Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zz.gif

Hoca benim için Ömer'i tokatlasana bi.

sent via GSC

Neden böyle sinirli bugün ne oldu yine yaw

25 kişiden de aynı oyun planı ve uygulamayı görmek istiyor ama eldeki kadro derinliği onu sağlayabilecek bir genişlikte değil. Sene başı tam gözükmeyip kendi maharetiyle fazlasını çıkardığı As takımdan gördüğünü doğal olarak yedek takımdan göremeyince de sinirleniyor. Ülkede iş disiplini ve saygısı en yüksek hoca olabilir. Bu kadar sürdürülebilir başarı için birden fazla etmende başı çekmen lazım tabii.

umarım lig maçında leş kadroya geri dönüş yapmaman hakkında gereken mesajı almışsındır bu maçta hoca.

o tempo ve pas oyununu ne belhanda ne ardayla ne de falcao ile oynayamazsın.

Feg ikisinden de daha faydalı oynuyor.

belhanda oynayabilir demiştim ama hayatta oynayamaz. 3. lig takımına karşı yaptığı mallıklar ortada.

akbaba Emre feg taylan oğulcan diagne devam. Stopere boss. sol beke Sarach. Sağa omar.

Ya şu genç futbolcuları 90+ bilmem kaçıncı dakikada almana ayar oluyorum. Geçenki maçta da Kerem'e aynı mualemeyi yaptın şimdi de Bartuğ'a yapmaya çalıştın onu da eline yüzüne bulaştırdın. 10 saniye oyunda olsa ne olacak? Ne gibi bir tecrübe kazanacak?
Bunları eleştirince fenerli damgası falan yiyoruz.

şu adam türk futbolundan elini bi çekse ülkemizde futbol çok farklı yerlere gelir pozitif anlamda.

2-0 olsa Bartug'u erken alacakti. 1-0 olunca top mop kaptirir diye almadi. Son 30 saniye denedi ama bence gerek yoktu cunku girmeyince daha kotu oluyor moral olarak. Yine de ilerleyen maclarda oyuna alacagini dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt