Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terim konusunda ne oynattığı futbol nede transferdeki başarısızlığı umrumda değil.Hocaya buradan vurmam.Olabilit transfer hataları yapmışsındır ve doğal olarak iyi oyun oynatamıyorsun.

Ama arkadaş neden hala transferleri siz yapıyorsunuz.Neden bu işi bilenlere bırakmıyırsunuz.Aslolan Galatasaray ise gereğini yapıp egonu bir kenarıya bırakıp bunu yapacaksın.Ama yapmıyorsun.İşte burada başlıyor hayal kırıklılığım.Galatasaray bağlılığı hep sözde icraat göremiyoruz.Hadi başımızdaki başkan ve albayrakın Galatasarayla işi yok.Ama sen bunu yapıyorsan çok büyük sıkıntı.

Bundan önceki maçların bir çoğunda doğrandık.sesin çıkmadı.Çünkü çoğunda galip gelmiştik veya berabere bitmişti.
Şümdiye kadar nerdeydiniz arkadaş.sen ,başkan ,yöneticilerr bu konuda ne yaptınız.

Şimdi neden çıldırdın.Çünkü kötü oyunun farkındasın,bu kadrodan bir halt olmayacağını biliyorsun.kendini kurtarmaya çalışıyorsun.
Yani hocam.Seni samimi bulmuyorum.
Aslolan Galatasaray sözde olmaz hocam icraat lazım.Yoksa mustafa cengizden farkın kalmaz.

Hiç tartışmam devlet özellikle biz ce diğer iki klübü amatöre kadar yollamalıdır.O kadar rezalet yönetiliyor.Her anlamda..Taraftarlar zaten bu yöneticilerden berbat.
Bu kadar polyana bu kadar isim fanatikliği olunmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün fazla iyi niyetli maç idare etti ne yazık ki. İlk 45'te 2. sarıyı görmeyen oyuncu bile direkt oyundan alınır mimlenmesin diye. İlk yarıda gol yememize ve rakip kaleye hiç gidememize rağmen 2. yarıya aynı 11 çıkması hataydı. Tabii ki bunu da son haftaların iyi oyuncularına saygısından yaptı ama böyle bir deplasmanda bu kadar gözü kapalı güvenilecek bir oyuncu grubu değildi. 2. yarının 10. saniyesinde golü yememiz bile doğru kullanıldığı takdirde bizim avantajımızaydı. Dönerken yapmadığı değişikliği 46'da yapabilirdi ama maalesef hoca 65'e kadar aynı kabız futbolu oynamamızı izlemeye devam etti. Hem değişiklikleri yapıp hem de kendini attırarak olmayacak maçı çevirecek duruma getirdi ama futbolun adaleti diyelim 65 dakika top oynayan takım 25 dakika çırpınan ekibimize karşı galip geldi. Hocamızın canı sağolsun.
Kim 2. sariyi gormeliydi?

Dün fazla iyi niyetli maç idare etti ne yazık ki. İlk 45'te 2. sarıyı görmeyen oyuncu bile direkt oyundan alınır mimlenmesin diye. İlk yarıda gol yememize ve rakip kaleye hiç gidememize rağmen 2. yarıya aynı 11 çıkması hataydı. Tabii ki bunu da son haftaların iyi oyuncularına saygısından yaptı ama böyle bir deplasmanda bu kadar gözü kapalı güvenilecek bir oyuncu grubu değildi. 2. yarının 10. saniyesinde golü yememiz bile doğru kullanıldığı takdirde bizim avantajımızaydı. Dönerken yapmadığı değişikliği 46'da yapabilirdi ama maalesef hoca 65'e kadar aynı kabız futbolu oynamamızı izlemeye devam etti. Hem değişiklikleri yapıp hem de kendini attırarak olmayacak maçı çevirecek duruma getirdi ama futbolun adaleti diyelim 65 dakika top oynayan takım 25 dakika çırpınan ekibimize karşı galip geldi. Hocamızın canı sağolsun.
Bu ne demek? Atılmasını da güzel bir şeymiş gibi göstermeyin. Her 5 maçta bir kendini attırırsa şampiyon olur muyuz sence? Sana göre bu takıma olumlu etki yapıyor diye soruyorum.

Kayseri maçından sonra bu oyunu oynamaya devam edersek bilmemne diye şov yapıyordu sanki karşısında rakip varmış gibi

Sıkıyı görünce yine maçtan atilmalar falan filan

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evde ki yada özel hayatında olan problemleri,sahada hakemler üstünde bağırarak rahatlıyor diye düşünüyorum. Yoksa bunun başka bir izahı gerçekten yok. Her yıl bir iki kere bu olay oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllardır forumda ne zaman senin ismini görsem gözümün önüne Gökhan Gönül - Mehmet Topuz karışımı birşey geliyor :asd:

sent via GSC

Takım hücum etmeyi beceremiyor ama bu defa suçu Fatih Terim'e atmak yerine şöyle bir düşünüyorum da hücum üçlüsüne bir baksana Akbaba&Diagne ve Oğulcan

Tamam Saracchi&Luyindama ve Omar takıma katılır Muslera dönerse defans anlamında çok bir kalite eksikliği yaşayacağımızı düşünmüyorum ama hücum hatının neresinden tutarsan elinde kalıyor. Hep derler ya futbol iyi futbolcular ile oynanır diye iyi futbolcuların içinde 1 tane Oğulcan olsa tamam birlikte oynar deriz de soldan hücum ediyoruz Akbaba batırıyor sağdan hücum ediyoruz Oğulcan merkezde Diagne çok üstün bir hücum planı da kurulamaz bu adamların üzerine

Kenarda kudurup ağzımdan salyalar saçarak kırmızı kart göreyim de takım ateşlenip gaza gelip maç kazansın çünkü taktikle kazanma şansım yok.

-Sir Grande Fatih Terim

Benim şu anda Fatih Terim'e söyleyebileceğim tek şey Luyindama & Omar ve Saracchi üçlüsünü takıma dahil edip Taşdemir&Donk ve Linnes'i filan kenara alması olur

Bir de Arda & Belhanda ikilisi belli ki covid'den çok etkilenmiş umarım Arda ve Belhanda'yı ilk 11 düzeyinde düşünmüyordur

Arka arkaya 3 anormal aleyhte karar , onu konuşan yok herkes hocaya sallıyor.

Hoca gidince beceriksiz yönetim vizyonu işler yapacak sanıyoruz.

Ama öyle olmayacak , sağlam bir yönetim gelene kadar hoca durmalı. Sportif olarak sicmadigi sürece.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt