Bir yılda 500 milyon TL zarar sana oturtmuş belliki hazmetmissin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyide bu borcun Fatih Terim ile tam olarak alakası ne ? Sürekli kiralık futbolcularla mı yaptı sence borcu?
Bir yılda 500 milyon TL zarar sana oturtmuş belliki hazmetmissin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabi bu pahalı oyuncu topluluğu gökten indi senede 15 oyuncu aldırıp beğenmeyip zararına gönderirler günü kurtarıp borç yükünü yüklerler Gs ın borçlanma dönemi 2002 yılında terimin lucescu nun ayağını kaydırıp çöpleri doldurmasıyla başladı sonra kaçtı zaten, kiralık oyuncular bedava oynamıyorİyide bu borcun Fatih Terim ile tam olarak alakası ne ? Sürekli kiralık futbolcularla mı yaptı sence borcu?
@Emrah DuvarAnlaşılan hoca tribünden bile sokuyor bazılarına
şu an yan sanayiler var baş gerizekalı ağlaması bitince gelir ne zaman biter meçhul tabi
Size de mi uzanmış vay be hocama bak bee
3 sezondur takımda olup, ortaya kötü bir kadro çıkartmak ne tür bir başarıdır?Kötü olan kadroyu bu kadar iyi yönetmek büyük başarıdır.
@Ahmed Arif Kesen mi reis? İlk o geliyor aklıma.şu an yan sanayiler var baş gerizekalı ağlaması bitince gelir ne zaman biter meçhul tabi
Emrah sana barış çubuğunu uzatacakmış rtsh.Size de mi uzanmış vay be hocama bak bee
Yönetim başarısı3 sezondur takımda olup, ortaya kötü bir kadro çıkartmak ne tür bir başarıdır?
Evet hiç şaşırmadım iyi olanlar Terim'den, kötüyse yönetimden. Dış mihraklar hatta.Yönetim başarısı