Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu alacaklarına karşılık bonservisi eline verilmeli.

Kalan maclarda kenarda kim varsa her karara itiraz etmeliler. Belki Goztepe macinda yine birisi atilir ama diger maclarda maçalari yetmez. Kimse Galatasaray dograniyor algisiyla kalmak istemez.

şöyle bir fikstüre baktım da epey zor fikstürde cezalı oldu. Göztepe,trabzon dep,antalya, konya dep

umarım 2 maçla atlatır

Hoca ne küfür etti de bu Muallimoğlu oyundan attı merak içindeyim. İnşallah sinkaflı bir küfürdür, yoksa aldığı beddua hocadan duyduğu sözlerden daha ağır olacak.

Hocanin 2001 sonrasi geldigi noktayi begenmem, oynattigi oyunun rezalet oldugunu teknik adamsiz daha kotu oynayamayacagimizi dusunurum, fakat son mactaki kirmizi kart tamamen hakemin sucudur ve ceza filan almamasi gerekir. Adam gibi yonetim olsa cikar coktan kamuoyu olustururdu.

Yardımcılar hocanın çıkardığı kadronun aynısını çıkaracaklar.Oyuncu değişiklikleri bile aynı dakika ve aynı isimler olacak.Hocaya tek bir eleştiri yapamayanlar yardımcıların içinden geçecek.

EpmIF88XYAE9HfP.webp
EpwXsGRWMAAwg7d.webp

21 aralık 2020 tarihini iyi degerlendir lütfen.disiplin ve sıkı mücadele basarıyı getirecek,şans yanında.sen sadece azimli ol yeter,üretmekten ve mücadeleden vazgecme,ödüllendirileceksin

22 Aralık günü ay ile aynı noktada birleşecek olan xiu-17 yıldızı üzerine yoğunlaştığımda Terim için olumlu şeyler görüyorum. Aile arasında zaman zaman tartışmalar çıkabilir, duygusal olarak işler istediğin gibi gitmeyebilir fakat 22 Aralık günü senin için yeni bir düzen demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt