Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim ne yapsın bu çoluk çocuk kadroyla?

Alanya maçında Etebo kırmızı görür. Kaybederiz.
Emre Kılınç Antalya maçında kırmızı görür. Berabere kalırız.
Diagne Beşiktaş maçında kırmızı görür. Kaybederiz.

Böyle sorunlu bir kadro ile ne kazanabiliriz?

Ozaman söyle soru sorcan, bunlari getiren ve oynatan kimdir?

Sende haklisin tabi ama hata bizim Hocamizda da var.

Fatih hocanın yönetim transfer mevzularından dolayı kafayı sahaya veremediği belli. Gidişat iyi gözükmüyor.

Eğer bunu dediyse şu saatten sonra kimse yönetime suç atmasın.

Biz burada yırtınıyoruz, hoca halâ yönetime yumuşak laflar ediyor.

Hocam bundan sonra alınacak her kötü sonucun sorumlusu sensin.
Alan memnun satan memnun millet burada kendini yırtıyor. Transfer için uğraşıyoruz ama fakiriz olursa olur olmazsa olmaz napalım 6. oluruz tadında demeçler. Biz efsane yakıştırması yapıyoruz açıkçası daha radikal tavırlar bekliyorum hocadan bu şekilde ben paramı alır antremanımı yaptırır giderimden öte bir şey göremedim

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocama atılan iftiraları kınıyorum

Oyuncu tercihleriyle artık iyiden iyiye takıma ve kulüpteki sinerjiye zarar vermeye başladı. Her maç öncesi "sıçtık" laflarını duymaktan hepimiz bıktık artık. Maç içinde oyuncu değişikliklerine hiç girmiyorum bile...

Transfer konusuna gelince: Valla ben kendimi bildim bileli hocanın aldırdığı hemen hemen hiçbir transfer tutmadı. İşin garip tarafı transferde beceriksiz bir yönetim de olunca tabiri caizse boku yedik yani. Diagne'nin transfer edilmesi, üstelik bu kadar parayla alınması hangi kafayla anlatılır bilemiyorum(çapsız taraftarların transfer öncesi ve sonrası orgazm olmasına girmiyorum bile).

Bırak başkanlığa adaylığını koy. Sen de rahat et, biz de...

Takımda oynayanlardan kaçını hoca getirdi kaçını yönetim dikte etti? Ya da yönetim hocaya bunu aldık hocam sana sormadık kusura bakma diyebilir mi? Bunların cevabını bulursak önümüze daha rahat bakarız.

Evet, hoca nihayet basbasa kaldik. Soyle bakalim. Elin oglu 18-19 yasindaki tıfılı 90 dk sol kanatta oynatiyor da sen niye hala Akbaba'dan, Babel'den falan umut bekliyorsun? Korkunun ecele faydasi yok hoca. Sal cocuklarin sahaya az hareket gelsin bea.

15 yasindaki ridvan bizim sag kanadi otoban yapti
ft bu konuda cok korkak, bir sergen kadar olamiyor
ciddi ciddi 40 yasindaki seneri oynatti la adam

transfer yapamiyorsak en büyük suclusu ftdir
nerde cer cöp varsa fahis fiyatlara aldirdi

sirf su ikileye bu paralari gömmek yerine iki tane genc cikarttip oynatsaydin abi
hani ne kaybederdin?

irfan ne olursa olsun alinmamali
bu gidisle gelecek yillarimiz da cöp olacak

“Profesyonel futbolcu Şener Özbayraklı ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2019-2020 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcunun eski kulübüne 4 milyon avro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Her bir futbol sezonu için oyuncuya net 1 milyon 750 bin avro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Osmanlı zamanında yeni sadrazam göreve gelirken eski sadrazam ona üç adet zarf vermiş her başın sıkıştığında sırayla aç diye. Yeni sadrazam ilk sorun çıkınca ilk zarfı açar bakar. Zarfta hemen düşmanlarını suçla diye yazıyormuş. Sadrazam bunu yapmış bir süre işler yoluna girer gibi olmuş. Aradan zaman geçince yeniden sorunlar çıkınca sadrazam ikinci zarfı açmış. Zarfta etrafındakileri çevreni suçla. Sadrazam bu sefer etrafını suçlamış işler bir süre daha devam etmiş. Aradan gene zaman geçince sorunlar yeniden ortaya çıkmış sadrazam son zarfı açtığında sende üç zarf hazırla yazısını görmüş.
Fatih Terimde ilk olarak mhk federasyon diye ilk badireyi atlattı şampiyonda oldu. Sonra yönetimi başkanı suçladı artık sırada yeni antrenöre üç zarf hazırlamasının zamanı geldi.
Fatih hoca yorgun doymuş ara vermeye hatta emekli olmaya ihtiyacı var bu yönetimin miadı doldu. Kendilerini değil galatasarayı düşünsünler ve yeni dinamik başarıya aç bir yönetimin ve hocanın önünü açsınlar iş işten geçmeden.

+35 yaşta genel olarak görülen hoca düşmanlığı yeni tez konum bellidir araştırıp takipçisi olacağım

Hala yanlışı savunacağız diye yirtinan, tek eleştiri dahi yapmayıp sürekli biat eden 3-5 kişi kaldı çok dikkat çekiyorlar, takımımızın içinde bulunduğu ve daha da batmakta olduğu durumdan memnun olan ama bunu biatcilikla maskelemeye çalışan bir kitle var...

Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Sneijder, Umut Bulut

Bundan 5 gömlek üstün mü bu akşamki oyuncular?
Sneijder atıyordu muslera tutuyordu 1 gol atıp maçı alıyorduk. Isimlerden bağımsız futbolumuz berbattı, takım oyunu olarak bakarsan daha potansiyelli bir kadro olduğu gerçek.

+35 yaşta genel olarak görülen hoca düşmanlığı yeni tez konum bellidir araştırıp takipçisi olacağım

+30 (+28 de diyebiliriz belki) daha çok Terim’i koruyor. Bence yanlış bir tez konusu olur. Ergenleri araştır derim bu konuda daha çok.

Ben eleştirilerimi yazıyorum , iyi bir yönetim yapılanması ile kendisinin de ayrılıp , yeni bir sürece girmemiz gerektiğini de yazdım.

Ama sadece nefret dolu , hiçbir yapıcılığı olmayan söylemleri de tasvip etmiyorum.

Herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir , içinden eleştirip yazıya dökmüyor olabilir . Hocaya olan nefret bitti sıra destek olanlara mı geldi ?

Sene sonuna kadar en azından takımın başında, şampiyon olamasa da , yapıcı olarak eleştirir desteğimi sunarım . Elimden gelen bu.

Sonrası yeni gelen yönetimin elinde , yeni bir süreç başlatmak için çapları yetecek mi göreceğiz.

Seni bu çapsız yönetime yem etmeyeceğim hocam önce adam akıllı transfer yapılsın bu adamın elinde asa mı var oğulcan taylan emre a emre t fatih okanlarla şampiyon bekleyen, türkiyedeki kirli siyasetin kirli futbola bu kadar iç içe olmasına aldırış etmeyen, hayaller hülyalar aleminde takılan sen gidince her şeyin süper ilerleyeceğini zannedenlere inat biatçıysak biatçıyız Allah sana uzun ömürler versin hocam

Merak ettiğim konulardan biri de diyelim ki bu sezon şampiyon olamadık. Oldu sana iki sene.

Yeni yönetim devam etti hocayla ve yine olamadık. Oldu sana üç sene.

Yani merak ettiğim bunun sınırı nedir ?

Kimse kusura bakmasın ama bir insan istisnasız her yönetimle sorun yaşamaz. Yaşarsa biraz dönüp kendine de bakması lazım.

Her zaman çok iyi kadrolar elinde olmaz. Ancak sen iyi bir antrenörsen elindekinden maksimum verim alırsın. Hoca kötü demiyorum ancak eskisi gibi olmadığı çok açık.

Bizim için en doğrusu yeni yönetimle birlikte yeni hocanın ( yeni bir isim ) başlaması. Yoksa yine yönetimle sorun yaşayacak ve yine olan biz taraftarlara olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt