Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir zaman nefret etmedim ama oynatmak istediği oyunu hiçbir zaman oynatamayacağı ve kulüpsüz olduğu için bizde kaldığı düşüncesindeyim. Hocam geçen süreç içinde bizi de sepete koydu, en azından sepetlendiğimizi kabul etme erdemindeyiz.

Bu leş kadroyla fener maçına kadar oynattığı oyunu görünce farkettim valla ne kadar büyük bir td olduğunu. Bin tane falsosu olabilir ama teknik taktik olarak eleştirelecek birisi değil

Bu leş kadroyla fener maçına kadar oynattığı oyunu görünce farkettim valla ne kadar büyük bir td olduğunu. Bin tane falsosu olabilir ama teknik taktik olarak eleştirelecek birisi değil

Bence hayatı boyunca tek eleştirilebileceği nokta teknik taktikti, onun dışında hiçbir zaman adam ve kulüp yönetiminde eksik olmadı. 25 yıldır ülkeni en iyi teknik direktörü olmasının yanında en iyi yöneticisi adam aynı zamanda. Erol'a yenildi, deplasman alamadı, ucu ucuna şampiyonluk filan derken ben dahil teknik taktik yeterliliği bayağı tartışılmaya başlamıştı. Şu aşamada aynı yönetim becerilerini, hem de bakkaldan sakız alamayacak bir yönetimle FFP kıskacında korurken teknik taktik olarak da Türkiye'de 2. bir takıma nasip olmamış taktik ezberi kazandırma yolunda. Şu saatten sonra hocanın gitmesini isteyen adam ya futboldan anlamıyordur, ya romantiktir ya da uslanmaz bir egoisttir.

@Sami Karakoç kanka araştırma yaparsan küserim :(

şimdinin terimcisi herkesin eskiden hocaya salladığı vakitler-ben dahil

şimdinin terimcisi herkesin eskiden hocaya salladığı vakitler-ben dahil
dur olm yapma yakarsın hepimizi dur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt