Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
160 bin Tweet'e ulaştı #YalnizDegilsinFatihTerim etiketi, artık milletin derdi transfer filan değil bu beceriksiz, art niyetli yönetim paralı kalemleri ile birlikte defolup gidecek

olayın o büyük bu büyüklükle ne ilgisi var da suyu bulandırıyorsun
Kimse suyu bulandirmiyor evet yönetim rezil ötesi ama bu demek degilki terimin yapti hatalari görmezden gelelim, akbaba nedir neyin israri bu? Cok mu zor babeli forvet arkasinda deneyip keremi kanatda oynatmak, varmi akbaba israri icin bir mantikli düsünce?

Gerçekten bıkmış gibi bir hali var ama bırakıp gittikten sonra içinin kolay kolay rahat etmeyeceğini biliyor.Takım ne zaman hem idari hem sportif tam olarak oturursa o zaman bırakacağını düşünüyorum ama ne zaman oturur allah bilir.

Kimse suyu bulandirmiyor evet yönetim rezil ötesi ama bu demek degilki terimin yapti hatalari görmezden gelelim, akbaba nedir neyin israri bu? Cok mu zor babeli forvet arkasinda deneyip keremi kanatda oynatmak, varmi akbaba israri icin bir mantikli düsünce?
abi babel koronadan yeni toparladı hatta toparlanmış bile değil kerem de genç acemi akbaba zorunluluktan oynuyor kaç tane seçenek var da bir oyuncudan dolayı karar kılıyorsun

Herkes yarın yollanacağını yazıyor twitterda. Gözünüz aydın :)

gözünüz aydın anti terim tayfa artık modern futbol evlatlık ıvır zıvır konuşmayacaksınız

alman hocanız mc başkanınızla size mutluluklar tr futbolun gerçekçi dünyasından ayrılıp hayalperest takılan tayfa

gencler macinin sonunda yaptigi transfer konusmasi o kadar sacma o kadar suursuzca idi ki olayların nereye gidecegini ya kestiremedi ya da büyük bi ustalikla yazdığı tiyatronun finalini izletiyor. birak onu istiyorum bunu istiyorum demeyi bunu taraftar desin sen niye milyonlara karsi konusuyosun? neymis yonetime laf carpiyomus da islerini yapsinlarmis gecin bunu, ha yonetim desen zaten beceriksizler ordusu zavalli herifler ama bunu bu sekilde yapinca sonuclarini goruyoruz
simdi de yalnizim kontratim bitiyor havalarina girmis hocamiz, yemeyiz artik hocam gec bu ayaklari demirorenle ekranda siritirken biz de yalnizdik. dun taraftra sozum var diyosun bugun kisilere veya gruplara degil galatasaraya sozum var oluyor
soz moz yok istifa edeceksen et etmeyeceksen her ay olay cikarma.

20210112_214907.webp

uA'dan veya yönetimden yana tavır koyan, bu fotoğrafa iyi baksın.

Bu adam çıktığı yolda yalnız yürümeyecek.

Harbiden kovuldu mu?

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt