Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi sistem o kadar bozuk ki kulüpte hoca gitse galatasaray ın en iyi oyunu bugün ki gibi olur eminim bundan. nası bir etkisi var da oyunculardan tepki alabiliyor insan gerçekten hayret ediyor. bu kadar bok sisteme bu kadar başarı sığdırmak inanılmaz bir olay. resmen ittire kaktıra sistemsizlikten sürünerek şampiyonlukları var adamın. bunun bir sonu yok ama şuan bıraksa 3 sezona toparlanmaz bu takım. resmen milyonluk eşeklerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. şu takımda galatasaray'da oynamayı hakeden sayısı haketmeyen sayısından az hatta 3-5 ile sınırlıdır. geriye 20 küsür kişilik kadronun tamamı çöp. ha bu takımın kurulmasına sebebiyet veren terim, istenilen oyuncuları alamayan yönetimde baş suçludur. her şey güllük gülistanlık gibi gözüküyor ama 2-3 maça bakar her şeyin tuzla buz olması. sonra ne terim kalır ne yönetim.
Aynen öyle kardeşim, şu son 3 sezonda takım futbol oynamıyor diye eleştiriyoruz 3 yılda 2 şampiyonluğumuz var. Afaki olacak ama başımızda Terim olmasa babayı alırdık muhtemelen, ha bu durum kulüp için sağlıklı bir durum değil bu kadar fazla kişilere bağımlı olmamak lazım ama gerçek de bu yani. Şimdi bu adama insafsızca hakaret etmek akıl mantık işi değil, eleştiri ayrı tabi bir kesimde neredeyse eleştiri bile olmasın istiyor o da akıl mantık işi değil.

Herşeyden evvel Terim'in Galatasaray'a yaşattığı başarılar hiç şüphesiz ki tartışılmaz

O konuda hepimiz hemfikiriz eyvallah

Ama bir insanın artık miadı dolduysa da dolmuştur yani

Ne yapalım asla eleştirmeyelim mi hocayı

Kendisine inanmıyorum artık deyip istifasını istemek suç mu?

Sayıyorum size

Teknik ve taktik açıdan eleştiriyoruz mu evet

Kadro yapılandırması yüzünden eleştiriyoruz mu evet

Oyuncu değişiklikleri açısından eleştiriyoruz mu evet

Oynattığı oyun bakımından eleştiriyoruz mu evet

Forma adaleti konusunda eleştiriyoruz mu evet

Yaptırdığı transferler konusunda eleştiriyoruz mu evet

Ee geriye ne kaldı ki

ne yapalım anlamadım ki ben

Gerçekten anlayamıyorum artık

Son düzenleme:
Giderken yine arkasında koca bir enkaz bırakacak , takımı aldığında Fernandosundan Marianosuna Gomisinden Rodriguesine Feghoulisine iyi kötü belli bir kaliteye , tekniğe sahip iskelet vardı şimdi dönüp baktığımızda 3 sene boyunca ne kadro oturtabildi ne eldekilerin yerini doldurabildi iskeletten tüm kaliteli isimler gitmişken yerine alınan çöpler ordusu Etebo,Seri,Nzonzi,Falcao,Diagne,Omar,Babel gibi saymakla bitiremeyeceğimiz milyon €luk fiyaskolar eseriyle gurur duyar umarım Galatasarayın önünde ki bir 5-6 senesi epey karanlık sayesinde.

Hocam;
1-) Tercüman Mert dışında ekibini baştan aşağı değiştirmelisin.
2-) Evlatçılık günümüz futbolunda kazandırmıyor, bırakmalısın.
3-) Duran toplara bir çözüm bulmalısın, duran toptan gol atmayan takımın şampiyon olması imkansız.
4-) Emre Akbaba, Arda, Ömer, Diagne, Saracchi, Emre Kılınç gibi isimlere ilk 11'de yer vermemelisin. Kim kaldı malzeme bu dersen o da hoş.
5-) Oyuncu değişikliklerini ve dakikalarını gözden geçirmelisin.
6-) Futbol artık çok gelişti ve aşırı global bir hal aldı. Profesyonel olarak futbola biraz kafa yoran insanlar bile yapılan hatalı hamlelerin çoğunu yapmaz.

Mayıs ayında mutlu bir son yapmak dileğiyle, saygılar.

Aynen öyle kardeşim, şu son 3 sezonda takım futbol oynamıyor diye eleştiriyoruz 3 yılda 2 şampiyonluğumuz var. Afaki olacak ama başımızda Terim olmasa babayı alırdık muhtemelen, ha bu durum kulüp için sağlıklı bir durum değil bu kadar fazla kişilere bağımlı olmamak lazım ama gerçek de bu yani. Şimdi bu adama insafsızca hakaret etmek akıl mantık işi değil, eleştiri ayrı tabi bir kesimde neredeyse eleştiri bile olmasın istiyor o da akıl mantık işi değil.
aynı düşünüyoruz abi. bir grup sürekli eleştirirken bir grup sürekli övüyor. yaptığı doğru şeyleri övmeyi bilmek kadar, kötü şeyleri de belirtmek lazım. gelen 2 şampiyonluğu o oynanan oyunla mümkün değil herhangi bir antrenörün yapabilmesi. bu hocanın becerisidir. ama yıllardır oynanan bok futbolun da bir açıklaması yok. şampiyon olunan sezonlarda dahi tatmin etmedi takım beni. bir oyuncunun iyi olması için belli alt seviyesinin olması lazım. en kötü gününde bile yararlı bir şeyler yapabiliyorsa o oyuncu iyidir benim için. aynı şey takım oyunu içinde geçerli. ama bizim kısas alacak bir aralığımız yok. 3-5 maç çok güzel seri yaparken bir anda 3.lig futbolu oynamaya başlıyoruz. galatasaray takımı herhangi oyuncusu olursa olsun belli bir oyun ile oynamak zorundadır.

bak maç kaybedilebilir diyecek hiç bir şeyim yok buna. ama sahada ne yaptığını bilmeyen kafası kesilmiş tavuk gibi dolaşan bir grubu görünce sinirlerim zıplıyor. oyuncu kosacak yer gösteriyor koşmuyor. bu adamın koşmayacağını topu atan adam bilmiyor. tv den izlememle ben kestirebiliyorum yapacaklarını oyuncuların. bu adamlar birlikte yiyip birlikte içip birlikte antrenman yapıyor yahu. 3 pas ardı ardına yapamıyoruz. bırak 3. bölgeye gitmeyi defans da bile mantık dışı hareketler yapıp pas hatalarına giriyoruz. biz bunu yaşarken hoca nası katlanıyor buna aklım da almıyor. ya kendisi beceremiyor ya da ciddi bok kadro var elinde. aksilikler illa olacak o yüzden 20 küsür kişilik kadro kurduruyorlar sana. o yüzden 5 değişiklik hakkı tanındı sana. sen 11 kişiden ibaret değilsin ki 3-5 as oyuncun gittiğinde bu oyunu sergileme lüksün olsun. sabaha kadar oynansa sabaha kadar yenilirdik.
skorda falan da değilim bu arada. birbirinden keyif alan oyuncu grubunu görmek isterken bitse de gitsek modunda oyuncuları görünce deliriyorum.

sergen bu ligin gerçek imparatorudur.
Okan hocamla beraber iki gercek imoaratordan biri diyelim. (y)

Lakin muhtemelen bjknin basinda olmasaydi bu hafta survivora basliyordu. Ligimizin kalitesini gösteren bir durum. Bu ligde bunlar sampiyon oluyor işte. Ertuğrul vs. Gecen sene Hüseyin cimsir sampiyon olacaktı az daha. Ötesi yok. Ondan sonra bok gibi oynayarak sampiyon oldu diye adamları övelim. Sonra avrupada averaj takimi olup oturalim. Salak salak isler.

Okan hocamla beraber iki gercek imoaratordan biri diyelim. (y)

Lakin muhtemelen bjknin basinda olmasaydi bu hafta survivora basliyordu. Ligimizin kalitesini gösteren bir durum. Bu ligde bunlar sampiyon oluyor işte. Ertuğrul vs. Gecen sene Hüseyin cimsir sampiyon olacaktı az daha. Ötesi yok. Ondan sonra bok gibi oynayarak sampiyon oldu diye adamları övelim. Sonra avrupada averaj takimi olup oturalim. Salak salak isler.

son günlerde yaptıkları transferlerin tamamı tuttu. şanslı bir durum ama oluyor öyle.
kimseyi alamıyorlar derken bir anda josef, abubakar, gezzal ve fransız sağ bek geldi. hepsi iyi oynamaya başladı.
lige kötü girince herkes kafayı başka yöne çevirdi ama o hamleler sayesinde ilk 11'i gayet iyi bir takıma dönüştü beşiktaş. kalecileri yok sadece. her takım sıkıntılı olunca biraz yaraları saran hoca ve takım öne çıkıyor.

son günlerde yaptıkları transferlerin tamamı tuttu. şanslı bir durum ama oluyor öyle.
kimseyi alamıyorlar derken bir anda josef, abubakar, gezzal ve fransız sağ bek geldi. hepsi iyi oynamaya başladı.
lige kötü girince herkes kafayı başka yöne çevirdi ama o hamleler sayesinde ilk 11'i gayet iyi bir takıma dönüştü beşiktaş. kalecileri yok sadece. her takım sıkıntılı olunca biraz yaraları saran hoca ve takım öne çıkıyor.

Demek ne oluyormuş, 3-4 tane iyi transfer eldeki kadrodan iş yapabilecek 4-5 oyuncu, alt yapıdan çıkan 2-3 oyuncu ile de bir iskelet kurulabiliyormuş.

Bizde bu kadar yılda onca adam geldi ortada takım yok deyince bazıları da yönetim transfer yapmıyor, geçen senelerdeki şampiyonluklar diye bize kaliteli cevaplar veriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt