Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim başkan olsa teknik direktörü böyle konuştuğunda kovardı. harcama limiti yokken asla alınamayacak isimleri telaffuz etmek kazanılan son iki maçta maçı değilde başkanı zor duruma sokacak taraftarla karşı karşıya getirecek demeçleri veren teknik adamı başkan fatih terim takım otobüsüne bindirmeden kovardı.

Fatih Terim başkan olsa teknik direktörü böyle konuştuğunda kovardı. harcama limiti yokken asla alınamayacak isimleri telaffuz etmek kazanılan son iki maçta maçı değilde başkanı zor duruma sokacak taraftarla karşı karşıya getirecek demeçleri veren teknik adamı başkan fatih terim takım otobüsüne bindirmeden kovardı.
doğru söylüyorsun sanki yönetimle daha önce sıkıntı yoktu da şimdi konuşuyor.
yönetimin onlarca hatası oldu sırf fatih terim ses çıkartmadı ve olanlara göz yumdu diye taraftar tepki vermedi.

şimdi destek göremedim diyor kimden destek bekliyorsun ki ultraslandan mı ?

yönetimin onlarca hatası oldu sırf fatih terim ses çıkartmadı ve olanlara göz yumdu diye taraftar tepki vermedi.

Ftorculardan destek bekliyor Dorukcuğum sizi ilgilendiren bir mevzu yoktur ortada.

Tabii ki onlardan bekliyor, göreve son gelişinde yani Tudorun gönderilme sürecinde arkasında kim vardı Terim'in? Terim'in tek hesaplayamadığı şey bunların çıkarı neredeyse o tarafa yanlanmaları durumudur.Bir nevi etme bulma dünyası yani...

hocam çakallar evcilleşmiyor malesef

her daim beslemezsen acıkınca bu kez sana saldırıyorlar

hele de başkasından beslenme şansları doğduysa vay haline

Ftorculardan destek bekliyor Dorukcuğum sizi ilgilendiren bir mevzu yoktur ortada.

Dün akşamdan beri yazılanların tamamını okuyamadım Ahmet. Farih Terim, İrfan Can transferinden çok yüklü bir komisyon alacaktı, transferin gerçekleşmemesine bu kadar sinirlenmesinin asıl sebebi bu yazan oldu mu?

Dün akşamdan beri yazılanların tamamını okuyamadım Ahmet. Farih Terim, İrfan Can transferinden çok yüklü bir komisyon alacaktı, transferin gerçekleşmemesine bu kadar sinirlenmesinin asıl sebebi bu yazan oldu mu?

Bütün sırrı bozdun hacı, tepkinin asıl sebebinin bu olduğu kulislerde konuşuluyor ancak gsc forumda uyanan olmamıştı duruma gördüğüm kadarıyla. Neyse ki 3-4 ay kaldı sonrasında her şey mükemmel olacak. Özlediğimiz, alışık olduğumuz avrupa galibiyetleri, %100 verim alınan transferler ve total futbola döneceğiz. Zaten bildiğin üzere Galatasaray adı şampiyonluk için yeterli olacaktır o kısmı konuşmaya gerek görmüyorum artık yerel kupalar kesmiyor, tatmin etmiyor taraftarı ama total futbol-scout transferleri-alt yapıdan takıma katılacak gençleri düşündükçe içim içime sığmıyor işin doğrusu. Çünkü ftorsuz genelde bunlar olur bilirsin old school bir cimbomlu olarak.

Terim bu işi artık yapamıyorsa bu ülkede kim yapabiliyor da bu işten ekmek yiyebiliyor acaba, enteresan argümanlar.

Harcama limiti topçularını satabilecek kabiliyette isen toparlanır değil mi ? Başkan ve yönetimi iki yıldır kepaze bir yönetim gösteriyor , gerekli transferleri hiç bir zaman yapamadıkları gibi bir dolu gelirden olduk basit basit gruplardan çıkamayıp. Bunlar bomboş argümanlar. Adam gibi bir yönetim olsa kaynak oluştururdu gol kralını satmayı becerirdi , bir şekilde kaynak yaratırdı , yaratamayanın senden benden ne farkı var da başkan oluyor ? Başkanı zor duruma sokmuşmuş , başkanın ve yancısının kulübü soktuğu zor durumlara hocayı devamlı olarak ite köpeğe yem etmelerine ne diyelim ? Geçiniz.

Hocanın serveti en az 20-30 milyon dolar olmuştur . Başkanlığa aday olabilir zaten Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak kasa kolaylığı sağlamıyor . Başkan terim antrenör sumidica . Paranın her kuruşu sorulur ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt