- 28 Mayıs 2011
- 10.328
- 9.851
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir zaman nefret etmedim ama oynatmak istediği oyunu hiçbir zaman oynatamayacağı ve kulüpsüz olduğu için bizde kaldığı düşüncesindeyim. Hocam geçen süreç içinde bizi de sepete koydu, en azından sepetlendiğimizi kabul etme erdemindeyiz.
Çıkar. Hoca tff ye imza attığında küfretmiştim@Sami Karakoç araştırsana @Berke Deniz den birşeyler çıkacak mı
hocaya teklif etseler yine gider
umarım gelirkarabacak gelecek mi geri
umarım gelir
gelmezse karabela olacağım
@Sami Karakoç kanka araştırma yaparsan küserim![]()
@Emrah Yıldırım abi karabela olacakmış size aman diyimumarım gelir
gelmezse karabela olacağım
biz imza attı diye kırgındık, düşman değildik. aak nın ise topu küçükken hocanın inşaatına kaçmış. patlatmış herhalde topunu. o farklı bir mevzuaak renktaşıma niye bu kadar girdiğiniz o halde be reis
çağır çağır egmye falan da haber et cyberke 2077 hain@Emrah Yıldırım abi karabela olacakmış size aman diyim
kenk sen banlanırsan ben de kendimi banlarım aak ya sövüpçağır çağır egmye falan da haber et cyberke 2077 hain
kenk sen banlanırsan ben de kendimi banlarım aak ya sövüp

Bu leş kadroyla fener maçına kadar oynattığı oyunu görünce farkettim valla ne kadar büyük bir td olduğunu. Bin tane falsosu olabilir ama teknik taktik olarak eleştirelecek birisi değil
çık abi çık birazdan konuyu kapatıp çıkacağım ben deçok terimci oldu ben kaçıyorum @Can Özbek
çok fena
nasıl söversin ki
@Sami Karakoç kanka araştırma yaparsan küserim![]()
dur olm yapma yakarsın hepimizi durTerim, TFF ile 5+2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Türkiye Futbol Federasyonu ile A Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim arasında resmi imza töreni düzenlendi. Adana Hilton Otel'de yapılan törene TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Atılan...www.gscimbom.comFatih Terim Gözyaşlarını Tutamadı
[attachment=3747:upload_2013-9-25_3-38-50.png] Fatih Terim gözyaşlarını tutamadı Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından taraftarlar hocalarına detsek için Terim'in evinin önüne gitti. İmparator Fatih Terim, Galatasaray yönetiminin aldığı kararla sözleşmesinin feshedildiğini...www.gscimbom.com
Fatih Terim'den Tarihi Açıklamalar!
A Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim, canlı yayında Galatasaray'dan ayrılış süreciyle ilgili konuştu. Haberin Devami GSC Portal'dawww.gscimbom.com
şimdinin terimcisi herkesin eskiden hocaya salladığı vakitler-ben dahil