkiye ligi dediğin lig, hem büyük takımların kadro gücünün finansal konular sebebiyle zayıflamasi, hem de yabancı sınırının genişlemesiyle daha nitelikli kadrolar kurabilen Anadolu takımlarının artışıyla son derece zorlaştı. Aradaki makas kapandı.

Şimdi makasın kapandığı ortamda; senin orta sahan akhisar sol beki ve geçen sezon transferin son günü kupa maçlarında oynasın diye alıp bu sezon her maç 90 dk oynamaya mecbur kalmış bir adamdan meydana geliyorsa, o zaman yeterli bir kadroya sahip olduğunu iddia edemezsin. Kanat oyuncuların bile tek yönlü, çalışkan olmayan oyuncular.

Ben hocanın oynatmaya çalıştığı, kurguladığı oyunu çok beğeniyorum. Türkiye standartlarının çok üzerinde. Bu oyuna özel parçalar gerekiyor. 50 milyon euroluk transfer bütçesi versen şahane oyunlar oynatır. FFP ile bogustugumuz bir dönemde bence kadronun suyunu çıkaracak kadar verim alıyor.

bugünkü mesajına yazacaktım ama yeri gelmişken burada söyleyeyim buraya oturuyor

tamam da türkiye gelişinin ikinci haftasında bir italyan hoca ki juve deplasmanından iyi skorla dönen adamın karşsında neden imprator bilmem ne diye bağırır taraftar grubu

adam 2. günde 8 şampiyonluk mu alsın adamın suçu ne

ya da daha ligde 14 maç oynamış lider takımın hocası malatyadan mağlup dönünce otobüsüne saldırılıp oraya buraya ölüm terim yazan adamlar ertesi sene aynı deplasmandan daha kötü oyun skor ve puanla dönen adama niye tapar

buradaki 2 yabancı garibanın suçu nedir adamların tek suçu sucukçuların liderleri ile ense tokat olmaması

ne yapabilir bu adamlar ki bu bahtsızlıkları kırsınlar

Bak hala isbirlikci diyorsun bugun ben elestirdigimde seni ve senin gibileri sen Bana cevap olarak ortaya bi mesaj yazdin Galatasaray efsanesi diye Fatih Terim le ilgili

Bende diyorum ki bir Galatasaray efsanesine isbirlikci veya baska ifadeler kullanmak alayci tavir ile ne kadar dogru bir davranis

2 sezon ust uste sampiyon olmus hoca,lige feneri yenerek super kupa ile baslamis bir Galatasaray efsanesi görevden alininca insanlarin tepki göstermesi dogru bende tepki gösterdim ama bu tepki Mancini ye degildi ben riekerink gibi bir alt yapi egitmenine bile destek verdim Galatasaray’in basina yilmaz vural gecse ve Galatasaray basarili olacaksa her turlu desteklerim asla senin yaptigin gibi kin beslemem

Bu arada sen tudor’u savundugunu zannediyorsun ya sen daha burda degilken bi arastir bakalim en cok destek veren arkasinda Duran üye kimmis,ben sana söyleyeyim hayri cund ve ben

Sartlar bunu gerektirdigi icin yollandi cunku isler son dönemde yolunda gitmiyordu taraftarin o dönem dogal olarak Fatih Terim israri vardi Galatasaray efsanesi oldugu icin ve basari garantisi oldugu icin,geldi ve 2 sene ust uste sampiyon oldu yani taraftar hakli cikti

Bunu görmezden gelmek iyi niyet degil adam her geldiginde az cok basarili olmus

Hocaya yakın biri.Süleyman Rodopla tartışmışlardı geçenlerde.Kim olduğunu çözemedik..
Takibe donus yapti hocam

Screenshot_20201027-011442.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt