- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
herkes gider canım hocam kalırResmen yönetim ile hoca arasında savaş var, çok belli...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes gider canım hocam kalırResmen yönetim ile hoca arasında savaş var, çok belli...
İlla bir taraf seçeceksek Galatasaray'a bir şeyler kazandırmış insanı seçelim kank. Cengiz ve avanesinin ne katkısı oldu
Konumuz o mu şimdi kankacım?fatih hoca futbolu unutmuş
sürekli bir yerden vurma peşindesiniz a b c d oynasa neden e oynamıyor diyecek gibisinizYönetim ile arasi herzaman kötüydü bu net belli ama yönetime inat akbaba gibi oyuncuyu oynatiyorsa yönetimi degil galatasarayi cezalandiriyor buna kimsenin hakki yok bu ism terim dahi olsa, cünkü kimse galatasaray dan büyük degildir
Yönetime karşı hocaylayız
Yedekte onyekuru , Bruma , keita , snejder var haklı adamsürekli bir yerden vurma peşindesiniz a b c d oynasa neden e oynamıyor diyecek gibisiniz
adam gelmiş kimse galatasaraydan büyük değildir diyor ne anlatacaksın ki herkes taktisyenYedekte onyekuru , Bruma , keita , snejder var haklı adam
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne bilim bende gaza geldim kankaKonumuz o mu şimdi kankacım?
sakin olalım kanka içimizde bile düşmanlar varne bilim bende gaza geldim kanka