- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
kudurmaya devam fatih hocayla hedef 23Nefret kusmaya devam ediyor birileri
Yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kudurmaya devam fatih hocayla hedef 23Nefret kusmaya devam ediyor birileri
Yazık
seni terim düşmanı olarak görüyorum genelde kazandıktan sonra tüyüp kaybedince var gücünüzle sallıyorsunuzBazı renktaşlarımızın maalesef sapıttığını gördüm.
Ben Terim düşmanı değilim. Hepimizin ortak çabası Galatasaray. Hepimiz kulübün daha iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Aynı, ülkedeki muhaliflerin de en az iktidar destekçileri kadar ülkeyi düşündüğü gibi. Sizin Terim'i eleştirenlere karşı kuş, aynı şeyler antuda da var gibi ithamlarınız, iktidar destekçilerin reis karşıtlarına vatan haini, fetöcü demesi kadar sapıkça. Onları eleştiriyorsunuz ama aynı yöntemi farklı olay döngüsüyle siz kendiniz yapıyorsunuz, ironik
Bugün Terim takıma iyi futbol oynatsa, yenildiğimiz zamanlarda bile formanın hakkını verecek bir takım ortaya koysa, forma adaletini sağlasa, sürekli şov yapmasa, bahaneler üretmese, öz eleştiri yapsa, takımını sezonda 10 maç yalnız bırakmasa ben sizden bile en büyük Terimci olurum. Fatih hocanın yaptığı şeyleri başka bir hoca yapsa sabah akşam sövecek tipler bugün Fatih hoca ne dediyse bravo hocam diyor. Bakın bu biatçılıktır, bağnazlıktır. İsimlere takılıp kalmayın. İsimler geçici, Galatasaray kalıcıdır. Fatih hoca yarın gitse aldığı milyon dolarlarla 7 sülalesine bakacak kadar rahatlığı var. Asgari ücrete falan çalıştırmıyor takımı. Galatasaray'da hizmet ediyorsa, karşılığını da fazlasıyla alıyor.
O yüzden mantıklı eylemlerde bulunalım.
ilk önce kendiniz bulunsanız iyi edersiniz sn üyemizO yüzden mantıklı eylemlerde bulunalım.
Bizde hoca olmasaydı sıradan bir futbolcu olarak kalıp unutulacaktı.
Hocalık performansı ise ehven-i şer. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı. Galatasaray'ın başında o kadar kötü hocalar görev aldı ki maalesef kendisi onların yanında Klopp kalıyor. Yoksa cidden çok iyi hoca olduğundan değil.
Bizde 11 senede 8 şampiyonluk kazandı. Bu iyi bir istatistik.
Hatta Fatih hoca karakter olarak maalesef tam bir fenerbahçelidir.
Bazı renktaşlarımızın maalesef sapıttığını gördüm.
Ben Terim düşmanı değilim. Hepimizin ortak çabası Galatasaray. Hepimiz kulübün daha iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Aynı, ülkedeki muhaliflerin de en az iktidar destekçileri kadar ülkeyi düşündüğü gibi. Sizin Terim'i eleştirenlere karşı kuş, aynı şeyler antuda da var gibi ithamlarınız, iktidar destekçilerin reis karşıtlarına vatan haini, fetöcü demesi kadar sapıkça. Onları eleştiriyorsunuz ama aynı yöntemi farklı olay döngüsüyle siz kendiniz yapıyorsunuz, ironik
Bugün Terim takıma iyi futbol oynatsa, yenildiğimiz zamanlarda bile formanın hakkını verecek bir takım ortaya koysa, forma adaletini sağlasa, sürekli şov yapmasa, bahaneler üretmese, öz eleştiri yapsa, takımını sezonda 10 maç yalnız bırakmasa ben sizden bile en büyük Terimci olurum. Fatih hocanın yaptığı şeyleri başka bir hoca yapsa sabah akşam sövecek tipler bugün Fatih hoca ne yapsa bravo hocam diyor. Bakın bu biatçılıktır, bağnazlıktır. İsimlere takılıp kalmayın. İsimler geçici, Galatasaray kalıcıdır. Fatih hoca yarın gitse aldığı milyon dolarlarla 7 sülalesine bakacak kadar rahatlığı var. Asgari ücrete falan çalıştırmıyor takımı. Galatasaray'da hizmet ediyorsa, karşılığını da fazlasıyla alıyor.
O yüzden mantıklı eylemlerde bulunalım.
yasin yıldırım bu sözleriyle karakter olarak bir fenerbahçelidirilk önce kendiniz bulunsanız iyi edersiniz sn üyemiz
kendisine bu laf söylenmesi için açık kapı bırakmış bişey diyemiyorum maalesef rdaşyasin yıldırım bu sözleriyle karakter olarak bir fenerbahçelidir
Ben Terim düşmanı olsam galip geldiğimiz maçlarda da hocaya sallamak için bahane bulurum. Mesela geçen sezon fenere koyduğumuz maçtaki futbolu cidden beğendim. Ve konusunda da yazdım. Hoca bugün gerçekten takımı iyi hazırlamış ve bu galibiyetin en önemli sebebi de kendisidir diye. Ben düşmanı olsam bunu yazar mıyım? Hayır. İyiye iyi, kötüye kötü demek lazım. Kötü olduğumuz zamanlarda bile iyi dersek kendimizi kandırmış oluruz ve takımımızı ileri seviyeye taşımayız.seni terim düşmanı olarak görüyorum genelde kazandıktan sonra tüyüp kaybedince var gücünüzle sallıyorsunuz
Terim'in Uefa başarısını saymayıp kendi jenerasyonuyla kazandırdığı şampiyonluklara en iyi kadroydu diye bok atan adamın anca Kadıköy'e boğa heykelini yaparlar. Ki hakikaten o heykelin sahibi AntiGalatasaray adamın bile bu efsaneye sizden daha çok saygısı, hürmeti var.
Ben Terim düşmanı olsam galip geldiğimiz maçlarda da hocaya sallamak için bahane bulurum. Mesela geçen sezon fenere koyduğumuz maçtaki futbolu cidden beğendim. Ve konusunda da yazdım. Hoca bugün gerçekten takımı iyi hazırlamış ve bu galibiyetin en önemli sebebi de kendisidir diye. Ben düşmanı olsam bunu yazar mıyım? Hayır. İyiye iyi, kötüye kötü demek lazım. Kötü olduğumuz zamanlarda bile iyi dersek kendimizi kandırmış oluruz ve takımımızı ileri seviyeye taşımayız.
Kendi jenerasyonu derken? Zaten ilk dönemindeki en iyi yerli oyuncuların çoğu (Bülent, Hakan, Arif falan) o gelmeden önce takımda oynuyordu. Cantona'lı Schmeichel'li Manchester'i elerken Fatih hoca mı vardı takımın başında? Uefa şampiyonluğunu bilerek yazmadım, herkes biliyor zaten extra anlatmama gerek yoktu.
Bazıları diyor ki heykeli dikilsin falan. Şimdi hocanın sadece sportif başarıları yüzünden heykeli dikilebilir, karakteri yüzünden asla. Hatta Fatih hoca karakter olarak maalesef tam bir fenerbahçelidir. Metin Oktay ile Fatih hoca arasında karakter olarak o kadar fark var ki, Galatasaraylı olmaları dışında hiçbir ortak yönleri bulunmuyor neredeyse.
Futbolculuk yıllarında sayısız vukuatı olmuş gerek saha içinde gerek saha dışında. Hatta ezeli rakibe gitmemesi haricinde Emre Belözoğlu ile bir farkı yokmuş. Hakeme ve rakibe tükürmeler, kavga çıkarmalar, ırkçılık yapmalar, gece kulübünde adam dövmesi, gazino basması, emniyet güçleriyle kavga edip tutuklanması, sık sık disiplinsiz hareketleri yüzünden para cezası alması vs.
Dönemin Balotelli'si diyebiliriz kendisi için. Bizde hoca olmasaydı sıradan bir futbolcu olarak kalıp unutulacaktı. Çünkü futbolculuk döneminde kayda değer bir başarısı da yok. 11 sene oynamış 1 kere bile lig şampiyonu olamamış. Kariyeri belki de bu olaylı ve disiplinsiz hareketleri yüzünden daha erken de bitebilirdi ama kendisinin iddiasına göre "benim arkam sağlam, kimse yıkamaz" bu olaylara rağmen futbola devam edebilmiş.
Hocalık performansı ise ehven-i şer. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı. Galatasaray'ın başında o kadar kötü hocalar görev aldı ki maalesef kendisi onların yanında Klopp kalıyor. Yoksa cidden çok iyi hoca olduğundan değil. Bizde 11 senede 8 şampiyonluk kazandı. Bu iyi bir istatistik.
Baktığımız zaman bu 11 senenin 8-9'unda ligin en iyi kadrosu bizdeydi. İlk döneminde zaten kaliteli bir yerli kemik kadrosu vardı takımın (Bülent, Hakan, Arif vs.) bir de bunların yanına Hagi, Popescu, Taffarel gibi dönemin efsaneleri gelince kendisi şampiyon yapmak istemese yine de şampiyon olurdu öyle bir takım vardı ligin çok üstünde bir kadro vardı. 2. döneminde 2 senesi de felaket. 10 kişilik fenerden 6 yemeler, Rize'den 5 yemeler, kulübü ekonomik buhrana çeken hatalı transferler. Zaten o dönemden 2009 yazına kadar adam gibi oyuncular alamadık kulüpte bu ekonomik sıkıntılar yüzünden. İstifa ettiğinde de "Bir daha Galatasaray mı? Asla. ben ceketimi astım" demişti.
3. dönemine gelmeden önce Adnan Polat kapısında yatmıştır hocam gel çok kötüyüz. Benim koltuk da sıkıntıda. Sen kurtarırsın bu kulübü diye. Ama hoca reddetmiştir.
Ama ne olduysa 1 sene bile olmadan "Galatasaray ceketimi astım, bir daha asla" diyen hoca takımın başına geçmiştir. Tabii buldu Ünal Aysal gibi zengin, vizyoner başkanı. Rakipler feda dönemine girmiş, kadroları dağıtılmış. Meydanın boş olmasını fırsat bilerek şampiyon olmuştur.
13-14 sezonunda lige ve ŞL'ye felaket başlamış, başkanın iyi niyetli mesajlarına bakmaya tenezzül bile etmemiş, sırf daha başarılı, daha popüler diye kendisini başkandan üstün görmüş ve başkan da "sen sensen, ben de benim haddini bil" diyerek kulüpten kovmuştur. Belki de bu karar Aysal'ın son doğru hamlesidir. Maalesef sonraki adımları doğru atamamıştır.
Bizden sonraki milli takım kariyeri de fiyasko ile geçti ve kebapçı basma olayından sonra, bizdeyken sayıp sövüp sonra bizden ayrıldıktan sonra kahkahalar eşliğinde imza attığı tüpçü tarafından kovulmuştur.
Sonra dönemin rezil başkanı dursun özbek baktı koltuğu gidecek son çare kendisini getirtmiş ama yine de seçimleri kaybetmeyi önleyememiştir. Zaten bize gelmeden önce takım kötü durumda değil, lider Başak'ın sadece 1 puan arkasıyla 2. sıradayızdır. Ve fikstür avantajı ikinci yarıda bizim lehimizdeydi. Yani biz Tudor'u deplasman performansı yüzünden gönderdik ama Fatih hoca da gitmiştir ligden düşen Gençlerbirliği'ne gol atamadan yenilmiştir mesela. Tudor iyi hoca mıdır değildir ama bizde kalsaydı şampiyon yapma ihtimali fazlasıyla vardı.
Son yılları anlatmamıza gerek yok zaten. Yani demem şu ki, heykeli dikilmesi için bir sebep yok. Heykeli dikilmesi için ŞL şampiyonu yapması, iddiasız bir kadroyu şampiyon yapması gibi şeyler lazım.
Ligin en pahalı takımını şampiyon yapmak marifet değildir, olması gerekendir.
He Bülent, Hakan, Arif vardı. 14 yaşında Zeytinburnu'ndan alınan Emre, Konya'nın 10 numarası Suat, Diyarbakır'ın sağbeki Davala, Zonguldak'ın önliberosu Hakan Ünsal filan da hep Schmeichel'a gol atan ekiptendi. Adamın lig şampiyonluğunu kadroyla aldığını söyleyip herkes biliyor diye Uefa Kupası'nı ağzına almayan bir herifsin zaten. İnsan Fenerli olsa bu kadar kötü niyetli olmaz, ne diyeyim ki ben sana.
Senin gibiler yüzünden benim gibilerin haklı ve yerli eleştirileri güme gidiyor. Bu ne böyle yav.
sent via GSC
Hocanın bu kadar vukuatını, kötü özelliğini saymışım. Daha da fazlası vardır. Şimdi bu saydıklarımı fenerliler yapsa deriz ki herifler fenerli zaten yapmaları doğaldır. Karakter olarak kendimize Metin Oktay'ı mı rol biçeriz, Fatih hocayı mı? Herkes Metin Oktay diyecektir elbette. Galatasaray taraftarını sadece vefat ederken üzmüş, futbolculuğunda ve özel hayatında problemli birisi olmamış, mütevazı, kibirsiz pırıl pırıl bir insan. Fatih hoca ile tam tersi bir profil. Maalesef Fatih hocanın çoğu hareketleri fenerli insan profilinde.Biz burada Galatasaray efsaneleri arasına adını yazdırmış birine güveniyor ve destekliyoruz yalnız. Ve asla eleştirmemezlik etmiyorum ben kendi adıma konuşursam.
Bağnazlık dediğiniz şey hiçbir vasfı ve değeri olmadığı halde insanların birine körü körüne bağlanıp peşinden gitmesi değil midir.
Fatih Hoca sizin için değersiz biri midir ? Ki bir şekilde geldiğinden beri 3 sezonda 2 şampiyonluk kazanmış birinden bahsediyoruz.
Bu arada '' Hoca karakter olarak fenerbahçelidir'' demek bir eleştiri değildir.
Bunu ifade ediyorsanız hocaya olan nefretinizi de apaçık belli etmiş oluyorsunuz.
Beraber sayısız başarılara imza attığımız bir isimden nefret etmek de bana Galatasaraylılık adı altında pek de mantıklı gelmiyor açıkçası.
Hesabımı dondurdum birkaç aylığına sıkıldım baya oradan. Biraz özleyim öyle geri döneceğimTransfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Yaşı küçük gösterme ve karı kız düşürme bağını çözemedim. Çaresizlik herhalde Emrahwww.gscimbom.com
Boş geçme şu hesabınla hocanın tweet'ine like at bence.
Bazıları diyor ki heykeli dikilsin falan. Şimdi hocanın sadece sportif başarıları yüzünden heykeli dikilebilir, karakteri yüzünden asla. Hatta Fatih hoca karakter olarak maalesef tam bir fenerbahçelidir. Metin Oktay ile Fatih hoca arasında karakter olarak o kadar fark var ki, Galatasaraylı olmaları dışında hiçbir ortak yönleri bulunmuyor neredeyse.
Futbolculuk yıllarında sayısız vukuatı olmuş gerek saha içinde gerek saha dışında. Hatta ezeli rakibe gitmemesi haricinde Emre Belözoğlu ile bir farkı yokmuş. Hakeme ve rakibe tükürmeler, kavga çıkarmalar, ırkçılık yapmalar, gece kulübünde adam dövmesi, gazino basması, emniyet güçleriyle kavga edip tutuklanması, sık sık disiplinsiz hareketleri yüzünden para cezası alması vs.
Dönemin Balotelli'si diyebiliriz kendisi için. Bizde hoca olmasaydı sıradan bir futbolcu olarak kalıp unutulacaktı. Çünkü futbolculuk döneminde kayda değer bir başarısı da yok. 11 sene oynamış 1 kere bile lig şampiyonu olamamış. Kariyeri belki de bu olaylı ve disiplinsiz hareketleri yüzünden daha erken de bitebilirdi ama kendisinin iddiasına göre "benim arkam sağlam, kimse yıkamaz" bu olaylara rağmen futbola devam edebilmiş.
Hocalık performansı ise ehven-i şer. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı. Galatasaray'ın başında o kadar kötü hocalar görev aldı ki maalesef kendisi onların yanında Klopp kalıyor. Yoksa cidden çok iyi hoca olduğundan değil. Bizde 11 senede 8 şampiyonluk kazandı. Bu iyi bir istatistik.
Baktığımız zaman bu 11 senenin 8-9'unda ligin en iyi kadrosu bizdeydi. İlk döneminde zaten kaliteli bir yerli kemik kadrosu vardı takımın (Bülent, Hakan, Arif vs.) bir de bunların yanına Hagi, Popescu, Taffarel gibi dönemin efsaneleri gelince kendisi şampiyon yapmak istemese yine de şampiyon olurdu öyle bir takım vardı ligin çok üstünde bir kadro vardı. 2. döneminde 2 senesi de felaket. 10 kişilik fenerden 6 yemeler, Rize'den 5 yemeler, kulübü ekonomik buhrana çeken hatalı transferler. Zaten o dönemden 2009 yazına kadar adam gibi oyuncular alamadık kulüpte bu ekonomik sıkıntılar yüzünden. İstifa ettiğinde de "Bir daha Galatasaray mı? Asla. ben ceketimi astım" demişti.
3. dönemine gelmeden önce Adnan Polat kapısında yatmıştır hocam gel çok kötüyüz. Benim koltuk da sıkıntıda. Sen kurtarırsın bu kulübü diye. Ama hoca reddetmiştir.
Ama ne olduysa 1 sene bile olmadan "Galatasaray ceketimi astım, bir daha asla" diyen hoca takımın başına geçmiştir. Tabii buldu Ünal Aysal gibi zengin, vizyoner başkanı. Rakipler feda dönemine girmiş, kadroları dağıtılmış. Meydanın boş olmasını fırsat bilerek şampiyon olmuştur.
13-14 sezonunda lige ve ŞL'ye felaket başlamış, başkanın iyi niyetli mesajlarına bakmaya tenezzül bile etmemiş, sırf daha başarılı, daha popüler diye kendisini başkandan üstün görmüş ve başkan da "sen sensen, ben de benim haddini bil" diyerek kulüpten kovmuştur. Belki de bu karar Aysal'ın son doğru hamlesidir. Maalesef sonraki adımları doğru atamamıştır.
Bizden sonraki milli takım kariyeri de fiyasko ile geçti ve kebapçı basma olayından sonra, bizdeyken sayıp sövüp sonra bizden ayrıldıktan sonra kahkahalar eşliğinde imza attığı tüpçü tarafından kovulmuştur.
Sonra dönemin rezil başkanı dursun özbek baktı koltuğu gidecek son çare kendisini getirtmiş ama yine de seçimleri kaybetmeyi önleyememiştir. Zaten bize gelmeden önce takım kötü durumda değil, lider Başak'ın sadece 1 puan arkasıyla 2. sıradayızdır. Ve fikstür avantajı ikinci yarıda bizim lehimizdeydi. Yani biz Tudor'u deplasman performansı yüzünden gönderdik ama Fatih hoca da gitmiştir ligden düşen Gençlerbirliği'ne gol atamadan yenilmiştir mesela. Tudor iyi hoca mıdır değildir ama bizde kalsaydı şampiyon yapma ihtimali fazlasıyla vardı.
Son yılları anlatmamıza gerek yok zaten. Yani demem şu ki, heykeli dikilmesi için bir sebep yok. Heykeli dikilmesi için ŞL şampiyonu yapması, iddiasız bir kadroyu şampiyon yapması gibi şeyler lazım.
Ligin en pahalı takımını şampiyon yapmak marifet değildir, olması gerekendir.