- 20 Haziran 2011
- 60.969
- 69.389
- 4.758
Ban yemenin bizleri üzüceğini hatırlatmak isterim2 kisilik kufur yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ban yemenin bizleri üzüceğini hatırlatmak isterim2 kisilik kufur yer
Siyah beyaz beşiktaş forması dışında foto iyi reis kendini harcama şimdiAga Fake resim koysam gidip soyle tipsiz bi adamin fotografini secmem herhalde sanki kiz var burada kiza beğendircem kendimi tovbe tovbe
Bak hala yaEvet bi arada kendi rsimlerimi avatar yapiyirdum biri domfd dedi kufur ettim uzun sureli ceza yaedim sonra avatar kullanmadim.Can yuzunden tekrar kendi resmimi koydum eger gene birisi domfd diye dalga gecerse once Cana kufuru basacam .Sonra o kisiye
Mesela yani kufur etmem direk raporlarim saka amacli yazdim onuBak hala ya
Yanaklar da tombiktoymusMesela yani kufur etmem direk raporlarim saka amacli yazdim onu
Hocanin konusunu kirletmeyelim .Demir BeyYanaklar da tombiktoymus
Kerem'le Vedat'ın arasındaki kim Volkan Glatt mı?
Balicin arkasındaki kim
Edit: Polat vardı o mu
Klodian Duro sanırım
yokBizde oynadı mi o hiç hatirlamiyorum
Yok artık helal olsun nasıl hatırladın simdi araştırdım 2 hazırlık maçında oynamış Erman kılıç gibi defedilmis
Hatırlamıyorum da arşive ilgim olduğundan biliyorum. Malatya'dayken Fb'ye uzaktan attığı gol ile biliniyor.Yok artık helal olsun nasıl hatırladın simdi araştırdım 2 hazırlık maçında oynamış Erman kılıç gibi defedilmis
Hatırlamıyorum da arşive ilgim olduğundan biliyorum. Malatya'dayken Fb'ye uzaktan attığı gol ile biliniyor.
Erman super kupada oynamamis miydi hatta meshur tiki taka videosu vardi galiba
O zaman Ragıp basdag diyelim Kayseri'den mi gelmişti bizden mi oraya gitmişti tam hatırlamıyorum da gerets sepetlemisti hazırlık kampinda