Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba iyi bir oyuncu bana göre ben başka zamanda söyledim. Oyun formatına çok uygun değil. Akbaba bize gelmeden önce gölcü özelliği ile biliniyordu. Burada kısıtlandığını düşünüyorum set oyunlarıyla ve pas futbolunun ağırlıklı kullanılmasıyla. Ayrıca Belhanda ve Akbaba aynı anda oynamaz bana göre. Alanı topu paylaşamıyorlar. Ama Emre Akbaba Belhandadan iyi bir futbolcu bana göre her halükarda. gördüğüm şu adam moral olarak bitik. Oyununu oynamaya çekiniyor yer edinemedi takımda sakatlıklarında etkisi oldu. Bir sene kiralansın bence oyununa katkısı olur.

şu kadroyu 20 teknik direktöre ver hangisi alır 33 puan
Bence yanlis soru, bu kadro ve bu teknik direktorün takimi Galatasaray olmasa acaba kac puan toplardi? Sirf Galatasaray korkusu yüzünden bazi takimlar haddini bilerek oynadi. Ve puanlar aldik, cezaretle karsimiza cikanlar ise bir sekilde bizi zor durumda birakti.

Kerem iyi bir oyuncu bunu hocada başkanda taraftarda kabul ediyor aksi takdirde penaltı kaçırışı neden bu kadar konu edilsin üzülünsün. Zamanı var demek ki biraz daha. Yavaş yavaş süre alacaktır.

Yine söylüyorum yönetim yapması gerekenleri yapacak kendi alanları dolduracaklar konuşması gerekiyorsa konuşacak transfer işini ellerinden geldiği kadar yapacaklar. Başarı olmazsa o para suyu iyice kesilir.

Kerem iyi bir oyuncu bunu hocada başkanda taraftarda kabul ediyor aksi takdirde penaltı kaçırışı neden bu kadar konu edilsin üzülünsün. Zamanı var demek ki biraz daha. Yavaş yavaş süre alacaktır.

Hoca 22 yaşındaki topçulara çocuk gözüyle bakmasa yavaş yavaş süre almayı beklemeyecek. Ama Arda Babel Ömer ve Akbaba tecrübelilerinden sonra 5. tercihi hocanın.

Tam Kerem şans bulacak diyorsun hop Arda Ömer değişikliği. Tam 90dk oynar diyorsun 11de solda Akbaba torpillisi. Tam diyorsun 70lerde girmeye başladı gösterir kendini hop 33lük gamsız Babel kapmış formayı.

Benim hocaya hiçbir inancım kalmadı. Ezberlerinin dışına çıkamıyor maalesef.

1610961493579.png

Hoca 22 yaşındaki topçulara çocuk gözüyle bakmasa yavaş yavaş süre almayı beklemeyecek. Ama Arda Babel Ömer ve Akbaba tecrübelilerinden sonra 5. tercihi hocanın.

Tam Kerem şans bulacak diyorsun hop Arda Ömer değişikliği. Tam 90dk oynar diyorsun 11de solda Akbaba torpillisi. Tam diyorsun 70lerde girmeye başladı gösterir kendini hop 33lük gamsız Babel kapmış formayı.

Benim hocaya hiçbir inancım kalmadı. Ezberlerinin dışına çıkamıyor maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 108783
Bazi futbolcular 22 yasinda dünya yildizi olmaya giderkene bizim hoca 22 yasindakine 17 yasina daha yeni basmis bir cocuk görüyor, yok yani yetersize neden kadroya giriyor?

Eyvallah bu sezon özellikle oyuncular hem nitelik hem nicelik olarak yetersiz diyelim. Ben çok katılmıyorum ama diyelim ki öyle olsun.

Geçen sene başında bakalım orta sahamıza.

N'Zonzi - Lemina - Seri - Akbaba - Selçuk - Taylan - Belhanda. Kaçını verimli kullanabildi hoca ? Pandemi falan demeyelim. Sadece biz yaşamadık pandemiyi. Bütün kulüpler yaşadı. Öyle korona olan oyuncumuz da yoktu.

Hocanın en güçlü olduğu tarafı elindeki malzemeyi verimli kullanmasıydı. Yani eskiden öyle idi. Şimdi ise tam tersi. Maalesef ama gerçek bu.
[/QUOTE]
hocanın geçmiş yapısından bazı özelliklerini yitirdiğine ben de katılıyorum..yani eski terim olsa şöyle yapardı diyeceğimiz şeyleri kendisinde göremiyoruz..ama saydığın orta saha da lemina kaç maç sakatlandı kaç maç oynadı..lemina oynadığı maçlardada bene verimli oldu..keza seri bir çoğumuz agresif bir orta saha olmadığından beğenmiyoruz ama bence geçen sene ortalamanın üstünde verim verdi..ki hocanın oyun anlayışında önemli idi..serinin özellikle zorluğu yüksek derbi ve avrupa maçlarında takımın pas bağlantısında ne kadar rahatlattığını gördük.pandemiden önce yakalanan galibet serisi ve oyun anlamında ki istikrarı iyi oyunu yok mu sayalım...emre akbaba deniyor ki bende bu sene zerre beğenmiyorum..fatih hocanın da ısrar ile oynatmasını anlayamıyorum...ama emre akbaba nın iki defa ayağı kırıldı..hemde üst üste oldu bu...ve futbola dönemedi işte..bu hali onu gösteriyor...yoksa öyle çok gömülecek oyuncu değildi..en azından ceza sahası içinde gol vuruşlerı iyi olan şutu iyi olan bir oyuncu idi transfer edildiği dönemde...
pandemi bahane değil her takıma pandemi oldu deniyor da..hoca covid oldu başkan ın kanser hastalığı teşhis edildi üstüne pandemi sonrasındaki rize maçındaki muslera nın ayağı kırıldı..andone nin çapraz bağları koptu..darbeye bağlı sakatlıklar..marcao sakattı , luyindama zaten yoktu..yani o süreçte fatih hoca da hiç motive değildi takım motive değildi..bu pandemi sonrası motivasyon ve hazırlanma işi hocanın suçu mesela..ama genel anlamda çok dezavantajlı idik pandemi sonrası..onyekuru lig devam ederken monacoya döndü...bunları es geçebilirmisin.

Bazi futbolcular 22 yasinda dünya yildizi olmaya giderkene bizim hoca 22 yasindakine 17 yasina daha yeni basmis bir cocuk görüyor, yok yani yetersize neden kadroya giriyor?
Taylana Ogulcana Emre Kılınça bile Wonderkid olarak bakan bir zihniyetden ne bekliyorsun.

Eyvallah bu sezon özellikle oyuncular hem nitelik hem nicelik olarak yetersiz diyelim. Ben çok katılmıyorum ama diyelim ki öyle olsun.

Geçen sene başında bakalım orta sahamıza.

N'Zonzi - Lemina - Seri - Akbaba - Selçuk - Taylan - Belhanda. Kaçını verimli kullanabildi hoca ? Pandemi falan demeyelim. Sadece biz yaşamadık pandemiyi. Bütün kulüpler yaşadı. Öyle korona olan oyuncumuz da yoktu.

Hocanın en güçlü olduğu tarafı elindeki malzemeyi verimli kullanmasıydı. Yani eskiden öyle idi. Şimdi ise tam tersi. Maalesef ama gerçek bu.
hocanın geçmiş yapısından bazı özelliklerini yitirdiğine ben de katılıyorum..yani eski terim olsa şöyle yapardı diyeceğimiz şeyleri kendisinde göremiyoruz..ama saydığın orta saha da lemina kaç maç sakatlandı kaç maç oynadı..lemina oynadığı maçlardada bene verimli oldu..keza seri bir çoğumuz agresif bir orta saha olmadığından beğenmiyoruz ama bence geçen sene ortalamanın üstünde verim verdi..ki hocanın oyun anlayışında önemli idi..serinin özellikle zorluğu yüksek derbi ve avrupa maçlarında takımın pas bağlantısında ne kadar rahatlattığını gördük.pandemiden önce yakalanan galibet serisi ve oyun anlamında ki istikrarı iyi oyunu yok mu sayalım...emre akbaba deniyor ki bende bu sene zerre beğenmiyorum..fatih hocanın da ısrar ile oynatmasını anlayamıyorum...ama emre akbaba nın iki defa ayağı kırıldı..hemde üst üste oldu bu...ve futbola dönemedi işte..bu hali onu gösteriyor...yoksa öyle çok gömülecek oyuncu değildi..en azından ceza sahası içinde gol vuruşlerı iyi olan şutu iyi olan bir oyuncu idi transfer edildiği dönemde...
pandemi bahane değil her takıma pandemi oldu deniyor da..hoca covid oldu başkan ın kanser hastalığı teşhis edildi üstüne pandemi sonrasındaki rize maçındaki muslera nın ayağı kırıldı..andone nin çapraz bağları koptu..darbeye bağlı sakatlıklar..marcao sakattı , luyindama zaten yoktu..yani o süreçte fatih hoca da hiç motive değildi takım motive değildi..bu pandemi sonrası motivasyon ve hazırlanma işi hocanın suçu mesela..ama genel anlamda çok dezavantajlı idik pandemi sonrası..onyekuru lig devam ederken monacoya döndü...bunları es geçebilirmisin.
[/QUOTE]

Seri, N'Zonzi, Lemina transferin son saniyesinde geldi. N'Zonzi hariç ikisinden oldukça faydalandık. Lemina 2 maç oynayıp 3 maç sakatlandığı için bu kadar faydalanabildik. Selçuk zaten çoktan futbolu bırakmıştı. Belhanda için bir şeyler söyleyip ceza almak istemiyorum. Akbaba zaten sakatlıktan döner dönmez aynı yerden tekrar sakatlandı, pandemiden sonra toparlayamadı. Taylan için bırak tavşanı şapkadan hayvanat bahçesi çıkarttı resmen.

Hocanın bu futbolcular içinde tek hatası formsuz Emre Akbaba'ya çok güvenmesi ve Belhanda ısrarı ki Belhanda'nın ne yapacağı gerçekten belli olmuyor.

Son düzenleme:
Diagne’ye hala Fatih Terim transferi diyenler var. Fatih Terim transferleri Ogulcan, Omer, Arda, Akbaba, Sener, Fatih, Kilinc, Babel, Taylan. Luyindama ve Marcao scout transferi. Diagne ise Albayrak’in kazigi.

Diagne’ye hala Fatih Terim transferi diyenler var. Fatih Terim transferleri Ogulcan, Omer, Arda, Akbaba, Sener, Fatih, Kilinc, Babel, Taylan. Luyindama ve Marcao scout transferi. Diagne ise Albayrak’in kazigi.
Hmm, evet Fatih Terim'in oldugu yerde Diagne'ye onay verilmeyecek ve o adam florya'ya ayak basicak! Bir Fatih Terim sempatizani olarak buna inanabiliyor olman biraz tuhaf renkdas.

Hmm, evet Fatih Terim'in oldugu yerde Diagne'ye onay verilmeyecek ve o adam florya'ya ayak basicak! Bir Fatih Terim sempatizani olarak buna inanabiliyor olman biraz tuhaf renkdas.
Diagne transfer doneminin son gununde geldi guzel kardesim. O gune kadar agustos’dan beri takimda forvet yoktu. Beceriksizler listedeki oyunculari alamayinca son gunlerde Apo caresizlikten Diagne’yi hoca’ya onermistir, hoca’nin yerinde olsan sen ne derdin? Yok kalsin forvetsiz sampiyonluk mucadelesi veririz mi derdin yoksa tamam gelsin zaten ligin gol krali sampiyon olursak zarar etmeyiz mi derdin? Kaldi ki hoca da Diagne transferinde zarar etmeyecegiz dedi ama oyuncu satisi konusunda bizim beceriksizleri hesap edemedi.

Eger Diagne hoca’nin listesinde olsaydi Diagne son gun degil transfer doneminin ilk gununde florya’da olurdu. Aynisi Mitroglou transferi icin gecerli.

Durumdan memnun olanı görmedim ben bu forumda...ama dediğin gibi 3-5 kişi var tam tersi özellikle böyle kötü giden süreçlerde ortaya çıkıp sadece ama sadece hocaya sallayan..biatçılık diyorsun da sürece baktığında tek sorumlu hocayı görüp birde futbol argümanı olmadan saçma sapan dalga geçercesine uslupsuzca söylemler mi biatçı olmamak ve gerçeği görmek..fatih hocanın da tonla hatası var elbette..ki burada eleştirilmiyor lafına asla katılmıyorum..en çok bu forumda eleştiriliyor...haklı gerekçeler ile eleştiren renktaşlar var...ama kalkıp saygısızca dalga geçercesine söylemler ile gitmesini istemek hiç akla uygun değil...hele bir de kini ve takınısı olan şahıslar var ki herkes biliyor kimler olduğunu..bulunduğumuz süreci iyi tahlil ettiğimizde hocanın hataları olmasına rağmen takımın başında olması lazım..ali koç ve arkasındaki güruh,tff,mhk ve medya neden sadece hoca üzerinden operasyon çekiyor bir düşünmek lazım..saha içi saha dışı olaylarda yönetimin sessizliği ve transferde ki, tutumunu da eklediğimizde bu kadro ile bu kadar puanı toplamak ve hala yarışın içinde olmak bile başarı emin olun..dün sergen yalçın basın toplantısında şöyle bir cümle kullandı..7 tane merkez orta saha oyuncumuz var dedi..hepsini en verimli şekilde kullanacağız dedi..bizim kaç merkez orta saha oyuncumuz var ? orijini merkez orta saha olan futbolcuları sayalım kaç tane..fatih hocayı da eleştirelim elbette emre akbaba olayından tut maç içi oyuncu değişiklerinden tut bazı kuru inatlarına kadar bir sürü şey sayılır..bunlar da zaten söyleniyor..ama eleştiriden öte mesajlar var içeriği de argümanı da kin içeren düşmanlık içeren..geçtiğimiz süreçte fatih hoca yerinde kim olursa olsun çok daha rezil bir durumda olurduk..bunu geçmiş dönemlerde de yaşadık..

Ben forumdan bahsetmedim, Terim'i eleştirenlere laf yetiştirenlere, hakaret edenlere söyledim. Nasıl ki terbiye sınırlarını aşan Terim'i eleştirenlere laf söylüyorsunuz ( lafım size değil ), aşmayıp eleştiri yapanlara hakaret edenlere olur olmadık sıfat yakistiranlara söyledim.
Terime gelince emekliliği gelmiş, futbol adına verecek bir şeyi kalmamış biri haline gelmiş (özellikle bu sene daha fazla belirgin). Dolayısıyla Mayıs ayında bu çapsız yönetimle el ele gideceğini, gitmesi gerektiğini söylüyorum. SENE SONU ama burası önemli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt