Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen vasat kadroyla harika işler çıkarırken çağdaş atan vasat kadroyla harika işler çıkarırken fatih terim'in transfer yapamadık ondan kötüyüz deme hakkı yok.

Bu akşamki emre akbaba tercihini kimse açıklayamaz.. Rakibin 10 kisiyken topu mu tutacaksin rakip sahaya maç mi yikacaksin neden alırsın bu adamı.. zaten 10 kişi kalenin onundesin kılınci akbabayi ne yapacaksın sana kerem lazım hatta yedekte varsa sekidika bile olur kontra yapacak adam lazım.. burada mesele iyi kötü oynamalari falan değil yaptığımız değişiklikler saçma otesiydi . Zaten ne zaman şu 3 lu savunmaya geçsek hep gotumuzde patlıyor o ayrı bir komedi..
Bjk biz 10 kişi kalınca sezonun en rahat 35 dksini oynadı çünkü gol atma ihtimalimiz 0 in bile altındaydı.. Golleri yedikten sonra 1-2 yalandan pozisyon bulduk işte sisirmeyle..

hele ki şu 10 kişi kaldıktan sonra 3-5-2ye dönmesi ayrı bir rezaletti.

bu takım 3 stoperle oynamaz. uyum bir anda yok oluyor 3 stoperle. bunu gör hocam artık

Yine inanılmaz berbat bir futbol.
Kadro mu yetersiz diyorsunuz?
Bu şu an bu leş ligde birinci olan BJK’nin maça başladığı kadro.

Arkadaşlar M. United, City, Liverpool, PSG vesaire ile oynamıyoruz.

Yeter artık. Bu anormal berbat, ruhsuz, iğrenç futboldan bıktım. Karşında bir sürü beş para etmez rakip var.

Futbolcuların fit olmamalarından bıktım.

Sürekli gerçekleşen adele sakatlıklarından bıktım.

Bu kulüp dingonun ahırı gibi yönetiliyor, yönetiminden, teknik direktörüne kadar.

Ekli dosyalar

• B2AAF3EB-78B0-41DF-AB94-94B37735A72B.webp
    B2AAF3EB-78B0-41DF-AB94-94B37735A72B.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 17
Lan he o yüzden kaybettik zaten.

Hadi işinize bakın ya
Cuneyt cogu sebebi kaybetmemizin ama enlmre akbabayi oyuna almak rezalettir. Acik alanda neyapacak top mu surecek calim mi atacak. Bir nedeni olmali oyuna girmesinin. Kerem girse birsey yapamasa hocaya birsey drmem ama onun adam gecme sprint atma ihtimali var ya

Takımda disiplin zaten yok 3 sezondur ama işin kötü yanı ciddiyette yok maçları hazırlık maçı havasında oynuyorlar biraz ciddiye alınca galibiyet serisi yapabiliyoruz oğulcanla taylanla ömer bayramla hemde

Bugün ki maç için birşey demeyeceğim ama belhandayı daima ilk 11 başlatması çok üzücü ve düşündürücü buna verdiği töleransı yerli hiçbir futbolcuya vermedi hatta herhangi bir yabancıya da vermedi.Bunun ne ayrıcalığı var çözebilen yok sanırım.

Umarım belhanda da terimde gider.Bu takımın bu zihniyetten kurtulması şart değişim olmazsa daha çok söver sayarız biz.

Ciddi bir soru soracağım. Geçmiş seneleri geçtim bu sene gerek oyuncu değişikliği, gerekse oyun içi taktik değişikliği ile çevirdiği bir maç gördünüz mü? Oyuncu değişikliği ezbere, oyun taktiği ezbere, değişiklik dakikaları bile aynı. Eski Terim olsa 30. dk. müdahale ederdi. Bitmiş artık kabul edelim, daha da geç olmadan...

Yönetim kadar sende suçlusun hoca Feghouli dururken Akbaba'yı almak nedir

Bu akşamki emre akbaba tercihini kimse açıklayamaz.. Rakibin 10 kisiyken topu mu tutacaksin rakip sahaya maç mi yikacaksin neden alırsın bu adamı.. zaten 10 kişi kalenin onundesin kılınci akbabayi ne yapacaksın sana kerem lazım hatta yedekte varsa sekidika bile olur kontra yapacak adam lazım.. burada mesele iyi kötü oynamalari falan değil yaptığımız değişiklikler saçma otesiydi . Zaten ne zaman şu 3 lu savunmaya geçsek hep gotumuzde patlıyor o ayrı bir komedi..
Bjk biz 10 kişi kalınca sezonun en rahat 35 dksini oynadı çünkü gol atma ihtimalimiz 0 in bile altındaydı.. Golleri yedikten sonra 1-2 yalandan pozisyon bulduk işte sisirmeyle..
Emre Akbaba'yı karşı taraf 10 kişi kalmışken bile oyuna almaması lazımken biz 10 kişi kalınca alıyor, delirecem ya.

Emre Akbaba'yı karşı taraf 10 kişi kalmışken bile oyuna almaması lazımken biz 10 kişi kalınca alıyor, delirecem ya.

hocanın yaptığı akbabanin formundan bağımsız çok saçma bir hamleydi.. bu adamı alırsan rakip 10 kişi kalırsa alırsın ancak fizik kondisyon yok enerji yok hız yok süt çekemez ne bokuma alıyorsun maca

Sıkıldım artık bu rezil futboldan

Sıkıldım artık bu rezil kadro yapılandırmasından

Sıkıldım artık yanlış değişikliklerden

Sıkıldım artık taktiksizlikten

Sıkıldım artık disiplinsizlikten

Sıkıldım artık evlatçılıktan

Sıkıldım artık forma adaletsizliğinden

O yüzden hiç lamı cimi yok

Hemen derhal İSTİFA

Sergen vasat kadroyla harika işler çıkarırken çağdaş atan vasat kadroyla harika işler çıkarırken fatih terim'in transfer yapamadık ondan kötüyüz deme hakkı yok.
Katılmıyorum

vasat falan değil bjknin kadrosu

kalede ve belki defansa oyuncu ihtiyaçları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt