Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam tebrikler bugün için :ka21:
tek eleştirim mockbaba. kazanılacak bi adam değil gösteriyor kaç maçtır.

transferdeki istediği adamları açıklama stratejisini beğendim.
yönetimi dara sokmak lazım, yoksa gevşeklik yapıyorlar.
şu ihtimal de var tabi, alıcaz diye ağır kazıklanabiliriz. aptür bu sonuçta.

Son düzenleme:
Aciklamalarinin tamamina simdi baktim da hoca cok zeki adam, ellerinden gelenin “daha fazlasi” yapmalarini bekliyorum diyor, taraftarin onunde baski altina aliyor, Apo ve Cengiz baskan bu aksam artik yatamazlar.

Tüh ya, lisedeyken elenmemiz iyi oldu denilen Avrupa Kupası ve gereksiz denilen Türkiye Kupası gibi hafta içi olan maçlara okulu asıp gittiğim için (okul da hocalara maça gittiğimi anlatan boş boğaz bazı arkadaşlar yüzünden) hocalarla çok papaz oldum ama klavye başında Avrupa Kupasından elendiğimiz iyi oldu diyenler kadar Galatasaray'lı bir türlü olamadım. :(

Son düzenleme:
hocam tebrikler bugün için :ka21:
tek eleştirim mockbaba. kazanılacak bi adam değil gösteriyor kaç maçtır.

transferdeki istediği adamları açıklama stratejisini beğendim.
yönetimi dara sokmak lazım, yoksa gevşeklik yapıyorlar.
şu ihtimal de var tabi, alıcaz diye ağır kazıklanabiliriz. aptür bu sonuçta.
Şah kıpırdanmaya başlamışsa oyunun sonu yakındır rengo!!

.
20210109_230024.webp

Nihayet açık açık başımızdaki beceriksiz ve şaklaban herifleri hedef gösterdin tebrikler hocam.

Bugün şikecileri kudurttu helal hocam

hangi maca kafa yordugu takimin maca baslama seklinden belli oluyor. ankaragücü ve biraz erzurum maci disinda kazandigimiz maclarin hepsinde rakipten net olarak üstündük ve daha aktif baslamistik. o seviyenin bir tik üstündeki takimlara karsi bile üstün oynamadigimizda kazanamiyoruz. isteksiz isteksiz savunmada top cevirip laubali basladigimiz maclari alamiyoruz. anadolu takimlarina karsi ilk yarilari cöpe atmaktan vazgecelim hoca. bak görüyorsun yarim saatte maci bitirip rölantiye alabiliyoruz.

Saha dışına konsantre olduğu kadar saha içine ve antremanlara konsantre olsa şimdi en az 7-8 puan fazlamiz vardı

Olmayacağını bile bile ortaya 3 isim attı ki; önümüzdeki hafta kargalar karşısında yaşayacağı hezimetin ihalesi, kendisinde kalmasın.
Aklın sıra yönetimi hedefe koyacak.
İki tarafta bir birinden daha kötü elle tutulur bir yanları kalmadı.

Sezon sonu ikisi de yolcu

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Sezon basinda transfer dönemi sessiz kaldigi icin suclandi,simdi de listesini acikladi topu yönetime birakti diye suclaniyor

Yani ne yapsa yaranamaz cunku Elma veren agac taslanir

Bu arada yazdiklarim sosyal medya daki coluk cocuklar icin gecerli,yoksa Galatasaraylilar Fatih hoca’nin sonuna kadar arkasindadir diye dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt