Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.149
- 4.169
- 2.418
Son 32 avrupa kupası macına 2 galibiyer var galibaDoğru süper değildik ama şu anki gibi sıfırda değildik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 32 avrupa kupası macına 2 galibiyer var galibaDoğru süper değildik ama şu anki gibi sıfırda değildik.
Son 32 avrupa kupası macına 2 galibiyer var galiba
Bu kadroyu sadece yönetimmi kurdu senceHocam devre arası çek resti ya adam gibi transferler yapın yada benden başarı maşarı beklemeyin deyu.Ne dir bu çektiğin
Sezon başı Fatih Hoca , Mert Hakan'i istedi alamadılar Seri'yi istedi almadilar forvet istedi almadilar orta saha istedi almadilar dogru diyorsun yönetim kadro kurmadıBu kadroyu sadece yönetimmi kurdu sence
Austria Wien ve Helsingborg'u icerde yenememek > Rangers'a disarda yenilmek.Doğru süper değildik ama şu anki gibi sıfırda değildik.
Austria Wien ve Helsingborg'u icerde yenememek > Rangers'a disarda yenilmek.
Ayrica su anda resmen orta sahamiz yok yaw. Taylan, Etebo Belhanda disinda mevkii orta saha olan adam yok
Bence de koptuk ama sen Feldkamp'i yuceltip Terim'i yerdigin icin yazdim.Ona bakarsak Tudor zamanı bir de yine 2006 mıydı neydi daha ilk ön elemelerde elendiğimiz facia maçlarda vardı. Ama sanırım anlatamadığım şu sırf bu sezon değil bayadır biz bu işten koptuk.
Mert hakanı görüyoz yarım sezonluk topcu bi anadolu cöpü daha seride ilgilterede boktan klüpte bile oynamıyo cagne ve falcao yada milyonları bastıran terim degilmi nedense tutan transferler terimin oluyo cöp olanlar yönetimin yönetim ne kadar sucluysa terimde o kadar sucluSezon başı Fatih Hoca , Mert Hakan'i istedi alamadılar Seri'yi istedi almadilar forvet istedi almadilar orta saha istedi almadilar dogru diyorsun yönetim kadro kurmadı
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Bence de koptuk ama sen Feldkamp'i yuceltip Terim'i yerdigin icin yazdim.
Peki Mert Hakan veya Serinin yerine kim alındı , Onyekuru yerine kim alındı bunlarda mi Fatih Terimin suçu kanat transferlerin yapılmaması da mı onun suçu. Su takım baska bir hocanın elinde olsaydi suan 7.ci sırada filandik bunu idrak edemiyormusun ?Mert hakanı görüyoz yarım sezonluk topcu bi anadolu cöpü daha seride ilgilterede boktan klüpte bile oynamıyo cagne ve falcao yada milyonları bastıran terim degilmi nedense tutan transferler terimin oluyo cöp olanlar yönetimin yönetim ne kadar sucluysa terimde o kadar suclu
bu sene olmadi ama 2021 en iyi biatci dalinda bi oscar lazim sankiSon dönemdeki Avrupa neticelerinden ötürü Terim'den memnun değilim. Felkamp'dan da o dönem ortalama olarak memnundum. Bu gayet doğal. Şu an Terim'den memnun olanlarda onu yüceltebilir ama eleştirenleri direk düşman diye ilan ederlerse o zaman konu içinden çıkılmaz bir hal alır.
Gecen sene seri onyekuru vardı kacıncı bitirdik pekiPeki Mert Hakan veya Serinin yerine kim alındı , Onyekuru yerine kim alındı bunlarda mi Fatih Terimin suçu kanat transferlerin yapılmaması da mı onun suçu. Su takım baska bir hocanın elinde olsaydi suan 7.ci sırada filandik bunu idrak edemiyormusun ?
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Son dönemdeki Avrupa neticelerinden ötürü Terim'den memnun değilim. Felkamp'dan da o dönem ortalama olarak memnundum. Bu gayet doğal. Şu an Terim'den memnun olanlarda onu yüceltebilir ama eleştirenleri direk düşman diye ilan ederlerse o zaman konu içinden çıkılmaz bir hal alır.
Olm forum tarihinde senden daha fazla biatci biri var mi acaba?bu sene olmadi ama 2021 en iyi biatci dalinda bi oscar lazim sanki

Gecen sene seri onyekuru vardı kacıncı bitirdik peki
Ben seni dusman falan ilan etmedim ki. Feldkamp'tan memnun olup Terim'den olmamak mantiksiz geldi. Onu dedim. Sen de kendince memnun oldugunu soyledin. Bu kadar.
Puan kaybı yapacak bir şey yok, umarım önümüzdeki haftalarda telafi ederiz. Edemezsek de ne bileyim, zaten 3 yıldır Avrupa'da yokları oynuyoruz ve hep bir yanımız eksik.
o biat sayilmaz yav hani lider veya bi otorite sahibi degil handa benimki sevgi diyelimOlm forum tarihinde senden daha fazla biatci biri var mi acaba?![]()
o biat sayilmaz yav hani lider veya bi otorite sahibi degil handa benimki sevgi diyelim![]()