- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Epeydir ses yoktu burada
hadi buyurun madem gün doğdu yine size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni hipokrata dövdürürüm.Epeydir ses yoktu burada
bu formatta oynayacaksak bize kesinlikle en az 1 kanat transferi gerekiyor. babel, kerem ve bir kanatla biraz olsun top oynarizumarım lig maçında leş kadroya geri dönüş yapmaman hakkında gereken mesajı almışsındır bu maçta hoca.
o tempo ve pas oyununu ne belhanda ne ardayla ne de falcao ile oynayamazsın.
Feg ikisinden de daha faydalı oynuyor.
belhanda oynayabilir demiştim ama hayatta oynayamaz. 3. lig takımına karşı yaptığı mallıklar ortada.
akbaba Emre feg taylan oğulcan diagne devam. Stopere boss. sol beke Sarach. Sağa omar.
devre arasına kdr böyle.bu formatta oynayacaksak bize kesinlikle en az 1 kanat transferi gerekiyor. babel, kerem ve bir kanatla biraz olsun top oynariz
ogulcan ve akbaba ile olacak is degil bu
onyekuru'yu kiralarsak elimizdeki ise yarar kanatlarin hepsi sol kanat oyuncusu olacak
hocayi elestirmeyecegim bu mac icin @Yusuf Ciftci
deri eldivenleri dikkatimi cekti sadece
Takimdaki baba oyuncu sayisini minimuma indirmek lazim, bunlar da gercekten bir seyler yapabilecek oyuncular olmali. Arda, Belhanda, Falcao ve Donk seneye olmamali. Babel ve Feghouli'yi su an icin takimda tutarim. Bu ikisi de yeterli olur zaten. Daha fazlasini takim kaldirmaz.devre arasına kdr böyle.
devre arası takviye lzm.
taylanla da olmaz. taylan iyi 1 rotasyon oyuncusu olur. o bölgeye kemik gibi bi dos lzm. sert. ayağı temiz, pas hatası yapmayan. oyun zekası yüksek
Türk futboluna şöyle bir kuşçakışı pardon kuşbakışı baktığım zaman sizinle aynı fikirde olamıyorum...şu adam türk futbolundan elini bi çekse ülkemizde futbol çok farklı yerlere gelir pozitif anlamda.
izledi deri eldivenlerleHocam maçı izlememiştir umarım
şu adam türk futbolundan elini bi çekse ülkemizde futbol çok farklı yerlere gelir pozitif anlamda.
Yani ülke futbolunu Fatih Terim mi yönetiyor şu anda? Hani Galatasaray çok farklı bir yere gelir desen anlayacağım ama bunu anlayamadım Serkan. Hoca bildiğim kadarı ile Milli takımın başında değil Galatasaray'ın başında. Hadi biz gelemiyoruz diğer takımlar gelsin o vakit farklı yerlere pozitif anlamda. Tutan mı var?şu adam türk futbolundan elini bi çekse ülkemizde futbol çok farklı yerlere gelir pozitif anlamda.
Türk futboluna şöyle bir kuşçakışı pardon kuşbakışı baktığım zaman sizinle aynı fikirde olamıyorum...
Hocayı eleştirin eyvallah da.. Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar gibi söylem yakışıyor mu..
Yani ülke futbolunu Fatih Terim mi yönetiyor şu anda? Hani Galatasaray çok farklı bir yere gelir desen anlayacağım ama bunu anlayamadım Serkan. Hoca bildiğim kadarı ile Milli takımın başında değil Galatasaray'ın başında. Hadi biz gelemiyoruz diğer takımlar gelsin o vakit farklı yerlere pozitif anlamda. Tutan mı var?
Hocanın seveni kadar sevmeyeni de var Galatasaray'da dahi. Bunu anlayabiliyorum ben de mecburen Fatih Terim diyenlerdenim. Kulübün Diego Simeone gibi Jurgen Klopp gibi veya eskilere gidelim rahmetli Derwall gibi kulüpte yeni bir çağ başlatacak birini getirebilme vizyonu var da ona rağmen Fatih Terim demiyor kimse. Ama bir de gerçekler var. Tudor gibi Riekerink gibi ligi tanımayan tecrübesiz adamlarla bizi badem yapıp yiyorlar. Bunu defalarca tecrübe ettik.
Vallahi Fatih Terim'in olumsuz yanlarını egosunu vs... tartışmıyorum. Lakin bazen bakıyorum da şu Türk futbolunda ego yapacak biri varsa o da Fatih Terim'dir. Mesela adam kimsenin yapamadığını yaptı. Yabancı sınırını kaldırdı. Yerli oyuncular burada çürümek yerine Avrupa liglerine transfer oldu. Milli takıma yansıması son derece olumlu oldu. Daha da olacak. Anadolu kulüpleri ufacık paralara taş gibi takımlar kurar oldu. Şu yabancı sınırını kaldıracak vizyona sahip başka kimse yok ülkede. Fatih Terim'in geliştirdiği jenerasyon sayesinde dünya üçüncüsü olan Filozof Şenol'u da görüyoruz. Terim kompleksi ve siyasi tavsiyelere uyup türk futbolunu çökertmeye çalışıyor veya başka hesaplar var bilemiyorum. Hocanın milli takımda yakaladığı başarılar, Galatasaray'da kazandığı kupalar, avrupa şampiyonluğu falan bunları saymıyorum zaten.
Ben de bazen hocanın ne yaptığını gerçekten anlayamıyorum artık. Yavaş yavaş miadı da doluyor belki de doldu bile. Zaman zaman ben de çok öfkeleniyorum git torun sev diyorum. Lakin öyle bir konuşuyorsunuz ki bazen sanki ülkede her şey Terim'in kontrolünde her şeyin sorumlusu oymuş gibi. Hani Serkan kusura bakma ama şu yazdığını Antu'da görsem aha derim aklını kaybetmiş, ruh hastası şizofren bir fenerli daha. Yapmayın gözünüzü seveyim b.kunu çıkarmayın.
?Geçmiş olsun hocam !