- 3 Haziran 2015
- 57.225
- 66.430
- 4.143
Geçmiş olsun hocam !
Gecmis olsun Hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun hocam !
Katılmıyorum. Adamın getirdiği yabancı sistemini alenen değiştirmeye çalışıyorlar. Türk futbolunun yararına olduğunu bile bile yapmaya çalışıyorlar.Ama bizim siyaset geleneğimiz aynı şekilde ülkede sporun içerisine de sirayet etmiş durumda.Spor,futbol her anlamda birilerinin tekeline girmiş ortak akıl devreye sokulmadan belli başlı kişilerin iki dudağının arasında sıkışmış durumda. Fatih terimde bunların en başında gelen isimlerden biridir.
Defalarca kez milli takımı yönetmiş bir adam sözünü ettiğimiz adam milli takımı çalıştırmadığı dönemlerdede her daim milli takım üzerinde tasarrufları olan bir adam futbol federasyonun içerisindeki bağlantıları sayesinde.
Liyakat derken? Bu adam futbolculuk artı hocalık olmak üzere neredeyse 50 yılını futbola vermedi mi? Bu adamın yakaladığı başarıları kim yakalayabildi? Yakalamasını geçtim yaklaşabilen var mı? Mesela kim türk futbolu adına muhteşem işler yaparken FT tarafından önü kesildi? Mevzu liyakat ise Fatih Terim'in bunca tecrübesinden sonra TFF başkanı olması gerekirdi. Futbolun tam anlamıyla başı olması gerekirdi. Öyle bir şey olmadı hiçbir zaman.Ülkenin futbolunu yöneten ve bunlarla ilgili karar alan tipler fatih terim ve ona benzer 1-2 muadilidir. Ve bu adamların kararları sonucu ülke futbolu bu haldedir.
Eğer siz bu ülkedeki futbolu spor bakanlığı yönetiyor diyorsanız eğer gerçeklerden kopmuş olursunuz.Futbol ülkemizde maalesef tekelleşmiş durumdadır.
Bu ülkede koca koca üniversiteler var bunların içinde spor yüksek okulları var. Liyakat işletilmeli sporun sevk ve idaresi bu adamlardan alınıp spor yöneticilerine bırakılmalı.
Bilmiyorum ama limoni gibi. Bu video zaten eski gezinirken gördüm atayım dedim.araları bozuk mu?
Sanmam. Bruj deplasmaninda 92 bucuktaki degisikligi ovuyordu.araları bozuk mu?
Sanmam. Bruj deplasmaninda 92 bucuktaki degisikligi ovuyordu.
"Sanmam. Bruj deplasmaninda 92 bucuktaki degisikligi ovuyordu.

Hocanın kendisine itaat eden,sürekli saygısını gösteren onu öven adamlara zaafı var egosunu okşayan adamı seviyo yanında bulunduruyoaraları bozuk mu?
şu adam türk futbolundan elini bi çekse ülkemizde futbol çok farklı yerlere gelir pozitif anlamda.
Türk futbolu dediğimiz şeye baktığınızda bir milli politika olması gerekir bu dünyada gelişmiş bütün ülkelerde bu şekilde görülür ve böyle uygulanır.
Ama bizim siyaset geleneğimiz aynı şekilde ülkede sporun içerisine de sirayet etmiş durumda.Spor,futbol her anlamda birilerinin tekeline girmiş ortak akıl devreye sokulmadan belli başlı kişilerin iki dudağının arasında sıkışmış durumda.Fatih terimde bunların en başında gelen isimlerden biridir.
Defalarca kez milli takımı yönetmiş bir adam sözünü ettiğimiz adam milli takımı çalıştırmadığı dönemlerdede her daim milli takım üzerinde tasarrufları olan bir adam futbol federasyonun içerisindeki bağlantıları sayesinde.
Ülkenin futbolunu yöneten ve bunlarla ilgili karar alan tipler fatih terim ve ona benzer 1-2 muadilidir.Ve bu adamların kararları sonucu ülke futbolu bu haldedir.
Eğer siz bu ülkedeki futbolu spor bakanlığı yönetiyor diyorsanız eğer gerçeklerden kopmuş olursunuz.Futbol ülkemizde maalesef tekelleşmiş durumdadır.
Aslında konu fatih terim ve terim gibiler bunu genellemek lazım.Terim en çok göze batanı olduğu için örnek olarak kendisini söyledim.
Bu ülkede koca koca üniversiteler var bunların içinde spor yüksek okulları var.Liyakat işletilmeli sporun sevk ve idaresi bu adamlardan alınıp spor yöneticilerine bırakılmalı.