Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam vur neşteri vur... yoksa tüm kabahat sana kesilir..

Diagne..emre akbaba.. satın gitsin oynatma artık şu inadın nelere maloldu bak..

Bırakın bu işleri Gs seviyesinde 2-3 adam hariç kaliteli oyuncu yok. kim gelirse gelsin takımın sıralamadaki yeri 4-6.

Bomboş bir konuşma. Bomboş kurgu. Hoca 3 senedir takımın ne yaptığı belli değil. Taraftara küfreden belhanda kesintisiz oynarken o kulübede çürüyen gençlere acıyorum. Neden altyapıdan gelen yok biliyomusun hoca, çünkü terazinin ölçüsünü kaçıralı çok olmuş. Senden olmayacak bu saatten sonra. Galatasaray olmasaydı hayatında adanalı Fatih olarak kalacaktın bunu sakın unutma.

Hoca çık ve deki bu kadro ile bu kadar , bu kadro ile şampiyonluk beklemesin kimse de.

Bu kadro ile de şampiyonluğa oynarım sampiyon olurum filan deme oyle dersen butun oklari kendine cekerin.

Biz Fenerle alay ettik yıllarca Aziz Yıldırım Feneri hafta sonu hobisi olarak kullanıyor diye, aynı şeyi şimdi bu Terim yapıyor. Bir yerden teklif gelse bugün satar takımı kaçar, biryer dediğimde milli takım başka kim teklif yapacak buna. Ama artık milli takımdan teklif alma şansı da kalmadı çünkü onlarlada kavga etti. Şimdi de söz verdim bırakmam diyor aga beeeee. Yılda 20 milyon TL alıyorum söz verdim bırakmam 😄 Yeni yönetim basacak tekmeyi sana sen bırakmasanda.

Bu arada bu Albayrak denilen arkadaş nerde neden falçaodan haber vermiyor

hocam için ffpyi ve limitleri delip 15 m avroluk bütçe verin yurtiçinden hedeflediği topçuları alsın. corona bitsin. sonra başkaca istediği ne şart varsa karşılayın ki şampiyon yapsın.

bak rakiplerine kadrolar derin para bol. corona mağduriyetleri de yok

Emre Akbaba
Emre Kilinc
Diagne
Linnes
Sener
Tasdemir
Taylan
Ogulcan
Donk
Okan
Fatih
Arda

Kadro kalitesi yerlerde. Bu oyuncular ile sampiyonluk mucadelesi veriyoruz. Soyleyeceklerim bu kadar.

İşe yarar kadro verilirse birşeyler çıkarıyor. Şampiyonluğa oynuyor tamam ama kadronun bu hale gelmesinde kendisinin rolü büyük.

Her ne kadar çok sevsem de ,sene sonu vedalaşmak lazım.
Ama kendi istemez ise bırakmaz.

Yönetime karşı hocanın yanında durduk daha da durmalıyız bunda problem yok. Zira 3 büyük takımın en berbat kadrosu bizde, Şu anki hallerine bakmadan sene başı itibariyle Cagne, Falcao, Babel, Arda, Oğulcan, Taylan, Emre, Orkun falan bir düşünelim. Mesela takımda Gezzal mi istersiniz Oğulcan mı? Veya Abubakar mı istersiniz Falcao (Bizdeki haliyle) ve Cagne mi? Keza josef, Atibaya karşılık Belo, Taylan. Kadro sıkıntılı yönetim beceriksiz net.

Gelgelelim hocanın da kafasında bazı şeylerin oturması lazım bir zahmet artık. Açıkçası eski enerjisini göremiyorum. Belki transfer dönemi olduğu için bilinçli yapıyordur bilmiyorum. Ama kendine dönmeli kendi olmalı oturtmalı artık bazı şeyleri. Milletin gegenpressing falan bu oyunları 20 sene önce oynatıyordu. Şu an sadece biraz pas oyunu oynayabiliyoruz başka oyun planımız yok. Tamam yönetim boş küme kabul ama hoca da kendine bakmalı biraz...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt